Muhe
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pikica18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
joj kokso zoprne, a se men sam zdi al je zdej čs da se razmnožujejo in zadržujejo v naših domovih
namreč jst jih mam v svojem mini stanovanju kr 6-7 komadov in pred mojimi očmi se razmnožujejo. pr moji mamije ista zgodba.
pa pr vs?

namreč jst jih mam v svojem mini stanovanju kr 6-7 komadov in pred mojimi očmi se razmnožujejo. pr moji mamije ista zgodba.
pa pr vs?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez živim na vasi in tuki je noro... loh mam tud 25 muh v eni sobi
... res nenormalno... pa tud se na veliko razmnožujejo!
obsaja neki zadev, k naj bi pomagale... mi mamo zdj en sprej k muho pošpricaš in pol crkne...
mene muhe tok živčne nardijo, d se mi trga res...

obsaja neki zadev, k naj bi pomagale... mi mamo zdj en sprej k muho pošpricaš in pol crkne...
mene muhe tok živčne nardijo, d se mi trga res...

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Pikica18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
po moje je to najbl tečna žival k jo mamo ljudje v svoji bližini....
pride in se ti usede na usta, nos v uho... in kaj ti preustane? cel dan jo lahko preganjaš al si pa umislš kej za "poboj" tega človeku neprijaznega mrčesa...
aja pa še v juho, sok... pade ti v vse kar je tekočega. skratka zadržuje se al na hrani al na teb....
grrr
pride in se ti usede na usta, nos v uho... in kaj ti preustane? cel dan jo lahko preganjaš al si pa umislš kej za "poboj" tega človeku neprijaznega mrčesa...
aja pa še v juho, sok... pade ti v vse kar je tekočega. skratka zadržuje se al na hrani al na teb....
grrr

-
B@bsy - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: KK
če pa kiro žival sovražim je to muha!! ker so mi res nagnusne za pop*****!! ampak sem rešila problem glede moje sobe, ker je bilo poleti kar obupno. kupila sem mrežo proti proti letečim nadlogam
in sedaj jih ni več
vsaj v sobi..

-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mi doma nimamo muh, ker mamo tako mačko da vse muhe polovi in pohrusta.In pa vse od komarjev, vešč in ostalih insektov ki se brez povabila priplazijo v naše stanovanje.Drugače pa jst en ubijam ne muh ne komarjev.mam naštelano v sobi tist za v štrom proti komarjem kot preventiva (ampak bolj nč ne pomaga), ubijam pa ne.Ne morem ubit živali sam zato ker je sitna.Pol bi tud mene lohk kr ubil, glede na to da sm tud sitna

-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Mi pa nimamo muh. Pr atiju (vas) jih je pa kr polno ja, in mi parajo zivce. 

-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
jst pa če jo mam že v sobi, ponoč na hodniku luč pržgem, da leti tja kjer je luč in da najeda kerim drugim ko pa men. Pa sej bo crklna itak in itak kmal, ker nimamo dreka u bajt.
Proklete smrdliuke te MUHE! 

... ι αм ωнαт ι αм ...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
*purple* napisal/-a:.Ne morem ubit živali sam zato ker je sitna.Pol bi tud mene lohk kr ubil, glede na to da sm tud sitna![]()
Lol

Ni kaj, dober argument.
Ampak jaz vseeno včasih kakšno kresnem s časopisom. Pač; nisem popolna.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
*purple* napisal/-a:Ne morem ubit živali sam zato ker je sitna.Pol bi tud mene lohk kr ubil, glede na to da sm tud sitna![]()
Jaz sem enkrat eno muho dobil v stanovanje in sem jo poimenoval Špelca...hodila mi je po roki pa si pol nekaj trebila svoje tačke..pa malo raziskovala po stanovanju potem pa me je za vse večne čase zapustila...rest in peace muhica Špelca

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov