Heroes
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Dobra serija? ZAKON serija!
Jaz sem čist nora nanjo... Ne morem se sprijazniti da je konec prve sezone!!
Komaj čakam na 2. sezono... samo da mi Petra ne ubijejo, ker je pravi srček.
Jaz sem čist nora nanjo... Ne morem se sprijazniti da je konec prve sezone!!
Komaj čakam na 2. sezono... samo da mi Petra ne ubijejo, ker je pravi srček.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Jaaaaaaaaa HEROES!!
Sej sm že davno hotla temo odpret pa nism vedla a kdo tle gleda al ne..
js sm popolnoma notr padla, si verno snemala dele dol.. Prov hud konc prve sezone je bil.
Komi čakam drugo, bohve v kerem letu je pristou Hiro
Pa Peter in Claire mata tako dobro kemijo, ful bedn k sta v sorodu hehe. In ja, men je tud Milo čist preveč hud.. zdej sm ga še v Gilmorkah vidla in je res njaaam Men je še Sylar hud... pa Isaac (škoda k so ga ubil).. pa Haitian tud ni slab... ma seksi so Pa Suresh, un Indijec... pa D.L. ... mmmm...
To je lih zame serija, ker je neki ZF in ubistvu prijetnega - super nadnaravne lastnosti (kdo si jih ne želi ane).
Bom prlepla poln intervjujev k se mi bo dal poiskat.
Drugač je pa Masi Oka zaposlen pr Lucasovi firmi in dela učinke na Star Wars zadevah.. Un k igra Micah-a je tud en otroški genij, obvlada klavir. Hayden Panettierre je igrala hčerko Ally McBeal proti koncu serije.. Super zasedba mi je tud, moram reč.
Pa še parodija z MadTV:
Sej sm že davno hotla temo odpret pa nism vedla a kdo tle gleda al ne..
js sm popolnoma notr padla, si verno snemala dele dol.. Prov hud konc prve sezone je bil.
Komi čakam drugo, bohve v kerem letu je pristou Hiro
Pa Peter in Claire mata tako dobro kemijo, ful bedn k sta v sorodu hehe. In ja, men je tud Milo čist preveč hud.. zdej sm ga še v Gilmorkah vidla in je res njaaam Men je še Sylar hud... pa Isaac (škoda k so ga ubil).. pa Haitian tud ni slab... ma seksi so Pa Suresh, un Indijec... pa D.L. ... mmmm...
To je lih zame serija, ker je neki ZF in ubistvu prijetnega - super nadnaravne lastnosti (kdo si jih ne želi ane).
Bom prlepla poln intervjujev k se mi bo dal poiskat.
Drugač je pa Masi Oka zaposlen pr Lucasovi firmi in dela učinke na Star Wars zadevah.. Un k igra Micah-a je tud en otroški genij, obvlada klavir. Hayden Panettierre je igrala hčerko Ally McBeal proti koncu serije.. Super zasedba mi je tud, moram reč.
Pa še parodija z MadTV:
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
urszika napisal/-a:Pa Peter in Claire mata tako dobro kemijo, ful bedn k sta v sorodu hehe.
Jaaaa! Ko še nisem vedela da sta v sorodu sem bla ziher da bosta skupaj. Škoda za te sorodstvene vezi, res.
urszika napisal/-a:Men je še Sylar hud... pa Isaac
Ahh... Syler je seksi... V določenih trenutkih je res za popapcat. In Isaac tudi, ja. Upam da bodo v drugi sezoni še kakšnega vročega uvedli.
As the shadow follows the body,
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
g00fy_qa napisal/-a:Zakaj se je postrigel! Meni je bolj všeč s 'kao' emo čupco.
Ane da je bolši kot "Peter" al pa clo kot "Jesse", mmm v Gilmorkah mi je pa najhujši, pa tud če ma rock-a-billy čupco.. Sej ko je nehu tm igrat so se menl da bi mel spin-off ta karakter Jesseja, sam pol je v vodo padl..
Vem da je v intervjuju govoru da ga ta čupa ful mot, k so jo v seriji zmer uporabl k je blo kej dramatičnega treba povedat in je okol mahu z lasmi
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
jest sem začela gledat pred nekaj časa! Čist mi je kul zgodba! Čeprav je zlo stripovska so mi vsi karakterji odlični, pa ful lepo se zapleta in razpleta!
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Ful fina serija, samo mi še ni uspelo cele sezone pogledat. Drgače od likov sta mi vizualno najbolj všeč Mohinder in Isaac. Grrr
-
Sylar - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
Definitivno ena boljših TV nadaljevank v zadnjih letih. Nikki (ta zlobna verzija) je ful huda , Candice pa ne zaostaja kaj preveč za njo (škoda, da je ne bo več).
Sylar...Sylar je pa razred zase. To je NAJboljši hudobec vseh serij. Seveda pripomore k temu Quinto, ki je po mojem mnenju kot rojen za to vlogo...najbrž imajo njegove obrvi kaj opraviti s tem.
Na drugo sezono pa takooooo težko čakam. Btw, če katera ne ve, Kenseia bo igral Anders, ki je v Alias igral g. Sarka (še en boljših negativcev).
Sylar...Sylar je pa razred zase. To je NAJboljši hudobec vseh serij. Seveda pripomore k temu Quinto, ki je po mojem mnenju kot rojen za to vlogo...najbrž imajo njegove obrvi kaj opraviti s tem.
Na drugo sezono pa takooooo težko čakam. Btw, če katera ne ve, Kenseia bo igral Anders, ki je v Alias igral g. Sarka (še en boljših negativcev).
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Heroes so d best. Sem tud drgač utrgana na stripovske filme. Če ste opazl je nekje v 9 delu nastopal tud Stan Lee, stripovska legenda.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov