Big Father

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 18. Okt. 2008 18:10

Tole je moj uč prejle zapazu :D :

21. oktobra prihaja v okviru mladinske oddaje Z glavo na zabavo na TVS1 serija "resničnostnih oddaj" Big Father, ki bo v 17 delih spremljala štiri mlade avanturiste na potovanju do Grčije in nazaj v Slovenijo.

"Igralci so realni, brez make upa so z vsemi svojimi dobrimi in slabimi lastnostmi in izkušnjami stopili pred oko kamere. V oddaji boste opazili neočiščene leče kamer in umazana vetrobranska stekla, tehnično opremo in rekvizite, okončine snemalne ekipe, speče tehnike, prepotena oblačila, utrujene oči, poškodovana kolena, toplo vodo za osvežitev suhih grl in sparjeno sadje," so pred začetkom zapisali ustvarjalci.

Vir: Vikend

Big Father je parodija na resničnostne šove kot je Big Brother, saj slednjega šaljivo posnema, nekateri elementi so obdržani, ostalo je zgolj nastavljanje ogledala in če Veliki brat opazuje, potem Veliki oče izobražuje ...

Vir: Žurnal

Men se zdi zanimivo (sigurn dost bl k dejanski resničnostni zvarki) in upam, da se spomnem u tork ob 18.00 zadevščino tut (p)ogledat. :D
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 19. Okt. 2008 15:42

Hm, sliši se zanimivo... bom pogledla, ko bo na sporedu. Upam, da ne bom pozabla. :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 19. Okt. 2008 19:00

ja, kumi čakam da bo, ker je moja bivša sošolka notr :D

je rekla da so jih 4 dni snemali na tem potovanju, kej več pa ni hotla povedat :D pustimo se presenetiti
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objavaNapisal/-a _ninchyka_ » 25. Nov. 2008 23:15

js gledam tegale big fatherja prek neta :D in morem rečt, da mi je prav zanimivo... kr u Grčijo so šli jaoo, sm jim fouš hehe... :P
Drgač se mi pa zdi, da so zbral štiri zlo zanimive osebe in se res dogaja marsikaj...
a še kera gleda tole ? :)
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov