Ko pride fant,... zapostavljamo prijatelje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tash
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2004
dejstvo je, da ta teza velja. ampak se mi zdi, da punce bolj zapostavljamo prijatelje kot fantje svoje. da se bolj posvecamo fantu. problem nastane, ce se zveza ne obnese... npr. prijateljica je po 4 letih sla narazen s fantom... ves cas je bila z njim,... naenkrat se je znasla brez njega, brez prijateljev...
skoz je bila doma, ni hodila ven...
ce jaz pogledam naso "druzbo" je tako, da smo vsi nekak poparckani, da nekak sploh ne obstaja vec.
in moram rect, da me je tega najbolj strah, ostat brez prijateljev...
kot pravijo ... fantje pridejo in gredo, prijatelji ostanejo za vedno.
kaj menite... se vam zdi, da fantje odbrzijo vec prijateljev kot punce?
ce jaz pogledam naso "druzbo" je tako, da smo vsi nekak poparckani, da nekak sploh ne obstaja vec.
in moram rect, da me je tega najbolj strah, ostat brez prijateljev...
kot pravijo ... fantje pridejo in gredo, prijatelji ostanejo za vedno.
kaj menite... se vam zdi, da fantje odbrzijo vec prijateljev kot punce?
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Tash napisal/-a:kaj menite... se vam zdi, da fantje odbrzijo vec prijateljev kot punce?
mislim, da tole drži. vsaj v najinem primeru 100%.
zato ker vem, da on ne bi niti za trenutek pomislil, da bi zaradi mene zajebal prijatelje, če so bili že prej zmenjeni. na njegovi lestvici pomembnosti smo na isti ravni jaz in njegovi prijatelji. priznam, da bi mi bilo bolj všeč, da bi bila jaz prva, potem dooooolgo nič in šele potem karkoli drugega, ampak po drugi strani pa vem, da je to ful sebično od mene in da je njegovo ravnanje edino pravo.
jaz sem tukaj zelo drugačna. saj se trudim, da bi ravnala enako kot on, pa mi kar ne gre. stokrat sem si že obljubila, da mu ne smem dajati prednosti, ampak na koncu se vedno zgodi, da svoj dan kar avtomatsko planiram tako, da on ni izvzet. in potem se izkaže, da jaz njega čakam doma kot kak zvest kuža, vedno sem mu na voljo, in to mi gre na živce. zato sem zdaj resno na odvajanju
to infinity and beyond!
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Tash napisal/-a:kot pravijo ... fantje pridejo in gredo, prijatelji ostanejo za vedno.
to je to!
men se zdi zlo neumno tako pocetje, mam kolegice, ki enostavno nimajo vec socialnega ziulenja ker so s tipom, se hujs je to da ona lahko hodi po vseh vaskih pijanih zurih z njim, on je pa ljubusumen ce gre ona s KOLEGICO na kofe...
Zivljenje je piskotek!
-
irisina - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2006
- Kraj: =)
punchka napisal/-a:Tash napisal/-a:kaj menite... se vam zdi, da fantje odbrzijo vec prijateljev kot punce?
mislim, da tole drži. vsaj v najinem primeru 100%.
zato ker vem, da on ne bi niti za trenutek pomislil, da bi zaradi mene zajebal prijatelje, če so bili že prej zmenjeni. na njegovi lestvici pomembnosti smo na isti ravni jaz in njegovi prijatelji. priznam, da bi mi bilo bolj všeč, da bi bila jaz prva, potem dooooolgo nič in šele potem karkoli drugega, ampak po drugi strani pa vem, da je to ful sebično od mene in da je njegovo ravnanje edino pravo.
jaz sem tukaj zelo drugačna. saj se trudim, da bi ravnala enako kot on, pa mi kar ne gre. stokrat sem si že obljubila, da mu ne smem dajati prednosti, ampak na koncu se vedno zgodi, da svoj dan kar avtomatsko planiram tako, da on ni izvzet. in potem se izkaže, da jaz njega čakam doma kot kak zvest kuža, vedno sem mu na voljo, in to mi gre na živce. zato sem zdaj resno na odvajanju
ej veš da sm jst na istem bla, hudo
u bistvu se tud js trudm da ne bi blo zmeri tko k on misl da bi mogl bit, da so njegovi frendi na prvem mestu... ker mi je šlo to ful na živce, če smo se kej zmenil za vn, je vedno blo tko, da so mel njegovi frendi prednost... vedno
pol sm se pa js odločla da tud js grem po svoje mal vn s svojimi frendi,kolegi,sošolci whatever, je bil pa najprej ful šok zanjga češ kaj je pa to zdej?pa sm mu razložila da pač preveč zanemarjam svojo družbo, k je obstaja še predn sva midva pršla skupi, pa se je pol nekak sprjaznu... pa tud če se ne bi, me ne bi lih kej preveč brigal. ne narobe razumet, k ga mam ful rada pa ful sm rada z njim, samo morš pa obdržat neki eno moč al kako naj rečem... ne se zmeri podrejat samo njemu in njegovi družbi resno...ker drugač lahko konc koncev sama ostaneš
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
irisina napisal/-a:ej veš da sm jst na istem bla, hudo
u bistvu se tud js trudm da ne bi blo zmeri tko k on misl da bi mogl bit, da so njegovi frendi na prvem mestu... ker mi je šlo to ful na živce, če smo se kej zmenil za vn, je vedno blo tko, da so mel njegovi frendi prednost... vedno
pol sm se pa js odločla da tud js grem po svoje mal vn s svojimi frendi,kolegi,sošolci whatever, je bil pa najprej ful šok zanjga češ kaj je pa to zdej?pa sm mu razložila da pač preveč zanemarjam svojo družbo, k je obstaja še predn sva midva pršla skupi, pa se je pol nekak sprjaznu... pa tud če se ne bi, me ne bi lih kej preveč brigal. ne narobe razumet, k ga mam ful rada pa ful sm rada z njim, samo morš pa obdržat neki eno moč al kako naj rečem... ne se zmeri podrejat samo njemu in njegovi družbi resno...ker drugač lahko konc koncev sama ostaneš
o ja, se sama tega ful zavedam. in se trudim v tej smeri. samo to je enostavno kot bi bila zasvojena lahko sem namenjena ven, pa mi on reče, če se bova tipkala po msnju, ker je on enkrat za spremembo doma, pa mi je tako težko rečt ne... in potem ko vseeno grem ven, mi je ful bed. mooo sovražim ta filing pa vem, da ne delam nič narobe in da bi on isto naredil na mojem mestu, ampak vseen. ne štekam sama sebe včasih
to infinity and beyond!
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ja pri nama je pri obeh enako, amapk pomoje so se šele zdaj pokazali kakšni so v resnici ker prej sem tudi jaz mislila uf pa saj so vsi ful face pa tko ane. zdaj pa ko človek malo bolj začne razmišljati pa vedno več ugotovi. no pri nama so mogoče malo zapostavljeni ampak razmemo se pa še vedno dobro(seveda so pa izjeme kot vedno)
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Hm... Pr nama je pa tko: vidva se, ko je le mogoče, in zato js morem rečt ( žou ) zlo zapostavlam prjatlce. Sicr je res, da nimam nobene take prjatlce, da bi ji lah rekla " best ", ampk vseen... In tud moj fant, odkar je z mano, ne hodi več tolko s prjatli ven ( nikamor, oz. zelo poredko ). Mislm pa, da lahko fantje obdržejo prjatle, lah jih pa tud me. Zakaj pa ne?
drgač pa mislm, da Prijateljo so za vedno, fantje pa pridejo pa gredo, drži.
Lp
drgač pa mislm, da Prijateljo so za vedno, fantje pa pridejo pa gredo, drži.
Lp
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Zase lahko rečem, da frendov nikakor ne zapostavljam ko sem v zvezi. S kolegi in kolegicami gremo še vedno na kavo ali na kosilo, z družbo še vedno žurat...
Treba je samo znati razporediti čas med vse pomembne ljudi v svojem življenju.
Treba je samo znati razporediti čas med vse pomembne ljudi v svojem življenju.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jaz vem, da sem malo zapostavljala prijateljice, ko sem začela s fantom. Pa čez dan sem imela vedno čas, samo ob vikendih me pa ni več mikalo hoditi ven... in ene so mi to čist zamerile, brezveze
Zdej zgleda, kot da je edino, kar nas je družilo popivanje in norenje, hehe, ostale so vse razumele in smo ohranile stike. Ne vem, ful ne gledam na to tako, če nekomu ne paše žurat pa hodit ven, gremo pa lahko na kavo. Na kraj pameti mi ne pade, da bi zamerila, ker je ena dobila fanta in noče žurat z mano. Isto mi je šlo na živce, če je meni kdo to zameril. Une k so samske, se jim bolj žura, ostalim, ki niso, se pa pač manj. Big deal. Če kera neha s fantom, bo vedno dobrodošla v krog tistih, ki se jim ful žura brez kakršnihkoli očitkov
Aja, ne govorim za ekstremne primere, ko punce izgubijo vse kolegice, ker so 24/7 s fantom
Zdej zgleda, kot da je edino, kar nas je družilo popivanje in norenje, hehe, ostale so vse razumele in smo ohranile stike. Ne vem, ful ne gledam na to tako, če nekomu ne paše žurat pa hodit ven, gremo pa lahko na kavo. Na kraj pameti mi ne pade, da bi zamerila, ker je ena dobila fanta in noče žurat z mano. Isto mi je šlo na živce, če je meni kdo to zameril. Une k so samske, se jim bolj žura, ostalim, ki niso, se pa pač manj. Big deal. Če kera neha s fantom, bo vedno dobrodošla v krog tistih, ki se jim ful žura brez kakršnihkoli očitkov
Aja, ne govorim za ekstremne primere, ko punce izgubijo vse kolegice, ker so 24/7 s fantom
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Jaz imam eno res real freind v pravem pomenu. Usklajave se, zanimajo naju iste stvari, veve kaj bo druga rekla, imave enak smisel za humor itn. Ogromno sva skupaj ampak tud zato, ker se s fantov vidiva samo 1. na teden (zaenkrat). In ne, je ne zapostavljam, ona pa tudi ne mene, namreč tudi ona ima fanta, s katerim se vidita le enkrat na teden in v šoli ampak je raje med odmori z mano . Res je pa to, da s čim večimi prijatelji ohranjam stik in tud če bi nehala, vem, da ne bi ostala sama.
Boys go, friends stay (za moja leta tolele še drži )
Boys go, friends stay (za moja leta tolele še drži )
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
Tash napisal/-a:dejstvo je, da ta teza velja. ampak se mi zdi, da punce bolj zapostavljamo prijatelje kot fantje svoje. da se bolj posvecamo fantu. problem nastane, ce se zveza ne obnese... npr. prijateljica je po 4 letih sla narazen s fantom... ves cas je bila z njim,... naenkrat se je znasla brez njega, brez prijateljev...
v mojem primeru ta teza ne velja. on je bil tisti, ki je zapostavljal svoje prijatelje zaradi mene. jst svojih nisem niti jih nisem želela, ampak sem jih morala postaviti na zadnje mesto. ker je on tako hotu, rekoč, če jst lahko nimam frendov, jih tud ti ne boš mela. in jih nisem smela imeti. danes, hvala bogu moja družba razume zakaj je bilo tako in so me tudi lepo nazaj sprejeli. pač sem tak človek, ki mu prijatelji nekaj pomenijo.
- pierced heart
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2007
- Kraj: ljubljana
res je da k si u resni zvezi kr mau pozabš na frende. isto se je zgodil men: best frendica je čist pozabila name sam je slej k prej spoznala da fantje pridejo in grejo. "ta pravi" frendi ostanejo.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Tako je, tisti RES pravi ostanejo. Ni dolgo nazaj, odkar sem ravno zaradi tega zapostavljanja prekinila stike s frendico. Enostavno vabiš na kavo, vabiš ven, vabiš na praznovanje rd.-ja in na koncu nima niti za to časa. "Ja, bom še videla, moram najprej govorit s fantom!?" Sej čist štekam, da pač kdaj res ne gre ( faks in vse to ...) in greš pač raje k fantu, ampak da si pa v 3 mesecih ne moreš vzeti časa za eno kavo, potem pa oprosti, ni treba da sva še prijateljice.
Treba je ohranjat stike in jest jih. Če ne drugače, imamo vsi mobitele, mjle, msn in lahko vsaj tako kontaktiraš, če nimaš že časa za kaj več.
Treba je ohranjat stike in jest jih. Če ne drugače, imamo vsi mobitele, mjle, msn in lahko vsaj tako kontaktiraš, če nimaš že časa za kaj več.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
- pierced heart
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2007
- Kraj: ljubljana
men je blo najbl hudo to da si ni mogla uzet eno urco časa za eno pijačko ker je mogla jt k tipu, pa skp sta živela? mislm no to je res tu mač. pa best frendice sva ble?! šele takt k frendice dobijo tipe vidš kok zlo dobre frendice so. k te kr pozabjo maš filing da so se družle s tabo sam zato k glih niso mele kej druzga delat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov