The Hills
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Gleda katera?
V bistvu je nadaljevanje LC iz Laguna beach, ki se preseli v L.A. in začne delat pri Teen Vogue ... Jutri se začne 2. sezona in komaj čakam ... Nisem pa zasledila, da bi 1. sezono predvajali pri nas na MTV-ju..
Kakorokoli, če katero zanima si lahko prvo sezono tukaj download-a in potem komentira
http://www.lauren-conrad.net/hills.php
V bistvu je nadaljevanje LC iz Laguna beach, ki se preseli v L.A. in začne delat pri Teen Vogue ... Jutri se začne 2. sezona in komaj čakam ... Nisem pa zasledila, da bi 1. sezono predvajali pri nas na MTV-ju..
Kakorokoli, če katero zanima si lahko prvo sezono tukaj download-a in potem komentira
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Jest sem gledala 1. sezono, sem si jo zlovdala iz neta.. nisem vedla, da bo druga sezona pr nas.. fajn jest sem rada pogledala to serijo...Lauren mi ma pa ful hud stanovanje, službo, šolo, ....
-
*SweetGirl* - Kofetarica
Če jaz sem takrat prav čakala vsak petek al kdaj so že objavljali nove dele na netu Sej ne bo pri nas nove seozne.. jutri jo začnejo predvajat na MTVju v Ameriki tako, da upam, da bodo dajali spet na net sproti...
Stanovanje ima ql ja .. sam hiša njenih staršev v laguni pa je še boljša
Evo še par slikic:
Stanovanje ima ql ja .. sam hiša njenih staršev v laguni pa je še boljša
Evo še par slikic:
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Aja u Ameriki bo no ja sej bo pa spet na netu. tale Jason mi pa ni bil nikol všeč, že v Laguna Beach-u mi je bil ful zoprn.
Pomoje bo tole na nasmu MTVju tko cez ksne 2 leti.
Pomoje bo tole na nasmu MTVju tko cez ksne 2 leti.
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
*SweetGirl* napisal/-a:Gleda katera?
LOL pa lih danes sem celo sezono skozi pogledla prvič
LB mi je bla vseeno boljša oddaja.. čeprav se vidi da je LC ful dozorela
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
Ja meni je tut LB boljša.. tisti prvi 2 sezoni, ko so bili LC, Stephen, Kristin pa pol Jason,.. zdaj mi ni fajn
Res se vidi, da je LC zdaj malo bolj odrasla.. pa Whitney mi je fulll luškana... Audrina pa ima NAJBOLJŠE telo možno Pač fajn mi je gledat življenje teh bogatih ameriških mladostnikov, ko si npr. LC&J za poletje najameta hišo v Malibuju, za rd mu ona kupi cel komplet za Golf ali pa on njej Chanelovo torbico... fajn skratka
Res se vidi, da je LC zdaj malo bolj odrasla.. pa Whitney mi je fulll luškana... Audrina pa ima NAJBOLJŠE telo možno Pač fajn mi je gledat življenje teh bogatih ameriških mladostnikov, ko si npr. LC&J za poletje najameta hišo v Malibuju, za rd mu ona kupi cel komplet za Golf ali pa on njej Chanelovo torbico... fajn skratka
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
^^ men je pa The Hills boljši od LBja. Ne vem ker je LC bolj dozorela, pa res ma hudo sluzbo, pa šolo, ne vem se mi je LB mau preveč otročja pa taka zdela, tole mi je velik bl fajn. Whitney je pa ful taka lepa, sej v enem od zadnjih delov je se namest ene manekenke delala na modni reviji.
-
Mogoče katera gleda The Hills 3. sezono in je pogledala ze vse do 7. dela?
Zanima me samo zakaj je bil Jason v rehab-u in zaporu? Če katera ve?
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
polly-polly napisal/-a:Mogoče katera gleda The Hills 3. sezono in je pogledala ze vse do 7. dela?
tega ni kazalo in niso povedali, ampak na eni gossip strani sem prebrala, da je zelo v droge padel in so ga potem policaji dobili, pa je šel v zapor, nato pa na rehab.
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
porcelain napisal/-a:polly-polly napisal/-a:Mogoče katera gleda The Hills 3. sezono in je pogledala ze vse do 7. dela?
tega ni kazalo in niso povedali, ampak na eni gossip strani sem prebrala, da je zelo v droge padel in so ga potem policaji dobili, pa je šel v zapor, nato pa na rehab.
Aha, verjetno je bil potem to tut eden izmed razlogov, da sta se razšla.
Men je tut serija the best.
Heidi mi pa sploh ni anti, ne vem če mi je kdo anti pa usekan je to njen fant Spencer. Tip mi je tak kreten, da arrr .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov