Pri kolikih letih ste/bi se poročile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pina_colada - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
Torej koliko ste bile stare, ko ste dahnile svoj usodni da? Koliko je bil star vaš (takrat še bodoči) mož? Ste že imele takrat otroka?
Jaz še ne morem odgovoriti na nič od tega. Bo prišel tudi zame enkrat ta dan.
Prečekirala sem s pomočjo iskalnika, ampak podobne teme še ni. Če pa je kje v drugi temi, prosim, da moderatorji zaklenete to temo ali jo združite z že obstoječo.
Lp
Jaz še ne morem odgovoriti na nič od tega. Bo prišel tudi zame enkrat ta dan.
Prečekirala sem s pomočjo iskalnika, ampak podobne teme še ni. Če pa je kje v drugi temi, prosim, da moderatorji zaklenete to temo ali jo združite z že obstoječo.
Lp
Live blonde or die trying.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
vidim, da kar nekaj ljudi pogleda temo, odgovori jih bolj malo
Midva sva se poročila, ko sem bila jaz stara 24 moj dragi pa 26. 21.8. bo pa 3 leta kar sva poročena
Midva sva se poročila, ko sem bila jaz stara 24 moj dragi pa 26. 21.8. bo pa 3 leta kar sva poročena
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
^ ja saj tiste, ki še NISTE poročene, res ne morete napisati ničesar. Pišite tiste/tisti, ki ste že stopili v zakonski stan.
-
majaoko napisal/-a:Jaz se pa poročim 25.8. stara sva pa oba 23
Naj bo vajin dan nepozaben! Čestitke tudi z moje strani!
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Od fanta sestra in njen fant sta se poročila letos, ona je stara 27 on pa 28 let.
Houd de wereld tegen
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Moji starši so pa meli 1.8. dvajseto obletnico poroke. Smo bli lih na morju in smo jih pripravli presenečenje. Moja mama ma ful rada Zuccherota in nevem po kakem srečnem naključju je mel ravno 1.8. koncert v Puli (mi smo bli na morju blizu Umaga). In smo ji ful naložili, da je že vse razprodano, v resnici smo jima pa šli kupit karte. In pol smo jim naštimali 5 postaj z vprašanji in nalogami na tisti parceli kjer smo bli...In na tazadnji postaji so jih v kuverti čakale karte. Veselje je bilo nepopisno. Ko sta se poročila, sta bla stara 21 in 22, jaz sem bla pa v maminem bušiju.
(Malo sem OT, ampak nič ne de, ane. )
(Malo sem OT, ampak nič ne de, ane. )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov