Dalmatinci
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
- alchie.007
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 9. 2010
dalmatinci so prav luškane stvarce, tukaj je prostor za njihove ljubitelje. razpišite se o izkušnjah ki jih imate z njimi, nalepite kakšno sliko svojih pikic ...
-
kitty cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
Stvarce ravno niso, se ti ne zdi? Pa ne mi zdaj srat s takimi, da ni bilo mišljeno v takem smislu... Tako izražanje mi pač dvigne pritisk.
Drugače pa sem imela pred leti dalmatinko, a je pri 9 letih umrla zaradi okvare ledvic.
Drugače pa sem imela pred leti dalmatinko, a je pri 9 letih umrla zaradi okvare ledvic.
Alta alatis patent.
- alchie.007
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 9. 2010
se opravičujem da sm se nerazumljivo iztrazila, s tem sem samo ciljala na njihovo prikupnost, mislim da vsi pač vemo da niso stvari (:
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
alchie.007 - če želiš odpreti temo, naj bo to z razlogom. To, da napišeš - dejte se razpisat pač ni razlog. Od tistega, ki temo odpre se tudi pričakuje, da prebije led, sam še kaj pametnega napiše, konkretnega vpraša toliko da pač tema zaživi.
V nasprotnem primeru tema popolnoma zamre še preden se razvije in je kot takšna fajn tarča za izbris, ker očitno zanjo ni nobenega zanimanja.
V nasprotnem primeru tema popolnoma zamre še preden se razvije in je kot takšna fajn tarča za izbris, ker očitno zanjo ni nobenega zanimanja.
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov