The Janice Dickinson Modeling Agency
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
Janice Dickinson se zihr spomnete kot sodnice v Ameriškem supermodelu. Zdaj je tudi sama začela svoj resničnostni šov The Janice Dickinson Modeling Agency. Tako je... Janice Dickinson je odprla svojo modno agencijo in v tej oddaji prikazuje življenje v modni agenciji (najemanje novih modelov, zaposlovanje modelov, konflikte...).
Oddajo se lahko dobi na netu... jst jo gledam na youtube, a je na žalost tam samo druga sezona (v Ameriki se bo 4. decembra začela predvajati 3. sezona).
Lahko rečem, da je zelo zanimivo saj je Janice tudi tu taka bitch kot pri Tyri, če ne še bolj.
Oddajo se lahko dobi na netu... jst jo gledam na youtube, a je na žalost tam samo druga sezona (v Ameriki se bo 4. decembra začela predvajati 3. sezona).
Lahko rečem, da je zelo zanimivo saj je Janice tudi tu taka bitch kot pri Tyri, če ne še bolj.
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Sem si že prej mal pogledala in moram rečt da mi je kar všeč, sploh ker je Janice res taka faca. Pa fajn je, ker da šanse& vidi potencial tud v tistih modelih&modelkah, v katere drugi ne(ker so pretežki itd)
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ona je zakon! Najbolj smešno pa je bilo, ko je v enem delu minuli teden dala dekletom za nalogo, da jo intervjujajo, ona pa se je obnašala kot nemogoča in razvajena diva. Nobena ni obvladala pogovora z njo, razen Melrose.
Sicer pa škoda, ker je ne predvajajo po tv.
Sicer pa škoda, ker je ne predvajajo po tv.
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Tamala_mrha napisal/-a:Ona je zakon! Najbolj smešno pa je bilo, ko je v enem delu minuli teden dala dekletom za nalogo, da jo intervjujajo, ona pa se je obnašala kot nemogoča in razvajena diva. Nobena ni obvladala pogovora z njo, razen Melrose.
verjetno misliš na en del American Next Top Model, in ne njene oddaje
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Ja, ANTM sem mislila. Sem pozabila dopisati.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Saj meni ona tudi ne izgleda lepa, ker je vsa umetna... ampak pove direkt puncam kar gre in imajo zato vse respect pred njo.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Lepa je bila, lepa. Samo mi ni jasno, zakaj je treba takšni lepi ženski obiskati plastičnega kirurga (za karkoli že).
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Tamala_mrha napisal/-a:Lepa je bila, lepa. Samo mi ni jasno, zakaj je treba takšni lepi ženski obiskati plastičnega kirurga (za karkoli že).
Strah pred staranjem, večna mladost, ....
-
*Royal Barbie* - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2007
Ne spremljam tega njenega šova, ker nimam časa gledati vseh nadaljevank. Kar se pa Janice tiče... saj kul, da vse pove naravnost, ampak njena karizma mi ni všeč (njen izgled pa še manj). Strinjam pa se, da je bila nekoč res lepa.
Sweety, you are so fake you make Barbie look real.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov