Ste v življenju resnično srečni?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
se zgodi, da človek misli, da je srečen, pa ni.
tudi jaz zmeraj zatrjujem, da sem ful srečna v svojem življenju, da imam vse, kar potrebujem.
pa nisem resnično srečna. ker manjka tista pika na i. ko bom jo našla in se v življenju ne bom več sekirala zardi malenkosti in se posvetila pomembnim stvarem, bom resnično srečna. do takrat pa bo še nekaj napadov panike, izlitega žolča in obiskov pri psihiatru
ja, lahko rečem, da sem zadovoljna. resnično srečna pa nisem. ŠE
tudi jaz zmeraj zatrjujem, da sem ful srečna v svojem življenju, da imam vse, kar potrebujem.
pa nisem resnično srečna. ker manjka tista pika na i. ko bom jo našla in se v življenju ne bom več sekirala zardi malenkosti in se posvetila pomembnim stvarem, bom resnično srečna. do takrat pa bo še nekaj napadov panike, izlitega žolča in obiskov pri psihiatru
ja, lahko rečem, da sem zadovoljna. resnično srečna pa nisem. ŠE
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
jaz sem se vpisala na novinarstvo letos lani je bila omejitev 80 pik, letos bo verjetno nekaj točk več, ker so omejili mesta. zdaj jih je samo še 45. in drugo leto jih zna biti še manj... ampak vse se da, če se hoče
drugače imaš pa ful sociologije, ful slovenščine, od tujih jezikov pa samo enega - po izbiri. moraš pa imeti predznanje. aja, pa pogoj je splošna matura, ja.
drugače imaš pa ful sociologije, ful slovenščine, od tujih jezikov pa samo enega - po izbiri. moraš pa imeti predznanje. aja, pa pogoj je splošna matura, ja.
to infinity and beyond!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Sessa napisal/-a:... po mojem je skoraj bolše, da ne veš, pa si misliš, da si srečen. no ja, to ni ok, sploh če pogledaš mene...
ja ok, to že... ampak jst zase sploh ne mislm, da sem srečna... sej načeloma mi materialno nič ne manjka in če je to merilo sreče, potem se ne bi smela pritoževat... ampak deep down inside pa marsikaj pogrešam ...
The secret of success is consistency of purpose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]