Ameriški bulldog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Heiii
Mene pa zanima,če ima katera že kako izkušnjo z ameriškim bulldogom....Moja samička je stara 2 leti in bo zdj septembra mela mladičke wiiiii in baje imajo te psi probleme s kotitvijo!Bo potrebovala pomoč z mladički?So dobre mame?
Mal me je strah,da se ne bo kaj zapletlo
Pa vnaprej hvala za odgovore
Mene pa zanima,če ima katera že kako izkušnjo z ameriškim bulldogom....Moja samička je stara 2 leti in bo zdj septembra mela mladičke wiiiii in baje imajo te psi probleme s kotitvijo!Bo potrebovala pomoč z mladički?So dobre mame?
Mal me je strah,da se ne bo kaj zapletlo
Pa vnaprej hvala za odgovore
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
Seyfullah - Kofetarica
Ja sj mi je ubistvu veterinarka rekla,da imajo te psi probleme s tem,sam me je tko zanimal če je katera že imela tko u živo kotitev hehehe...Nevem ker una me je tok ustrašla,da si je sploh ne upam met doma u tem cajtu,kaj če se kater zaplete not al pa nevem...joj
-
Seyfullah - Kofetarica
Stvar je taka stoji pa tko kupla ga je mt pr unem modelu iz Celja(če je katera gledala na preverjenem,k so ga hotl tožt zarad mučenja živali itd)...no in baje ma rodovnik pa čip pa pasuš itd.Ampak ko smo jo kupil je spala nonstop,nč ni jedla,pila,čez prag iz ene sobe v drugo ni mogla it(nevem očitno je bla nonstop zaprta v kletki in ko je hotla vn jo je nabunku)...Nevem ne spoznam se preveč na te papirje,zato pa tud sprašujem,ker veterinarka nč pametnga ne zna povedat in me je ustrašla!Tko,da če katera nima nč pametnga za povedat in pomagat nej se vzdrži komentarjev prosm!
Drugač pa hvala za odgovore
Drugač pa hvala za odgovore
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
Če ga je kupila pri ''unmu modelu iz Celja'', je največja napaka to, da ste se odločili za produciranje potomcev njegove psice. Predvidevam, da za vzrejno še niste slišali. Kako poteka kotitev, se je treba pozanimati, preden se spustiš v to, da spariš svojo psico. A na stroške z mladiči ste pripravljeni? Skupaj s kotitvijo (v primeru zapletov) cca. 2000 eur zagotovo.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
Seyfullah - Kofetarica
Ja sj moja mt,hotla čimprej jo sparit in zdj se pa sekira....Kakšni so stroški to vem,sj pravim da nimam pojma o tem,ker jo je ona kupla in še to nism prvo sploh vedla kje dokler nism vidla unga na tvju in ji govorila o tem,šele pol je povedala sploh kje jo je kupla...ko smo jo peljali k veterinarju se je veterinarka sam prjela za glavo in rekla,da ta ma ta pes miljon bolezni in mtko napizdila kje to kupuje itd.Full sm jezna na njo sploh pa zdj k jo je kr dala sparit,no sj hvalabogu je samec iste pasme sam nikol ne veš
-
Seyfullah - Kofetarica
Je že prepozn pomoje konec septembra naj bi že imela mladičke Joj upam,da ne bo z njo kej narobe prvo kot prvo,sam zaenkrat kaže še vse OK,držim pesti
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Hmm mislim, da se gre bolj zaradi tega prodajalca iz Celja. Preprodajal pse iz Češke, Slovaške.. psi so se vozili po 15h skupaj, nagužvani v kombijih, zato bolezni niso redke. Nisem točno informirana, naj me kdo popravi.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Sej nisem nič rekla o tem prodajalcu/boleznih itd. Zmotilo me je edino to, s kakšno lahkoto se piše o tem splavu kao, eh pol bom pa rekla mami naj se znebi tega . Ja dam prav, da se naredi splav, če se ve da bodo tudi mladički najverjetneje podedovali bolezni ali pa da jih res ne bi mogli oddati/podariti. Ampak glede na to, da je mama načrtno sparila psico, potem predvidevam, da je neke povpraševalce oz. potencialne lastnike že imela. Nevem...
Punca prvo preberi vse te liste kaj ste jih dobili pa da vidiš ali ima vzrejno dovoljenje,rodovnik itd. Da boš znala vsaj novim lastnikom povedat kako in kaj(v primeru da se odločite ZA mladiče)...Saj tako težko pa menda ni a ne?
Punca prvo preberi vse te liste kaj ste jih dobili pa da vidiš ali ima vzrejno dovoljenje,rodovnik itd. Da boš znala vsaj novim lastnikom povedat kako in kaj(v primeru da se odločite ZA mladiče)...Saj tako težko pa menda ni a ne?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov