Še nisem imel punce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Sem nov na forumu, če sem zgrešil rubriko, lahko administratorji temo prestavite.
Star sem 22 let, in še nisem imel punce. Zanima me, kaj mislite o tem. Bi imele za fanta nekoga, ki še nikoli prej ni imel punce? Vas to privlači ali odbija?
Star sem 22 let, in še nisem imel punce. Zanima me, kaj mislite o tem. Bi imele za fanta nekoga, ki še nikoli prej ni imel punce? Vas to privlači ali odbija?
-
Killah_babe - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2007
Jah zakaj si pa še nisi dobu punce?Kak posebn razlog??Men bi tud kul blo če moj tip nebi meu nobene pred mano
je pa tud fajn ko vrjetno bolj ve kje in kk primit pa se dotikat.. 

I believe what I see,'cause seeing is believing!
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
hmm, ubistvu me po eni strani odbija, po drugi strani pa privlači, ker lahko pomeni da si plah, al pa pač nevem kakšne razloge imaš da je še nisi imel, po drugi strani pa mogoče ravno ti veš kaj potrebuješ in iščeš, kar je spoštovanja vredno...
potem se pa mi poraja še eno prašanje, nisi imel punce sploh, niti odnosa s punco oz. pobližnjih kontaktov telesnih, al nisi prpravlen met punce pa se ti samo "goni"

potem se pa mi poraja še eno prašanje, nisi imel punce sploh, niti odnosa s punco oz. pobližnjih kontaktov telesnih, al nisi prpravlen met punce pa se ti samo "goni"

-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Killah_babe napisal/-a: je pa tud fajn ko vrjetno bolj ve kje in kk primit pa se dotikat..
sploh ni res tole

- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Bedarija. Izkuseni se lahko prav tako prilagodi tvojim zeljam.*purple* napisal/-a:Killah_babe napisal/-a: je pa tud fajn ko vrjetno bolj ve kje in kk primit pa se dotikat..
sploh ni res toleIzkušen ma lahko že določene prijeme totalno v krvi ki recimo tebi sploh ne odgovarjajo, neizkušenega lahko pa vse naučiš kako tebi paše že v štartu, ko še ne ve kako in kaj točno
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Fantin napisal/-a:Sem nov na forumu, če sem zgrešil rubriko, lahko administratorji temo prestavite.
kaj mislim o tem? nic. to se mi ne zdi nic takega. pac isces tapravo in se ne zadovoljis kar z vsako. znas ziveti sam in ti love ni edini vir srece. meni se to zdi pohvalno. mene to privlaci, ker sem sama ko sem spoznavala mojega sedanjega fanta po neki intuiciji oz. bolje receno sreci spoznala lih takega, ki je bil star 18 let pa se ni spal z nobeno. in mi je bilo to nekaj najlepsega.

-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Mahagonij napisal/-a:Bedarija. Izkuseni se lahko prav tako prilagodi tvojim zeljam.*purple* napisal/-a:Killah_babe napisal/-a: je pa tud fajn ko vrjetno bolj ve kje in kk primit pa se dotikat..
sploh ni res toleIzkušen ma lahko že določene prijeme totalno v krvi ki recimo tebi sploh ne odgovarjajo, neizkušenega lahko pa vse naučiš kako tebi paše že v štartu, ko še ne ve kako in kaj točno
seveda se lahko, sej nism napisala da se ne more.Sam tud pa ni res, da neizkušen ne ve nič

še vedno pa ostajam pri tem, d aje imel pre dmano 0 kilometrine in da sem the one and the only

-
Mahagonij napisal/-a:Bedarija. Izkuseni se lahko prav tako prilagodi tvojim zeljam.*purple* napisal/-a:Killah_babe napisal/-a: je pa tud fajn ko vrjetno bolj ve kje in kk primit pa se dotikat..
Mata oba prav..V vseh primerih pač morš fantu povedat, kje ti najbolj paše..nej je izkušen al pa neizkušen..
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Vse tole napisano je en navaden bla bla bla.
Ti povem resnico? Nesposoben si. Če si sam ne boš poiskal punce, boš celo življenje sam. Pika.
Ti povem resnico? Nesposoben si. Če si sam ne boš poiskal punce, boš celo življenje sam. Pika.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
*purple* nism rekla da neizkušen neve nič, rekla sm da izkušen pač malo več ve od začetka:wink:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]