Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
No, pa smo dobili za moje pojme eno boljših tekmovanj v Slovenijo..lahko uspe, lahko ne, avdicije bodo po celi sloveniji do 31ga januarja. Torej prijavi se lahko kdorkoli, ki meni, da ima kakršenkoli talent. Mislim, da je bistveno, da sodniki(vsaj edn izmed jih mora bit glasbenik ane) nebodo kakšna powerdancerka al pa kaka iz atomik harmonik temveč dejansko kakšen kvaliteten glasbenik. Od sodnikov je ogromno odvisno in pa seveda udeležencev..Se katera misli prijavit? Nagrada je sicer 50.000eur.
It was forever..but it didnt last long..
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
A še sploh obstaja kakšen neumen šov, ki ga Slovenci še nismo prevzeli od Nemcev?? Sovraaaažim te šove
I am not an enigma, just a contradiction!
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^Sej ni Nemški... najprej so ga meli v Ameriki kolko vem pa v Britaniji, pol pa tud Nemci in Hrvati... pa verjetno še kje drugje. Jaz drugače spremljam Ameriškega in Britanskega... če bo v Sloveniji uspel ta šov pa hmmm dvomim no... ampak pustimo se presenetit
Yada, yada, yada...
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
A komu sploh še kaj paše?
No, jaz pa ravno take šove podpiram. Boljše, da iščemo talente, kot da se lenuhi sprehajajo po Kmetiji in BB.
Komaj čakam oddajo, ker mislim, da imamo v Sloveniji veliko talentov, ki ne dobijo priložnosti, da se pokažejo.
A bo šla katera?
No, jaz pa ravno take šove podpiram. Boljše, da iščemo talente, kot da se lenuhi sprehajajo po Kmetiji in BB.
Komaj čakam oddajo, ker mislim, da imamo v Sloveniji veliko talentov, ki ne dobijo priložnosti, da se pokažejo.
A bo šla katera?
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
men je pa fajn k so smesni . eyelin gres ti? si ne upas sama pa rabis eno za zraven a ne ? greva skupi....jst bom pela ti bos pa plesala
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Hahah, zame je res dost velika možnost da bom šla ampak nebo nbenga plesa temveč petje! Ampak lahko še premišljujem do 30ga januarja, ko bo avdicija v ljubljani če bom takrat še za, bi blo pa fino, da bi mela kako sotrpinko ja. Greva v duetu?!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Zakaj pa?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Ampak tukaj ni govora o kmetiji. Tukaj ni ljudi, ki se prijavijo in sobivajo 60dni skupaj, ni ljudi, ki blebetajo o osebnih težavah, ni ljudi, ki se kregajo/
žalijo ipd.
Tak tip oddaje se nikakor nemore primejat z raznoraznimi big brotherji, kmetijami ipd.
Saj pa nič novega ne izveš tudi iz epizode Razočaranih gospodinj.
žalijo ipd.
Tak tip oddaje se nikakor nemore primejat z raznoraznimi big brotherji, kmetijami ipd.
Saj pa nič novega ne izveš tudi iz epizode Razočaranih gospodinj.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
o ne...eyelin...jst se vedno zamislim, ko na koncu una gospodinja se neki pove...ponavad se kr zamisljeno bulim v tv
drugac pa...men so pa fajn! eyelin kaj bos pa pela? dej se na you tube pa ti povemo kok si fajn
drugac pa...men so pa fajn! eyelin kaj bos pa pela? dej se na you tube pa ti povemo kok si fajn
-
Limonca.ena - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2008
- Kraj: Mb.*
Jaz pa komaj čakam, da vidim kake talente ma slovenija, pa da s5 na nekoga navijam.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
I got nothing for you to gain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov