Zgodba o mojem mucu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Saj vem da je nezanimivo in itd. samo sem tako srečna da morem to delit.
Pri nas doma se je pred šestimi leti skotil bel, dolgodlaka muca Nika, ko je bila dovol velika smo jo odnesli na sterilizacijo in tako smo ugotovili, da je Nik in opravli so kastracijo. Nato je pač teklo naše življenje naprej... do dne ko je naš Nik kr ne enkrat zginil, nikir ga ni blo, po azilih, nikijer povozen, nikjer. Vdrl se je v zemljo. Nato tri leta ni blo ne duha ne sluha o njem. Do predvčerešnjim.
Gledam oglase o malih živalih in zagledam sliko Nika (sicer v precej slabem stanju, a vseeno je ON). Pokličem mamo in tudi ona reče to je on. Grema k tistim ljudem in ko naju vidi kr skoči na mama in ves vesel mjauka. Ga pregledama za vsak slučaj, ugotivma da se vse telesne značilnosti ujemajo. Ijej , hura ... Našli smo našega muca. Vsesplošno veselje.
Po pogovoru z ljudmi, ki so ga našli zvema da so ga najdli na Koroškem v nekem gozdu. Prosil je za hrano ljudi po vikendih in tako so se ga usmilili pripeljali v Maribor in oddali oglas. Ta oglas sem vidla jaz in smo se najdli. Prvo je prišel v hišo je šel kr k meni in na fotelj, kjer je vedno spal, se vlegel in zapredel.
Bil je pri veterinarju in ga je čis pobril, ozdravo vseh zajedalcev in zdaj je zdrav, ko bo pa zrasla dlaka bo pa spet lepotec.
Res smo meli srečo, da smo se spet najdli. Mama pravi, to so višje sile.
Meni je vbistvu vseeno kake sile so, sem pa neizerno srečna da je doma.
Sej vem, da to ne spada sem sam sem mogla napisat mojo zgodbo s srečnim koncem.
Pri nas doma se je pred šestimi leti skotil bel, dolgodlaka muca Nika, ko je bila dovol velika smo jo odnesli na sterilizacijo in tako smo ugotovili, da je Nik in opravli so kastracijo. Nato je pač teklo naše življenje naprej... do dne ko je naš Nik kr ne enkrat zginil, nikir ga ni blo, po azilih, nikijer povozen, nikjer. Vdrl se je v zemljo. Nato tri leta ni blo ne duha ne sluha o njem. Do predvčerešnjim.
Gledam oglase o malih živalih in zagledam sliko Nika (sicer v precej slabem stanju, a vseeno je ON). Pokličem mamo in tudi ona reče to je on. Grema k tistim ljudem in ko naju vidi kr skoči na mama in ves vesel mjauka. Ga pregledama za vsak slučaj, ugotivma da se vse telesne značilnosti ujemajo. Ijej , hura ... Našli smo našega muca. Vsesplošno veselje.
Po pogovoru z ljudmi, ki so ga našli zvema da so ga najdli na Koroškem v nekem gozdu. Prosil je za hrano ljudi po vikendih in tako so se ga usmilili pripeljali v Maribor in oddali oglas. Ta oglas sem vidla jaz in smo se najdli. Prvo je prišel v hišo je šel kr k meni in na fotelj, kjer je vedno spal, se vlegel in zapredel.
Bil je pri veterinarju in ga je čis pobril, ozdravo vseh zajedalcev in zdaj je zdrav, ko bo pa zrasla dlaka bo pa spet lepotec.
Res smo meli srečo, da smo se spet najdli. Mama pravi, to so višje sile.
Meni je vbistvu vseeno kake sile so, sem pa neizerno srečna da je doma.
Sej vem, da to ne spada sem sam sem mogla napisat mojo zgodbo s srečnim koncem.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
jooooj kok lepo
Nam je tut enkrat en maček izginil... Smo šli na morje za par dni, pa mu je abbica nosila hrano. Ko smo pa prišli domov, ga pa ni bilo nikjer več.
Sam imamo ennega norega soseda, ki baje strelja mačke z zračno puško pa lahko, da je tudi našega... bilo je že ene 5 let nazaj
Nam je tut enkrat en maček izginil... Smo šli na morje za par dni, pa mu je abbica nosila hrano. Ko smo pa prišli domov, ga pa ni bilo nikjer več.
Sam imamo ennega norega soseda, ki baje strelja mačke z zračno puško pa lahko, da je tudi našega... bilo je že ene 5 let nazaj
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Majc, men je slo kr mal na jok ko sm tole brala (ja, vem, jokica sm)... Ce sam pomislim kako bi bilo ce bi moja luna odlutala... Men se zmesa!!! Vesela sem zate in za tvojga Nikeca, full
Grem hit mal Lunco mojo potiskat
Grem hit mal Lunco mojo potiskat
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Men je slo tud kar na jok. Ko berem o pobeglih mucih, se vedno spomnim, kaj bi bilo, ce bi usla nasa. Pa se v pritlicju 3 metre stran od ceste smo doma (nic ne pretiravam). Verjetno bi se mi strgalo.
Joj, kolk je kej muc srecen, da je koncno spet doma.
Joj, kolk je kej muc srecen, da je koncno spet doma.
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ja...nastal je sam en problem,da je tk gaunercek da mojo muco preganja pa vse kje je kaj blizu... pse vse... malega pitbullcka smo dobli nazaj. mah saj bo...moremo ga malo socializirat.
res skoda da muc ne more govorit, bogve kaj je vse pretrpel v tistem gozdu ko so ga najdli, v bistvu nekdo ga je mogo nam odpeljat, ker tk dalec... ne vem no. da je kaj prezivel.pa pove ze dejstvo da ko prides polek njega, se kr potuhne,kao v smislu ne me brcat itd.
ah ja bo že...
res skoda da muc ne more govorit, bogve kaj je vse pretrpel v tistem gozdu ko so ga najdli, v bistvu nekdo ga je mogo nam odpeljat, ker tk dalec... ne vem no. da je kaj prezivel.pa pove ze dejstvo da ko prides polek njega, se kr potuhne,kao v smislu ne me brcat itd.
ah ja bo že...
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Waaa, kok srčkano! Čestitke
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Waw . Kj tok lepega se pa se v pravljicah ne zgodi vedno. Zal mi je za vse ostale, ki ste zgubile mucke.
Ne gre mi v glavo, zakaj nekateri tok sovrazijo mucke (spomnimo se kaj so delal mulci iz Kranjske Gimnazije...), al pa kako jih lahko kr nekje spustijo, ko se jih navelicajo - ravno enga tazga sva z lubijem resila.
Ne gre mi v glavo, zakaj nekateri tok sovrazijo mucke (spomnimo se kaj so delal mulci iz Kranjske Gimnazije...), al pa kako jih lahko kr nekje spustijo, ko se jih navelicajo - ravno enga tazga sva z lubijem resila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov