Onkraj verjetnega

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 28. Jul. 2008 22:41

Katera gleda to oddajo? Tu bi lahko malo debatirale o zgodbah, ki so ble predvajane - kaj se vam zdi, katera bi lahko bila resnična in katera ne (ne glede na to kaj oni pravijo) :D ...
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Brody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Brody* » 28. Jul. 2008 22:43

js to gledam fula dobra odaja mi je res :D
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 28. Jul. 2008 22:47

meni so tudi te zgodbice zakon :D
samo voditelj mi gre včasih na živce :D tak čuden način gvora ma .. pa scena v studiu je tudi čudna in postavitev kadrov je obupna (zdej to kao obvladam ker sm hodla na nek tečaj :lol: - ne, ma res ... ni lepo videt da je snemano tako da je cel ekran natrpan z nekimi fotelji in svečniki itd, in samo v enem kotičku ogledalo in not odsev voditelja :? okej, OT ..) :D

Brody*, si gledala danes? :) meni je bla tista zgodbica z mrtvo punčko ful dobra :D
pa zadnjič tisti slep človek s psom .. jst sm jokala na koncu ko sta umrla :(
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 28. Jul. 2008 22:48

Kakšna oddaja je to pa na katerem programu?
Uporabniški avatar
Brody*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Brody* » 28. Jul. 2008 22:51

ja jas sem gledala danes ful dobr res usak dan gledam nkol ne zamudim :D
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 28. Jul. 2008 22:52

red*cherry:

Serija oddaj Onkraj Verjetnega temelji na nenavadnih igranih zgodbah, ki so posnete po resničnih ali izmišljenih dogodkih vsakdanjih ljudi.

Uglavnem v vsaki oddaji je par kratkih filmčkov (par minut) - zgodbe o duhovih in podobnih nenavadnih dogodkih ... :) Ene zgodbe naj bi ble (kao) resnične, ene izmišljene ... so pa vse ful zanimive!

Oddaja je pa vsak dan ob 18:50 na TV 3 :)
Uporabniški avatar
Brody*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Brody* » 28. Jul. 2008 22:53

red*cherry napisal/-a:Kakšna oddaja je to pa na katerem programu?
oddaja je na TV3 kažejo ene zgodbe po pa nakonc puvejo al so ble resnične al ne..
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 28. Jul. 2008 22:55

vau zanimivo. sam jst gledam tok mau tv-ja da nimam pojma kaj se kje dogaja.. :? bom pogledala ob priliki...
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 28. Jul. 2008 23:14

ti kr poglej, pa boš pol povedala kako se ti zdi :D
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 29. Jul. 2008 7:23

No tkole - zgodbice so fajn, zanimimive ampak voditelj je pa obupen. Jaz včasih ne gledam prav zaradi tega voditelja, ki nima niti malo nobenih voditeljskih sposobnosti. Govori kot da bi bil star 5 let - neke neumesne zgodbice, ponavlja besede non stop - ali je resnično ali ne, blablabla... Ne vem no, kvasi in kvasi neke klobase, pove pa nič pametnega. če bi bilo brez voditelja bi bilo super.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 29. Jul. 2008 7:40

Pa dobro, to se se nekako da prenasati. Ali najbolj mi je bedno mi je to, da pokazejo posnetke resnicnih in neresnicnih zgodb. Potem pa na koncu odajo napise one besede na tablo s kredo in potem neresnicno zgodbo PRECRTA! Adijo! Koja jim je to fora, nemrejo pokazati eno par zgodb, ki so resnicne, res mi je bedna ta fora resnicno-neresnicno. Kot ce bi bili v vrtcu. :stupid:

Voditelj je tudi adijo, meni sploh ni vsec na kaksen nacin je to posnemano. Hocejo narediti spooky oddajo, a jim to bas ne uspeva. :lol:
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: .......

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 29. Jul. 2008 11:38

joj men so drugač take oddaje všeč, sam tale voditelj mi gre pa tolk na živce, da ni pogojev da gledam...ma k da bi iz grozlivke ušel...ne vem zakaj mora on tud zgodbice govort, k ga ne morš poslušat, tko nezanimivo govori blak obup od tipa
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Jul. 2008 19:10

Zgodbe so mi ful dore, ajde...nekatere preveč izmišljene in neverjetne :) , ampak voditelj je bog pomagi! Beden za po*izdit! Kr neki govori, kr neke tekste neumesne dodaja, neprestano se ponavlja...

In nevem kaj je fora, da na koncu povejo, ali je resnično ali ne. Koga briga to? Lahko bi bla oddaja sestavljena iz samih nenavadnih zgodb in konc! Zadnji del oddaje (resnično-neresnično) mi je res beden!
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 30. Jul. 2008 10:15

kadrkoli prestavim na TV3 ob času ko je ta oddaja na sporedu vidim tistega voditelja,ki s z rokami sklenjenemi pred seboj govori in govori tako zdolgočaseno in počasi da joj :sleeping: zgobic samih še nikol nism vidla,ker se mi tega enostavno ne da gledat
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 30. Jul. 2008 19:01

Dones sm si pa prou ogledala tole oddajo - sam res - voditelj je čist mim; Dobr, sej je ok da je bl tko kao skrivnosten, ampak je pa useen lesen k klada no :D Ok pustimo to; Zgodbice sm pogledala in pr dveh sm sfalila :D
Una u tisti zastavljalnici se mi je zdela čist za lase prvlečena no - pa je bla resnična, za uno prvo o tovornjakarjih sm bla pa zihr da je resnična, pa sm se uštela, hehe; Ostale sm pa zadela :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov