Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Kako se vam zdi nadaljevanka? Igralke? Igralci?
Pravijo, da naj bi bila nadaljevanka kao nadaljevanje Sex and the city.. meni se sploh ne zdi tako, ker je cela tema nadaljevanke totalno drugacna..
Pri nas je se sicer ne vrtijo, jo pa na Novi tv, pro 7, lahko si jo vzamete dol na torrettu in emuli..
Pravijo, da naj bi bila nadaljevanka kao nadaljevanje Sex and the city.. meni se sploh ne zdi tako, ker je cela tema nadaljevanke totalno drugacna..
Pri nas je se sicer ne vrtijo, jo pa na Novi tv, pro 7, lahko si jo vzamete dol na torrettu in emuli..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Sm gledala zadnjič enkrat Oprah in so predstavljali to nadaljevanko in sm se čist zaljubla vanjo ... igralke so mi ble ful simpatične in tut tko vsebina ... tko da komi čakam da pride na naše male zaslone ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Hmm jst sm pa tm pri oprah vidla unga vrtnaračka, ko ena izmed njih vara svojga možka z njim in mi je biu čist hotttt
Dej povejta mi če je tut v nadaljevanki tok sexy ...
Dej povejta mi če je tut v nadaljevanki tok sexy ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Blondie napisal/-a:Ene parkrat sem gledala pa se mi je zdelo kar vredu. Zelo mi je všeč Eva Longoria - ženska fenomenalno izgleda!
Ahaaaa tut men je ona damn godd ... sej so jo zdej pri reviji People zbrali za najlepšo ženskico na svetu ... se prou končno enkrat strinjam z njimi ... poleg tega da je lepa je pa še ful simpatična in razgledana ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
Mislis tegale http://www.wchstv.com/abc/desperatehousewives/jessemetcalfe.jpg
U ja.. mas prav
U ja.. mas prav
And I''ll take you for who you are
-
bunnyka - Komunikatorka
tiasha napisal/-a:Blondie napisal/-a:Ene parkrat sem gledala pa se mi je zdelo kar vredu. Zelo mi je všeč Eva Longoria - ženska fenomenalno izgleda!
Ahaaaa tut men je ona damn godd ... sej so jo zdej pri reviji People zbrali za najlepšo ženskico na svetu ... se prou končno enkrat strinjam z njimi ... poleg tega da je lepa je pa še ful simpatična in razgledana ...
Da da..tud men je ona zlooo lustna zenska
-
tiasha - Cosmopolitanka
||MuCkAa napisal/-a:Mislis tegale http://www.wchstv.com/abc/desperatehousewives/jessemetcalfe.jpg
U ja.. mas prav
Uffff ja tegale ... čist mi je hotti ... pa še tak nedolžen baby face ma ... i love baby boys
Huh komi čakam da tole pride na naše tv ekrančke ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst tut gledam...... takoj k sem začela gledat me je kr not potegl.....
Men je tut najbolj simpatična Eva Longoria........pr uni (ne vem točn ktera je) k ma eno hčeroko no pa mož jo pustu........se pa zmir nasmejim...
Men je tut najbolj simpatična Eva Longoria........pr uni (ne vem točn ktera je) k ma eno hčeroko no pa mož jo pustu........se pa zmir nasmejim...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
bejbika napisal/-a:joj, kumi čakam da pridejo k nam ... sicer neki znam nemško, sam bi raj poslušala njihove glasove in prebirala podnapise ...
Joooj te nemci so za ubit s to nemško sinhronizacijo
Jst enostavno ne morem nč gledat na nemških programih, ker ne prenesem, da ni originalnih glasov in zvoka...fore izpadejo čist bedno s tistimi nemškimi frazami
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov