Gordon Ramsay - HK, KN & F word
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Eden najbolj znanih in najboljših kuharjev oz. "chef-ov" na svetu. Z 12imi michelinovimi zvezdicami je eden izmed samo 3 chefa, ki obstajajo. Ne samo navaden, ampak tudi celebrity chef je, saj ima 3 zelo znane reality showe. Kaj si ve mislite o njemu?
KITCHEN NIGHTMARES
Prvo v Angliji, potem pa v Ameriki meni zanimiv šov, kjer pomaga propadlim restervacijam se postaviti na noge:
(1. sezona, 2. epizoda ameriške verzije):
Evo, potrudla sm se mal za vas, da vam pokažem, pa mi povejte kako se vam zdi... aja pa z belo da bejbika ne vid -> Use se da zloudat
KITCHEN NIGHTMARES
Prvo v Angliji, potem pa v Ameriki meni zanimiv šov, kjer pomaga propadlim restervacijam se postaviti na noge:
(1. sezona, 2. epizoda ameriške verzije):
Evo, potrudla sm se mal za vas, da vam pokažem, pa mi povejte kako se vam zdi... aja pa z belo da bejbika ne vid -> Use se da zloudat
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Gledam, oz. poznam samo Hell's Kitchen, pa mi je prov fajn za preganjanje časa. On mi je pa itak car. Si bom pa pogledala še ostala 2 šova.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Mislim da je treba malce obudit tole temo
Trenutno poteka že 7. sezona Hell's Kitchen. Kar fajn.
A še katera spremlja kaj njegovega?
Sem pa začela tudi Kitchen Nightmares spremljat in je tud fajn.
Tip je res car, ni kej
Trenutno poteka že 7. sezona Hell's Kitchen. Kar fajn.
Sem pa začela tudi Kitchen Nightmares spremljat in je tud fajn.
Tip je res car, ni kej
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Joj, men pa ni všeč. So mi bolj všeč tisti pocukrani Oliverji.
Me pa zanima tale F word oddaja. Jo moram preverit.
Me pa zanima tale F word oddaja. Jo moram preverit.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
*mala* napisal/-a:Trenutno poteka že 7. sezona Hell's Kitchen. Kar fajn.
Kdo mislš?
Lihkar gledam 2. epizodo 7me sezone. Un "hanibal lector" mi je freaky, drgač se mi pa zdi da so kr kul letošnji "contestant-i". Sem se pa začela smejat, ko sem vidla, da je eni ime Shioban - nisem vedla da je tok razširjeno ime to tam.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
-
*mala* - Cosmopsiho
Gordon pri Jimmyu:
Ful je faca.
A kdo spremlja MasterChef?
Ful je faca.
A kdo spremlja MasterChef?
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov