ljubosumje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dijamantek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 4. 2007
Kraj: luna

Neprebrana objavaNapisal/-a dijamantek » 13. Apr. 2007 22:07

kako bit neljubosumen ko vidiš tipa kk se pogovarja s svojo prijateljco,ki jo pozna dlje kot mene,kk se skup smejita,kk hodijo z celo druščino ga skupi pit.....no ona ima fanta že 7 let celo živita skup in on mi govori da naj se nesikiram da nikol me nebi zamenju z katero še najman z njo,sm mene to muči!ko ju vidim sama bi ga najrajš nekam poslala.ampak vem da če mu kej še omenim da je sposoben tud zarat tega končat zvezo,mi je že reku da ga s tem sam odrivam!ka naj nardim!!help me!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 13. Apr. 2007 23:46

Pojdi zraven, da boš videla, da sta res samo prijatelja. Predlagaj, da greste vsi 4, tudi z njenim tipom na pijačo. mogoče se začnite družiti vsi 4, pač dva para. Sama predlagaj, da greste v kino, al na bovling, al karkol.

Lej on je s tabo, ona ima že 7 let fanta. Res nimaš biti kaj ljubosumna :)
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 14. Apr. 2007 8:10

Bodi vesela, da ima dobro prijateljico... Res nimaš razloga za ljubosumje, saj po tvojem opisu je res samo prijateljica. Prijatljstva pa obstajajo tudi med moškim in žensko!
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 14. Apr. 2007 8:46

Nimaš razloga za ljubosumje :wink: zaupaj mu,spoznaj to punco,boš vidla da so tvoji sumi odveč,ti pa samo škodijo vajini zvezi :)
Uporabniški avatar
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2005
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objavaNapisal/-a rEbEcCa » 14. Apr. 2007 9:00

Obstaja že ful podobnih tem... :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 14. Apr. 2007 10:26

zaupanje, zaupanje, draga moja :)

tudi moj ima veliko prijateljic.. sicer res da nisem še vseh spoznala pa sva že eno leto v zvezi, ampak pogoji kdaj ne dopuščajo...

je pa res, da ko spoznaš bolje to prijateljico, da izgubiš svoje kakeršnekoliže dvome. sem sama isto izkusila - nisem bila tisto v hard ljubosumna, ampak me je kdaj samo malo špiknilo kadar je rekel, da gre na kavo s to pa to kolegico. vendar ko sem spoznala to pa to prijateljico, me ni več špikalo, postalo mi je normalno, še spodbujala sem ga. (čudno, a? :D ) bodi ponosna, da je tvoj in ne njen fant :)
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2005
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilyn 777 » 14. Apr. 2007 13:48

saj verjamem, da ti je malo bad, ko ga vidiš z njo in tko, ampak res nimaš razloga za ljubosumje :wink:

kot je rekla zvončica, preživi več časa tudi z njegovo družbo, pa ti bo lažje, ko boš videla, kako stvari funkcionirajo :)
...if it hurts, it's probably worth it...
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 14. Apr. 2007 14:03

Po mojem mnenju je ona ljubosumna zato, ker vidi kako se njen fant dobro (skor bolje kot z njo) razume z drugo punco in to jo jezi. No verjetno res ni fajn to gledat :? :)
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 14. Apr. 2007 14:38

majaoko napisal/-a:Po mojem mnenju je ona ljubosumna zato, ker vidi kako se njen fant dobro (skor bolje kot z njo) razume z drugo punco in to jo jezi.

Ravno to sem hotela tud jaz napisati, pa si me prehitela.
Ko smo z nekom, si pač (nekateri, no) začnemo delat utvare, da smo zdaj pa mi ves njegov svet in da drugi zanj prenehajo obstajati,
takrat nas potem kakšna taka situacija, kot je to, da vidimo tipa s prijateljico, spet vrže na trda tla. :wink:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 14. Apr. 2007 14:45

Nimaš razloga za ljubosumje?! Ajde :D .
Jaz imam tipa, ki ima najboljš kolegico (ma o tem sem že pisala tudi nekaj). Le-ta mu je predlagala, da bi prespala pri njem en vikend, ko sem bila jaz v službi (in zaradi nje se je celo kregal z mano, da ji moram zaupati, ker je svetovna ženska :lol: :roll: ). Z njo hodi na sprehode, skupaj so se šli slači poker in podobno. Kadar sem kaj omenila glede nje, je znorel. Kadar sva šla skupaj ven, se z njo ni pogovarjal (halo... Kot da nima sms-ov na telefonu in kot da ga sploh ne kliče). Okej, I do not care, jaz ratam flegma, no problemo. In potem začne tipa pizdit :D . Zdaj ne vem, če je še z njo ali ne, ker jaz nisem več pri njemu, čeprav sva skupaj. Zakaj nisem pri njemu.... Let me think...
Aja, saj res. V soboto (en teden nazaj), sem ga z drugo kolegico dobila na wc-ju. S kolegico, ki mu je prej govorila, naj mene pošlje domov, da bosta ona in še ena frendica poleg njega spali.
Nimaš razloga za ljubosumje?! Hm... Ja, imaš ga! Ali pa ne. Jaz sem ga enostavno odjebala, zdaj nisem jaz več tista, ki bi se trudila. O ne! Ko ga je**! Zdaj je on na vrsti, da bo MENI dokazoval, kaj mu pomenim. Ne dovoli, da iz tebe naredi cunjo, umakni se, naj bo s kolegico, kaj te briga. Tako sem jaz svojemu dečku rekla. Verjemi, draga moja, zdaj on skače od jeze, jaz ne! Zdaj je on osameljen, jaz ne! Zdaj njega pizdi, mene ne!
Draga moja, jaz sem svojemu dečku povedala: "Ko bo prišlo do tega, da se bom morala postavljati pred tvojimi kolegi, bivšimi puncami..., se umaknem, ker tega nihče ni vreden." In sem se umaknila. Glej, ni edini, še manj pa edinstveni! Povedal mi je, da je z druženjem in forami (haha, le zakaj se njegovim foram vedno pozabim smejat :eek: ?!) želel mene narediti ljubosumno. Nazaj sem ga vprašala: "Veš, kako mala je meja med ljubeznijo in sovraštvom?!"
No, pravijo tudi, da je ljubosumen tisti, ki sam nima čiste vesti. Ali je to res ali ne, ne vem, mislim pa, da ljudje prevečkrat zamenjujemo čustvi ljubosumnje vs. nezaupanje. Prej bi rekla, da si nezaupljiva, kot pa ljubosumna. In s takim partnerjem si zaupanja ne boš pridobila (verjetno).
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2005
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilyn 777 » 14. Apr. 2007 14:52

meni se zdi čist normalno, da ima tip ful dobro prijateljico in če je vse med njima res samo prijateljsko, ni tu nobenega problema :!:
...if it hurts, it's probably worth it...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 14. Apr. 2007 15:48

Tonja napisal/-a:Nimaš razloga za ljubosumje?! Ajde :D .
Jaz imam tipa, ki ima najboljš kolegico (ma o tem sem že pisala tudi nekaj). Le-ta mu je predlagala, da bi prespala pri njem en vikend, ko sem bila jaz v službi (in zaradi nje se je celo kregal z mano, da ji moram zaupati, ker je svetovna ženska :lol: :roll: ). Z njo hodi na sprehode, skupaj so se šli slači poker in podobno. Kadar sem kaj omenila glede nje, je znorel. Kadar sva šla skupaj ven, se z njo ni pogovarjal (halo... Kot da nima sms-ov na telefonu in kot da ga sploh ne kliče). Okej, I do not care, jaz ratam flegma, no problemo. In potem začne tipa pizdit :D . Zdaj ne vem, če je še z njo ali ne, ker jaz nisem več pri njemu, čeprav sva skupaj. Zakaj nisem pri njemu.... Let me think...
Aja, saj res. V soboto (en teden nazaj), sem ga z drugo kolegico dobila na wc-ju. S kolegico, ki mu je prej govorila, naj mene pošlje domov, da bosta ona in še ena frendica poleg njega spali.
Nimaš razloga za ljubosumje?! Hm... Ja, imaš ga! Ali pa ne. Jaz sem ga enostavno odjebala, zdaj nisem jaz več tista, ki bi se trudila. O ne! Ko ga je**! Zdaj je on na vrsti, da bo MENI dokazoval, kaj mu pomenim. Ne dovoli, da iz tebe naredi cunjo, umakni se, naj bo s kolegico, kaj te briga. Tako sem jaz svojemu dečku rekla. Verjemi, draga moja, zdaj on skače od jeze, jaz ne! Zdaj je on osameljen, jaz ne! Zdaj njega pizdi, mene ne!
Draga moja, jaz sem svojemu dečku povedala: "Ko bo prišlo do tega, da se bom morala postavljati pred tvojimi kolegi, bivšimi puncami..., se umaknem, ker tega nihče ni vreden." In sem se umaknila. Glej, ni edini, še manj pa edinstveni! Povedal mi je, da je z druženjem in forami (haha, le zakaj se njegovim foram vedno pozabim smejat :eek: ?!) želel mene narediti ljubosumno. Nazaj sem ga vprašala: "Veš, kako mala je meja med ljubeznijo in sovraštvom?!".
Ok sej zihr je bil ful dobr filing spravit vso to jezo iz sebe, sam kaj imajo kretenizmi tvojga tipa veze s temo? Ce bi se tip o katerem govorimo tko obnasu bi najbrz povedala.
Tonja napisal/-a:No, pravijo tudi, da je ljubosumen tisti, ki sam nima čiste vesti.
Ne bo drzalo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
*nikkica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *nikkica* » 14. Apr. 2007 22:08

pomoje res ni kaj narobe če ima prijateljico,saj imaš tudi ti verjetno prijatelje a ne pa se družiš z njimi.kako bi se tebi zdelo če bi bil fant vedno ljubosumen če si v družbi fantov??
dijamantek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 4. 2007
Kraj: luna

Neprebrana objavaNapisal/-a dijamantek » 15. Apr. 2007 11:39

ja naj še povem da moj tip ni tak da bi me varu kr z eno,sej sm mu pa tk rekla če najde bolšo od mene naj kr izvoli naj sploh nepremišljuje.kar se pa tiče mojih frendov mi nič nereče sm ko se pa kej skregama mi pa začne na nos nabijat kake malenkosti v zvezi z njimi!in ljubosumje nima veze z mojo vestjo ker je čista!kar se pa tiče te njegove prijateljce je pa ful vredu ženska kok sm jo js spoznala problem je pa v tem ko je on enkrat preden je mene spoznal sral z njeno sestrično in ona je v njihovi družbi!ka da ga tista prijatlca nagovori naj mene pusti in naj bo z njeno sestrično,kr mala je čist se zapalila na njega skoz mu teži,on je pa sral z njo enkrat ko je bil ful pijan na neki zabavi.zatrjuje mi da se nebo ponovilo kr ni njegov tip sploh i n da mu je žal že za tisto!mene to skrbi da me bo zamenju z eno ko sm stokrat bolša od nje!
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 15. Apr. 2007 12:06

ne uničuj veze z ljubosumnimi izpadi. sama veš, da te ima rad in tudi verjameš mu, da te ne bo prevaral. verjamem, da zbode na trenutke, ampak res... povem ti, da je brezveze zastrupljat srečo s takimi dvomi.
:)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov