kreg s fantom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Keliss
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
Pozdravljene!
Imam problem s fantom in ta je sledec..
Kmalu grem s starsi na morje in sem si zato kupila nove kopalke (brazilke) nevede, da to lahko postane kar velik problem.
Fant jih ne odobrava,ker mu ni vsec da vidi pou plaze mojo rit,vglavnem to kar je njegovo. Zaradi tega jih jaz "ne smem" imeti ko bom na morju. Ker naj bi mi bilo vseeno za njegova custva,ce jih bom imela. Rekel je tudi,da bo videl,ce jih bom nosila po obrisih na riti.
Kaj storiti?
Hvala za vasa mnenja in komentarje
Imam problem s fantom in ta je sledec..
Kmalu grem s starsi na morje in sem si zato kupila nove kopalke (brazilke) nevede, da to lahko postane kar velik problem.
Fant jih ne odobrava,ker mu ni vsec da vidi pou plaze mojo rit,vglavnem to kar je njegovo. Zaradi tega jih jaz "ne smem" imeti ko bom na morju. Ker naj bi mi bilo vseeno za njegova custva,ce jih bom imela. Rekel je tudi,da bo videl,ce jih bom nosila po obrisih na riti.
Kaj storiti?
Hvala za vasa mnenja in komentarje
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
^^ Se strinjam
Ma dej no, da men to moj reče bi sam v smeh bruhnla. Kdo pa je on, da ti bo govoru kaj lahko oblečeš in kaj ne?! Mislm, da morš po mizi udart in mu lepo razložit, da je to čist tvoja osebna stvar in, da je tvoja rit tvoja in ne njegova tko, da lah delaš z njo kar češ
Ma dej no, da men to moj reče bi sam v smeh bruhnla. Kdo pa je on, da ti bo govoru kaj lahko oblečeš in kaj ne?! Mislm, da morš po mizi udart in mu lepo razložit, da je to čist tvoja osebna stvar in, da je tvoja rit tvoja in ne njegova tko, da lah delaš z njo kar češ
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Kr nekaj ne!!
Te pa naj on po plaži oblečen hodi!! Kopalke so kopalke. Al pa reči, da če mu niso všeč, naj ti pa nove kupi al pa da boš nudistka, ker so ti one kopalke tak všeč. Takoj bo popustil. Pa malo se pogovori z njim glede ljubosumnosti.
Te pa naj on po plaži oblečen hodi!! Kopalke so kopalke. Al pa reči, da če mu niso všeč, naj ti pa nove kupi al pa da boš nudistka, ker so ti one kopalke tak všeč. Takoj bo popustil. Pa malo se pogovori z njim glede ljubosumnosti.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Hahaha, jaz bi se mu začela v obraz smejat Noben tip nima kakršnekoli pravice punci prepovedovat, kaj naj obleče!
Če ga je tako strah, da bo kdo videl tvojo rit, ima najbrž probleme sam s sabo.
H ginekologu te pa pusti??
Če ga je tako strah, da bo kdo videl tvojo rit, ima najbrž probleme sam s sabo.
H ginekologu te pa pusti??
- sanjavi hudiček
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
pol pa mu reč, da če nesmeš teh kopalk nosit boš pa nudistka... če mu tko bolj prav
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ne se obremenjevat z njegovimi "prepovedmi". Sploh pa mu moraš dat vedet, da ti on nima kaj ukazovat
Take stvari, kot so "kopalke" so le začetek, kajti samo še vprašanje časa je, kdaj ti bo začel tudi kaj drugega prepovedovat! Zamisli se glede tega
Take stvari, kot so "kopalke" so le začetek, kajti samo še vprašanje časa je, kdaj ti bo začel tudi kaj drugega prepovedovat! Zamisli se glede tega
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 17:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Keliss napisal/-a:ker mu ni vsec da vidi pou plaze mojo rit,vglavnem to kar je njegovo.
čakaj, a tvoja rit je tvoja al njegova?
sploh se ne obremenjuj s tem, obleci si tiste kopalke, on naj pa naredi kar hoče če se mu boš zdaj uklonila (domnevam da sta bolj na začetku?), potem ti bo lahko ves čas ukazoval...tega pa najbrž nočeš
to infinity and beyond!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov