That 70 show
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
a poznate to serijo
ok bolj slaba slika,ampak to je nanizanka Oh ta sedemdeseta,napišite kakšno mnenje o njej,o igralcih,itd.
igralska zasedba:Aston Kutcher,Danny Masterson,Mila Kunis,Laura Prepon,Vilmer Valderama,Topfer Grec....
ok bolj slaba slika,ampak to je nanizanka Oh ta sedemdeseta,napišite kakšno mnenje o njej,o igralcih,itd.
igralska zasedba:Aston Kutcher,Danny Masterson,Mila Kunis,Laura Prepon,Vilmer Valderama,Topfer Grec....
Zadnjič spremenil N{n}ka, dne 19. Jun. 2006 14:01, skupaj popravljeno 3 krat.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
uf preveč velka slika, hit jo pomanjši, drugač bojo "taglavne" spet hude
Ja drugač pa poznam, sem gledala bolj kot ne vse dele. Zdej nazadnje so vrteli 8 sezono, sam mi ni bla več tok všeč, ker so šli nekateri igralci stran
Ja drugač pa poznam, sem gledala bolj kot ne vse dele. Zdej nazadnje so vrteli 8 sezono, sam mi ni bla več tok všeč, ker so šli nekateri igralci stran
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Just save, save me
Come on
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Uf,sedemdeseta zakon!!! Full je vredi! Najbolj smešen mi je Fez, najbolj cute Steven, na živce mi pa gre Jackie Heheh. Drugače je pa foter od Erika (Red) full faca. On in njegve brce v rit
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
ja ne Fez je res faca, men je pa eric tak kjuti k je ful nerodn pa tk .....
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Joj, men so tko fajni
Donna mi je najboljša, pametna pa lušna.
Pa Jackie je tud faca. Mah, sej so vsi ful svetski in so eni izmed redkih, ko se jim res lahko nasmejim tko fejst da me začne trebuh bolet
Donna mi je najboljša, pametna pa lušna.
Pa Jackie je tud faca. Mah, sej so vsi ful svetski in so eni izmed redkih, ko se jim res lahko nasmejim tko fejst da me začne trebuh bolet
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
bubbles napisal/-a:od teh serij, k so "novejše", mi je ena najboljših. si pa ne loadam vnaprej zadev, ker sem slišala, da naslednjo sezono kr nekej likov ne bo več...
ja 8. sezono pride par novih likov not pa nekater grejo...to je kr pokvarl to serijo
prejšne sezone sem komi čakala da pogledam...to zadnjo sm pa toook časa gledala...sem mela celo sezono na računalniki pa sem res če ni blo nč druzga za gledat to gledala
Somebody save me
Just save, save me
Come on
Just save, save me
Come on
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov