Morski psi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Moj največji strah so morski psi. V morje se sploh ne upam sama, kaj šele nekam bolj stran od obale
, otrpnem že zaradi kakšne slike. Tko da no go
.

-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Morski psi so tudi moja fobija. Izredno rada se potapljam, vendar si sama ne upam daleč od obale, saj me že sama misel prestraši. Don't know why.
Če je pa kdo zraven, se pa počutim varno in ni problemov. Tako da tudi če bi bili v kletki ne bi šla v vodo. (navsezadnje; kaj pa če se obvobodijo?
)

You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Zelooo lepi so mi morski psi in če bi se mi ponudila ta prilika, bi jo izkoristila. Seveda bi mi strah šel v kosti, ampak recmo da bi zaupala trdnosti kletke, da me varuje, če pes začuti ta moj strah in mu postanem potencialna malica.
Drugače pa, mmmmmm ful bi šla tja, kjer so, jih gledat vsej iz ladje če že ne s kletko v vodo.
Naravnost obožujem morje, poleg tega pa še živalce kot so mnoge ribice, delfini, kiti in seveda morski psi in to bi bila ena posebna pustolovščina.

Naravnost obožujem morje, poleg tega pa še živalce kot so mnoge ribice, delfini, kiti in seveda morski psi in to bi bila ena posebna pustolovščina.
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
Letos sem z njimi plavala v Dominikanski...blo je tko zlo srhljivo...hmm...ko vidiš 4 metre dolgo žival in pa 900 kil težko...kako plava pod tabo in si te ogleduje...grrr...nikol več...sej pol ko je blo potapljanja konec, sem si misnla, ker naiven kreten sem, da verjamem kr enmu folku, da mi pes ne bo storil nič hudega...aaaaa... 

Misli pozitivno....
- sabchy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2007
to je edina žival k se je js na smrt bojim
ko sm slišala da so ga na hrvaškem opazl nism niti noge namočla v morje več... panično se jih bojim... js bi po mojem umrla od infarkta če bi se znajdla z njim v vodi.. sploh ni treba da bi se me dotaknu
sm pa gledala oddajo da če se ti slučajn zgodi da se znajdeš z njim v vodi da morš bit čist mirn( ne wem kuk ti to rata ko maš 5 metrsko mrcino pred sabo ) k zaznajo povečan srčni utrim in jih pol to ful zanima
se mi pa smilijo če jih ljudje pobijajo zarad mesa al pa česa drugega... vsaka žival ma pravico živet pa če je še tak grda k morski pes
ko sm slišala da so ga na hrvaškem opazl nism niti noge namočla v morje več... panično se jih bojim... js bi po mojem umrla od infarkta če bi se znajdla z njim v vodi.. sploh ni treba da bi se me dotaknu
sm pa gledala oddajo da če se ti slučajn zgodi da se znajdeš z njim v vodi da morš bit čist mirn( ne wem kuk ti to rata ko maš 5 metrsko mrcino pred sabo ) k zaznajo povečan srčni utrim in jih pol to ful zanima
se mi pa smilijo če jih ljudje pobijajo zarad mesa al pa česa drugega... vsaka žival ma pravico živet pa če je še tak grda k morski pes
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov