imate soimenjaka/soimenjakinjo???

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 18. Jun. 2007 22:10

Ojla vsem! Sm že v eni temi napovedala, da bom odprla novo temo... pa začnimo! :D Ok, lepo po vrsti. Sm dobila mail z povezavo na Statistični urad Slovenije in sm ugotovila, da obstaja natanko 6 žensk z mojim imenom in priimkom! In kr šok :evil: ! Pa moje ime in priimek sploh nista tako pogosta! No, ma ok... sm pozabla na to.

Sm pa potem na to naletela še parkat. Prvič, ko sm šla podpisat subvencijo za stanovanje in so me vprašali, če sem s K... 8 (naslov bivališča)? :?: No in tko sm zvedla, da nism sama... Potem pa sm šla delat prek študentskega na pošto u LJ (če kdo pozna- jih veliko tam dela...) in so me klicali s študentskega, da morm vedno, ko se vpišm, da sm prišla na delo, napisat zravn številko 2, ker je še ena... O NE že spet no! In potem mi je še na našem študentskem servisu delavka povedla, da jih je kar nekaj v njihovem računalniku. No in ker se kar 6 oseb podpisuje že kar lep del življenja z mojim imenom in priimkom, bi jih najraje vse srečala, me zanima kakšne so in to... Vem...kr neki :), sam a ni to zanimivo??? Aja, sm ugotovila, da ena piše za neko naravoslovno revijo o pajkih, ki jih pa jaz sovražm! Zanimivo, a?

No zdej pa me zanimajo vaše izkušnje in če vas kaj mika spoznat svoje soimenjake in sopriimeknjake?

Aja povezava še na Statistični urad: http://www.stat.si/imena.asp

p.s.: Sm dalo to temo pod Čustva, ker je vplivalo na moja čustva :wink:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 18. Jun. 2007 22:15

Jst ze vec kot deset let vem za nekoga z mojim imenom, celo v isti obcini, njegova mat je bla uciteljica na moji osnovni.

Drugace je pa takih ljudi manj kot 5 vkljucno z mano. Neverjetno da sva dva od manj kot 5 cisto skupaj, kvecjemu se 2 v sloveniji obstajata.
Zadnjič spremenil Mahagonij, dne 18. Jun. 2007 22:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a tjask » 18. Jun. 2007 22:18

no, js pa nimam nobenga z enakim imenom in priimkom :) nš priimek ni tok pogost, tko da je to kr pričakovano. drugač pa poznam neki folka, k majo enaka imena in priimke. moj bivši ma bratranca, k mu je enak ime pa še enak se pišeta... :wink:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 18. Jun. 2007 22:20

No tale zadeva ti pove samo da jih je manj kot 5. Ne pomeni da si edina.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tjask » 18. Jun. 2007 22:22

ne ne, vem da sm edina, ker smo enkrat že neki preverjal, k sm delala izpit za avto. :)
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 18. Jun. 2007 22:29

uff :eek: 8 nas je :D
mi je že sestrična neki govorila o neki PL iz nouga mesta al iz kje, pa sm pol pozabla na to.
pol sm pa dobla mejl od neke njene kolegice, da nj pošlem to pa to... jao, k mi ni blo nč jasn :D
pa sm lepo poslala teli moji soimenjakinji posredovan mejl in je to to.
zanimivo je tole ja. bi blo fino kdaj kkšn miting narest, sam ne vem, kje nj jih staknem :)

p.s.: rada bi tud spoznala vse, k so na isti dan rojeni, k jst... jih je pa mal več :D
Zadnjič spremenil jagodka85, dne 18. Jun. 2007 22:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 18. Jun. 2007 22:29

Manj kot pet, vključno z mano. Vem pa še za dve. Ena zato k ma tak email kot jst, sam zamenjano ime pa primek (vrstni red), ena pa je še študentka, ker so letos na zdravniškem namest k meni moje podatke pisal k njej :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tjask » 18. Jun. 2007 22:33

jagodka85 napisal/-a:p.s.: rada bi tud spoznala vse, k so na isti dan rojeni, k jst... jih je pa mal več :D

evo, to bi pa tud js ja :D
Uporabniški avatar
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a rebel* » 18. Jun. 2007 22:34

js sm mnde edina... ko sm že iskala mal naokol...
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 18. Jun. 2007 22:35

Js vem še za 2 ki mata isto ime in priimek kot js, in celo blizu mene sta doma. :) Vem pa zato ker moja mami ma v službi tak register kjer so vsi državljani not napisani (ime in priimek, naslov, roj.datum in te stvari), tak da sam vpiše ime in priimek in lahk ugotovi kok je takih oseb v Sloveniji. Drugač sm pa tud js že čekirala tale statistični urad, pa res piše sam da jih je manj kot 5, tak da ne morš točno vedet.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
lady_blue
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lady_blue » 18. Jun. 2007 22:57

...Jaz ne poznam nobene z "mojim" imenom, če pa dodam še priimek zraven...pa sploh ni šans... :)
Bi bilo pa zanimivo srečati kakšno vsaj z enakim imenom ja...enkrat sem že celo mislila, da mi je ratalo, pa sva pol ugotovili, da ima ona eno črko premalo... :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 18. Jun. 2007 22:59

Moje ime je na seznamu najbolj pogostih. :eek: (hehe, popularno, ni kj.)

Poleg sebe poznam še dve, ki imata enako ime in priimek, in živita v isti občini...
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 18. Jun. 2007 23:08

mam z soimenjakinj. prvič sem zvedla, da nas je več, ko sem morala podaljšat izposojo knjig prek telefona, pa je ble 4 različne v računalniku knjižnice. sicer pa poznam eno, hodi v solarij na naš fitnes, vredu punca:) moj ime pa je drugač eno izmed 30ih najpogostejših
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 18. Jun. 2007 23:33

Hehe, moja učiteljica v osnovni šoli je bila moja soimenjakinja :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov