Survivor
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
js. men se zdi fajn show, vsaj prvic ko sem gledala mi je blo zanimivo, ker dejansko morajo udelezenci kaj narest...
Njegoš al kaj je ze mi je pa se posebi usec=) pa ena hrvatica iz vijolcne ekipe ki nevem kako ji je ime mi je blazno simpaticna
Njegoš al kaj je ze mi je pa se posebi usec=) pa ena hrvatica iz vijolcne ekipe ki nevem kako ji je ime mi je blazno simpaticna
Zivljenje je piskotek!
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
evva napisal/-a:Zakaj so Survivorja ukinli??
http://www.siol.net/splosno/survivor/o_sovu/obvestilo.aspx
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
evva napisal/-a:Zakaj so Survivorja ukinli??
Je prišo mimo Bear Grylls pa so vidli da nimajo za burek.... Še dobro da ni Chuck Norris mim prišo.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
evva napisal/-a:^^Za tvojo informacijo Survivor se nadaljuje 25.11., tako da ne trosi...
OMFG, na baaaaaaaaaad, zaj se pa fuuul sekiram.
Da ne bom čist OT, sem gledala samo 1x, ko so neke rakovice pobiral in jih prenašal si v nek kesl al kaj.... Skratka, boge rakovice, prav želela sn si da bi jih pošipale tam na polno.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
^^piši v temo, ki te zanima, ne pa v temi, ki te ne zanima iskat prepira! Drugače pa ja, Klemen je v plemenu Manobo, Teja pa v plemenu Gadang. Ampak se mi zdi, da je Teja bolj popularna med člani svojega plemena kot pa Klemen med člani svojega. Sta pa oba prov kul
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Moja observacija glede rakovic je bila čisto umestna na to temo. In ne odstopam od mnenja, da se mi je tisto tekmovanje zdelo mučenje ubogih rakovic. Ker se pa oddaja ni izkazala kot gledanja vredna, pač ne gledam več naprej, ajnfoh ku pasulj.
Če ja pa to tema kjer se bo pisalo samo ''iiiiiiiiiiiiii kak je un fajni'' inu podobne osladnosti, pol pa naj se preseli na vija-vaja.com al kaj je že ono za froce.
Če ja pa to tema kjer se bo pisalo samo ''iiiiiiiiiiiiii kak je un fajni'' inu podobne osladnosti, pol pa naj se preseli na vija-vaja.com al kaj je že ono za froce.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov