Slovenski top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
http://www.slotopmodel.si/
se misli katera od vas prijavit? Mislite spremljat? Jaz definitivno bom, še posebaj ker se misli kolegica prijavit
se misli katera od vas prijavit? Mislite spremljat? Jaz definitivno bom, še posebaj ker se misli kolegica prijavit
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Spremljala bom, definitivno, če ne zaradi drugega zato, da primerjam z drugimi top modeli. Kdo pa bo voditeljica? Predvidevam, da bo Jaya imitiral Iggy al kar je že
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
[vanessa] napisal/-a:Močno dvomim, da bo to na nivoju. In najbrž se bo tudi kr močno razlikovalo od ostalih top modelov.
Če bo oddaja licenčna,potem si lahko obetamo nivo,kot smo ga bili vajeni doslej.
Jaz bom pogledala vsaj na začetku,potem pa bom vidla,kako bo.Če bom med tekmovalkami imela favoritiko,potem bom zagoto zanjo navijala do konca.
Kdaj predvidoma se pa začne?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:59, skupaj popravljeno 1 krat.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
vsi slovenski šovi so na tako visokem nivoju, da vas nima biti kaj strah
- spice girl
- Cosmofrik
Ne pričakujem, da bo tako kot v Ameriki, kar je itak logično. Ampak, tako kot je ena že napisala, če bodo imeli licenco, kar verjetno bodo, bo oddaja verjetno morala doseči nek zahtevan nivo.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ste ziher? slovenija ima taalent ma tud licenco pa glejte kako polomijo skup spravijo...
v sloveniji licenca še ne pomeni glih dobre oddaje.
v sloveniji licenca še ne pomeni glih dobre oddaje.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- spice girl
- Cosmofrik
Meni se zdi, da so spravili na kup kar dobro oddajo- za Slovenijo seveda. Absurdno bi bilo pričakovati oddajo na ravni Amerike ali Anglije.
Res pa je, da nikoli nesem gledala Anglija ima talent ali kakšenega idola, tako da nisem vedela kaj naj pričakujem. Vseeno se mi zdi, da so za naše razmere naredila kar sprejemljivo oddajo.
Seveda tudi za Slovenski top model ne pričakujem niti polovico od tega kar ponuja Amerika (čeprav je meni Avstralski model 100x boljši od Ameriškega) bo pa zanimivo videti, kaj lahko naredijo s ponudbo deklet, ki jo ima Slovenija (če jih bodo sploh lahko zbrali 13). A je kakšna starostna omejitev?
Res pa je, da nikoli nesem gledala Anglija ima talent ali kakšenega idola, tako da nisem vedela kaj naj pričakujem. Vseeno se mi zdi, da so za naše razmere naredila kar sprejemljivo oddajo.
Seveda tudi za Slovenski top model ne pričakujem niti polovico od tega kar ponuja Amerika (čeprav je meni Avstralski model 100x boljši od Ameriškega) bo pa zanimivo videti, kaj lahko naredijo s ponudbo deklet, ki jo ima Slovenija (če jih bodo sploh lahko zbrali 13). A je kakšna starostna omejitev?
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
PeggySue* napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:Močno dvomim, da bo to na nivoju. In najbrž se bo tudi kr močno razlikovalo od ostalih top modelov.
Če bo oddaja licenčna,potem si lahko obetamo nivo,kot smo ga bili vajeni doslej.
a hrvaški top model je bil licenčna oddaja? ker tist je blo podn od podna. bom pa defenitivno gledala
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- spice girl
- Cosmofrik
rinca napisal/-a:PeggySue* napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:Močno dvomim, da bo to na nivoju. In najbrž se bo tudi kr močno razlikovalo od ostalih top modelov.
a hrvaški top model je bil licenčna oddaja? ker tist je blo podn od podna. bom pa defenitivno gledala
Meni je bilo zanimivo gledat Hrvaški top model Sem se ful nasmejala, še posebej Borutu. Dekleta niso bila nič posebnega- so bila tudi mladoletna- una bjonda-valentina, ki je bila v finalu se mi zdi, da še ni imela 18let. Mi je pa rekla kolegica iz Hrvaške, da niso dobile obljubljenih nagrad in da je bila cela afera glede tega.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
OPOZORILO: Kandidatke morajo biti stare najmanj 16 let na dan 15. 7. 2010.):
(stran že dela)
(stran že dela)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov