Aseksualnost

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Matano
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Matano » 26. Maj. 2007 21:10

Živjo.
Sem nov na forumu. Z mano je tako, da še nisem nikoli bil zaljubljen, mi nobena ni posebno všeč, gej pa tudi nisem, saj moških ne gledam. Sem mogoče aseksualen?
Uporabniški avatar
lei
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lei » 26. Maj. 2007 21:48

kolk si pa star? in kako to da ti nobena ni vsec? karakterno in telesno te se nobena ni tolk impresionirala da bi bil z njo?
There are easier things in life than trying to find a nice guy...like nailing jelly to a tree for example.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 26. Maj. 2007 22:07

Hm... Glede na to, da pišeš sem, se verjetno delno obremenjuješ s tem... In če se obremenjuješ s tem, verjetno nisi aseksualen?
Nekako si s tem pokazal, da ti ni vseeno... Vsaj jaz tako kapiram stvar :?
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 26. Maj. 2007 22:57

Lej preprosto ... a ti je všeč leva ali desna slika?
Če ti je všeč leva, tvoj A postane hetero, če desna, ga zamenja homo, če se pa ne moreš odločiti, si pa preprosto BI (jst bi tut oba, če bi lahko)
SlikaSlika
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 26. Maj. 2007 23:46

Jaz bi tudi oba...

Mogoče pa le še nisi srečal kake take da ti ni ostala v učkah....SEj je še dovolj časa...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 27. Maj. 2007 1:07

Matano napisal/-a:Živjo.
Sem nov na forumu. Z mano je tako, da še nisem nikoli bil zaljubljen, mi nobena ni posebno všeč, gej pa tudi nisem, saj moških ne gledam. Sem mogoče aseksualen?

Možno, da si. Rekel si, da še nisi bil zaljubljen, nič pa nisi rekel o tem, če te žensko telo privlači. Na internetu imaš sicer ful ene literature, pa malo preštudiraj.
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 27. Maj. 2007 1:52

hmm, mogoče, da si. pomojem je dobro, da si o tem prebereš kaj na internetu.. drugače pa - good luck. :)
wanna fuck.. now!. *
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 27. Maj. 2007 7:14

Haha, kakšne slike ste mu dale na izbiro.
Jaz sem hetero, pa mi tista slika moškega niti najmanj ni všeč. :D

Sicer pa, koliko pa si star? Si kdaj ob pogledu na kakšno moško/žensko telo zaželiš, da bi se ga dotaknil, objel, božal?
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 27. Maj. 2007 10:14

pomoje samo še prave nisi srečal.al pa si mel kakšne travme in si čustveno nezmožen se na koga navezat.
dj mal probi najdt razloge zakaj je temu tako, k možn je tud kakšna posledica otroštva, kakšnih dogodkov
mogoče si pa tud preveč padel v rutino vsakdanjika, da niti ne iščeš punce, da se preveč bojiš spremeniti svoje življenje

ne vem, malo razmisli
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 27. Maj. 2007 13:57

Hej ,

mogoče da pišem pod napačno temo ...

Kot najbrž veste vsak pogleda človeka, ki mu je všeč ali pa pomisli ¨uau, kako je hud/a ... ( mogoče pa samo js na tak način delujem :wink: )

Problem je v tem , da sem zelo izbirčna pri fantih ... če ni točno tak kot ga hočem, zanj ni šans . Sama sebe ne razumem... :tot:
Spoznala sem fante, ki so hoteli bit z menoj v zvezi ampak nemorem biti z nekom , ki me vizualno ne privlači. Sploh nočem bit takO izbirčna , pa SEM.
~ je mogoče, da ima pri tem tudi kaj moja preteklost? leto nazaj sem spoznala tega "popolnega" fanta, samo se ni obneslo.
~ zakaj mi zunanjost tako veliko pomeni? žal newem odgovora.Ima še kdo tako "težavo"?
Uporabniški avatar
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a L°AbeiLLe » 27. Maj. 2007 14:00

metuljčica* napisal/-a:Haha, kakšne slike ste mu dale na izbiro.
Jaz sem hetero, pa mi tista slika moškega niti najmanj ni všeč. :D

Enako. :D Jz bi v tem primeru ziher izbrala samo levo stran. :P
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 27. Maj. 2007 14:15

**majcy** napisal/-a:Hej ,

mogoče da pišem pod napačno temo ...

Kot najbrž veste vsak pogleda človeka, ki mu je všeč ali pa pomisli ¨uau, kako je hud/a ... ( mogoče pa samo js na tak način delujem :wink: )

Problem je v tem , da sem zelo izbirčna pri fantih ... če ni točno tak kot ga hočem, zanj ni šans . Sama sebe ne razumem... :tot:
Spoznala sem fante, ki so hoteli bit z menoj v zvezi ampak nemorem biti z nekom , ki me vizualno ne privlači. Sploh nočem bit takO izbirčna , pa SEM.
~ je mogoče, da ima pri tem tudi kaj moja preteklost? leto nazaj sem spoznala tega "popolnega" fanta, samo se ni obneslo.
~ zakaj mi zunanjost tako veliko pomeni? žal newem odgovora.Ima še kdo tako "težavo"?

en prjatu ma tak problem, samo d je fora pr njemu d je nesrečno zaljubljen v eno frendico in si zdj išče same k so mu po videzu všeč, notranjost ga niti mal ne zanima, pa če je še bl čudna.... ne vem mogoče je pa problem v tem d ti je en drug tolk všeč, d je on tisto merilo za fanta k bi ga ti rada imela... poznam pa tud take k samo na videz gledajo dokler se čist dokončn ne zalub v enga :D
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 27. Maj. 2007 14:49

.
Mah ja , tistga " popolneža" sm spoznala na zmenku na slepo. V sekundi ko sm ga zagledala sm se zacopala vanjga, iskrce so skakale. Šše govort nism mogla normalno, kr jecljala sm ... kar ponavad ne. sam se ni obnesl... :?

.
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 29. Maj. 2007 17:15

girl007 napisal/-a:Lej preprosto ... a ti je všeč leva ali desna slika?
Če ti je všeč leva, tvoj A postane hetero, če desna, ga zamenja homo, če se pa ne moreš odločiti, si pa preprosto BI (jst bi tut oba, če bi lahko)
SlikaSlika

jaz bi definitivno desniga :D
Matano
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Matano » 22. Avg. 2007 5:59

Star sem 25 let. Enostavno še nisem bil zaljubljen, doslej nisem kaj čutil niti do ene punce, še nikoli nisem imel tistih "metuljčkov v trebuhu", kot nekateri pravijo. Tudi, ko grem kam ven, ne pogledam za nobeno.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]