The X Factor
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Še en šov iskanja talentov Simona Cowella. Tukaj iščejo le pevske talente (lahko se pa prijavljajo pozamezniki in tudi skupine). Največja razlika v primerjavi z drugimi šovi je, da so sodniki dejansko mentorji tekmovalcev (vsak ima svojo kategorijo).
V UK je že 7 sezona. Najuspešnejši dosedanji tekmovalci: Leona Lewis, Alexandra Burke, JSL, itd....
Trenutni sodniki so:
Simon Cowell
Louis Walsh
Dannii Minogue
Cheryl Cole
Še spletna stran: KLIK
--------------------------------------------------------------------------------
A še kdo spremlja? Mnenja?
Meni so sodniki super (razen Louis mi gre na živce)- moja naj sodniška zasedba iz takih in podobnih šovov. Upam da se Dannii kmalu vrne (je na porodniški, tako da jo v avdicijah nadomeščajo razni slavni).
V UK je že 7 sezona. Najuspešnejši dosedanji tekmovalci: Leona Lewis, Alexandra Burke, JSL, itd....
Trenutni sodniki so:
Simon Cowell
Louis Walsh
Dannii Minogue
Cheryl Cole
Še spletna stran: KLIK
--------------------------------------------------------------------------------
A še kdo spremlja? Mnenja?
Meni so sodniki super (razen Louis mi gre na živce)- moja naj sodniška zasedba iz takih in podobnih šovov. Upam da se Dannii kmalu vrne (je na porodniški, tako da jo v avdicijah nadomeščajo razni slavni).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
No sem že čakala, če bo kdo odprl temo al bom kar jaz mogla. Jaz sem lani prvič spremljala šov in sem bla čist navdušena, mi je full boljši kot vsi možni idoli.
Letos sta še sicer sam dva dela zunaj, nekaj ekstra posebno še me noben ni navdušil.
Nevem, če veste ampak so bli tud naši slovenci na avdiciji - skupina Tangels (bivši Turbo Angels). Prišli so do glavne avdicije ampak baje, da Simon ni bil navdušen, ker niso angleži in kao zato niso prišli dalje... kaj je res, nevem. Ker men osebno niti kot pevci niso nevem kak dobri. Mogoče bomo jih pa vidli v oddaji. Pustmo se presenetit.
Letos sta še sicer sam dva dela zunaj, nekaj ekstra posebno še me noben ni navdušil.
Nevem, če veste ampak so bli tud naši slovenci na avdiciji - skupina Tangels (bivši Turbo Angels). Prišli so do glavne avdicije ampak baje, da Simon ni bil navdušen, ker niso angleži in kao zato niso prišli dalje... kaj je res, nevem. Ker men osebno niti kot pevci niso nevem kak dobri. Mogoče bomo jih pa vidli v oddaji. Pustmo se presenetit.
Yada, yada, yada...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Ja, je posebna Definitivno.
Si moram še enkrat pogledat prva 2 dela, da presodim, če mi kdo všeč (nič posebnega zaenkrat sicer).
Si moram še enkrat pogledat prva 2 dela, da presodim, če mi kdo všeč (nič posebnega zaenkrat sicer).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kikyca - Cosmopsiho
^^V prvem delu sta menda ble kao oni dve punci dobri, tista črnka z rdečo rožo v laseh, ki je pela Walking on sunshine pa ona blond punca, ki se oblači kot v 80ih - Madonna stil.
V drugem delu pa je bla dobra tista starejša (50 let), ki v trgovini dela. Pa oni pubec, ki je mislim da pleskar (nisem čist ziher) spomnim se, da mu je blo full nerodno na odru pa se je čist skup vleko pa roke v naročje pa tak... pel je pa od Amy Winehouse.
Se opravičujem imen si ne zapomnim ravno dobro. Se pa teh nekak najbolj spomnim, čeprav mi pri nobenem ni blo tistega wow! občutka, da bi lahk rekla tale je pa noro dober/dobra.
V drugem delu pa je bla dobra tista starejša (50 let), ki v trgovini dela. Pa oni pubec, ki je mislim da pleskar (nisem čist ziher) spomnim se, da mu je blo full nerodno na odru pa se je čist skup vleko pa roke v naročje pa tak... pel je pa od Amy Winehouse.
Se opravičujem imen si ne zapomnim ravno dobro. Se pa teh nekak najbolj spomnim, čeprav mi pri nobenem ni blo tistega wow! občutka, da bi lahk rekla tale je pa noro dober/dobra.
Yada, yada, yada...
-
*mala* - Cosmopsiho
Pa tisti so mi bli kul, ki so od Cheryl Fight for this love peli
Js ful hitr pozabm vse drgač
Js ful hitr pozabm vse drgač
-
SchneeEule - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2009
- Kraj: Gorenjska
tale mi je najbol
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Ah, men vse skup sploh ni več zabavno, ker nikol ne zmaga moj favorit. Predlani sem navijala za JLS, ki so mi bli res huuudi, lani za Ollyja, no pa ni blo potem nič od nič. Letos je mogoče zanimiv to, da je Dani odšla in je vsako oddajo drug 4. sodnik, Katy Perry npr. mi je bla zdej prou všečna, čeprav mi je na splošno annoying.
Aja to ste vidle, lanski zmagovalec je priznal da je gej. Men se je zdel to itak jasna stvar. klik
Aja to ste vidle, lanski zmagovalec je priznal da je gej. Men se je zdel to itak jasna stvar. klik
-
*mala* - Cosmopsiho
Js sm lani tud za Olly-a navijala Pa za Danyl-a.
To, da je Joe gej, pa niti nisem presenečena.
Olly& Robbie W.:
To, da je Joe gej, pa niti nisem presenečena.
Olly& Robbie W.:
Zadnjič spremenil *mala*, dne 31. Avg. 2010 12:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
Noup, nisem vidla. Prilepi link? Ne spremljam kej dost zadnje cajte
-
kikyca - Cosmopsiho
^^Saj jaz tud ne spremljam, to sem se slučajno spomnila zadnjič da bi malo na youtube pogledala, če je kaj novega pa sem našla (sicer mislim, da je v začetku poletja izdal pesem, nisem čist ziher). Ampak videa od pesmi ne najdem več oz. mi piše da ni več mogoč v moji državi. Mi je pa itak akustična verzija boljša, tak da to je to: klik
Yada, yada, yada...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]