Skins-Mularija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst gledam ce sem doma. Mi je full vsec, ker se res neki dogaja, vsak ma en svoj problem...Sam mogoce je na trenutke ze mal too much vsga. Ta Sid se mi res smil. Un njegov najboljsi kolega mi je cist adijo.
Mogoce ves, kaj je blo pol z uno ucetljico pa tem dijakom k je zalublen vanjo? Zadn del k sm gledala, mu je ona zrihtala stanovanje, zdej nazadne pa ni blo nc o njem. Res me zanima .
Mogoce ves, kaj je blo pol z uno ucetljico pa tem dijakom k je zalublen vanjo? Zadn del k sm gledala, mu je ona zrihtala stanovanje, zdej nazadne pa ni blo nc o njem. Res me zanima .
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
ne zdj nazadne ni blo nč o njiju...
je blu pač sam tist tipčk Tony (tist k sta bla z Michelle skup) al kaj je, k se je njegova sestra zadela pa šla na party pa te fore..
baje je jutr zadnji del te sezone
je blu pač sam tist tipčk Tony (tist k sta bla z Michelle skup) al kaj je, k se je njegova sestra zadela pa šla na party pa te fore..
baje je jutr zadnji del te sezone
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Sem gledala par oddaj! Všeč mi je, ker res prikaže, kar je v resnici med mladino...nič ne olepšuje stvari! Se kar najdeš v kakšni podobni situaciji
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Gledam .
Po Sedmih nebesih in njim podobnih utopičnih nanizankah, mi prou paše pogledat mal "krutega sveta". Sicer se mi zdi na trenutke, da je lih tko kot pr prej omenjenih pravljično živečih tut tle prisotno mal pretiravanja za večji efekt dramatizacije, ampak men je ušeč .
Po Sedmih nebesih in njim podobnih utopičnih nanizankah, mi prou paše pogledat mal "krutega sveta". Sicer se mi zdi na trenutke, da je lih tko kot pr prej omenjenih pravljično živečih tut tle prisotno mal pretiravanja za večji efekt dramatizacije, ampak men je ušeč .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Druge sezone še ni uzuni, ane?
S kolegicami smo pregledale pred novim letom ene 7 delov prve sezone, zdej sem pogledala še ostala dva in je tazadn del tak, da sem zdej tkoooooo firbčna, da bi rada čim prej 2. sezono Prvič po dolgem času sem v eno tako stvar dejansko notr padla, hehe. Mal je pretirano, sam je kul.
S kolegicami smo pregledale pred novim letom ene 7 delov prve sezone, zdej sem pogledala še ostala dva in je tazadn del tak, da sem zdej tkoooooo firbčna, da bi rada čim prej 2. sezono Prvič po dolgem času sem v eno tako stvar dejansko notr padla, hehe. Mal je pretirano, sam je kul.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
Nasledn tedn pride ven prvi del.
Sam ne na naš tv. Tle bo še traaajalo.
Ilegalni poslovi: download it.
Sam ne na naš tv. Tle bo še traaajalo.
Ilegalni poslovi: download it.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Kaj se je zgodil v petek? Me spet ni blo doma in sm vidla samo konc, k je Sid pel, pa pol na konc k sta se z uno anoreksicno za roke prjela? Sta zdej skupi al kako? Kaj je blo pa s Tonyjem, njegovo sestro, Michelle? Pa z unim k je v ucitlco zalublen?
Tnx za vse info
Tnx za vse info
-
miikena - Cosmofrik
^^ Poglej zasebno sporočilo. Sem ti tja napisala, če ma kdo od tle slučajno še namen gledat ta del pa ga še ni videl.
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
jst sm zdj pršla že do 7 dela druge sezone in lahk povem sam to, da je vsak del bolši od prejšnga. a vas kej zanima?? men je nasplošn ful dobr k ni nč cenzuriran, pa mal čudni so vsi, mislm v dobrem pomenu besede, sploh Chris mi je špica, pa Cassie, pa Effy. Sid mi je biu tut neki cajta, sam je taka reva, eh zadeti so pa itak vsi
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
jz sm jih tud rada gledala, dokler so bli ponavad smo gledal predn smo šli vn.. zdej pa čakamo nove sezone
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov