America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
barby8 napisal/-a:Men se zdi, da vrtijo zdej to na TV 3. Pa ameriški idol tudi, sem glih včeraj mal ujela. Joj kakšni se to prijavijo.
ja te idole sem jaz tud vlovila malo ja ... kdaj pa je to (ti idoli) drugač po tv, sam ob sobotah al kako?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
supermodeli so ravno zdaj na tv 3
tukaj je pa spored, če katero zanima kdaj so supermodeli ali pa idoli
http://www.tv3.si/
tukaj je pa spored, če katero zanima kdaj so supermodeli ali pa idoli
http://www.tv3.si/
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
joooj tlele je šele prva sezona, v Ameriki pa teče že sedma. mi smo res 100 let za leseno žlico
še dobr, da se da z neta potegnt
še dobr, da se da z neta potegnt
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
American's next top model je ena mojih najljubših stvari za gledat.
Pogledala sm čisto vse kroge od prvega do sedmega in morm rečt da je s.u.p.e.r!! Vsaka čast ustvarjalcem tega shova, ker je vse perfect. Sploh so shootingi, k jih imajo punce tok dobri. Vsak cycle je boljše, tko da si vedno z največjim veseljem ogledam novo epizodo.
Ko gledaš take oddaje še dodatno vidiš kok je Slovenija na tem področju zaostala. Sramota!!
Za vse, k vas zanima ... tv3 predvaja najslabši oz. prvi krog tega. Ta je še najbolj beden, ker so takrat šele začel s tem, boljš si je stvari ogledat na YouTube. Če poiščeš pravi link, ti vrže epizode po vrstnem redu, tko da je pol fajn gledat.
In Tyra ... Preden sm si ogledala te epizodice se mi je zdela totalna afna, zdej sm pa vidla, kok je fajn. Čeprou ima močna stegna ima pri meni vse pluse, kar se modnega biznisa tiče!
ANTM ROCKS!!
Pogledala sm čisto vse kroge od prvega do sedmega in morm rečt da je s.u.p.e.r!! Vsaka čast ustvarjalcem tega shova, ker je vse perfect. Sploh so shootingi, k jih imajo punce tok dobri. Vsak cycle je boljše, tko da si vedno z največjim veseljem ogledam novo epizodo.
Ko gledaš take oddaje še dodatno vidiš kok je Slovenija na tem področju zaostala. Sramota!!
Za vse, k vas zanima ... tv3 predvaja najslabši oz. prvi krog tega. Ta je še najbolj beden, ker so takrat šele začel s tem, boljš si je stvari ogledat na YouTube. Če poiščeš pravi link, ti vrže epizode po vrstnem redu, tko da je pol fajn gledat.
In Tyra ... Preden sm si ogledala te epizodice se mi je zdela totalna afna, zdej sm pa vidla, kok je fajn. Čeprou ima močna stegna ima pri meni vse pluse, kar se modnega biznisa tiče!
ANTM ROCKS!!
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
to je od ponedeljka do petka. mislim da je okol 5. ali 6. ure... poglej na spored.
katera punca vam je najbolj všeč in katera najmanj?
katera punca vam je najbolj všeč in katera najmanj?
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst sm pa tja ujamem mal...glih zadnjič so sredi zime na vrhu stolpnice snemale katalog za novo sezono kopalk So ble reve čist zmrznjene...
Sej je še kr gledljivo sam men termin ne paše, pa pol ne gledam...
Sej je še kr gledljivo sam men termin ne paše, pa pol ne gledam...
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov