Ugly Betty
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- lammy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
gleda kdo to nanizanko?sicer pri nas pomoje še dolg časa ne bo za videt, sam sj si jo loh zloadaš=)in mi je ful dobra. posneta je po uni španski nadaljevanki grda račka (katere js nism gledala)ampk ta ameriška različica je ful dobra. zdj bo lih konc 1. sezone, 2. pa že snemajo.
- lammy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2006
ja js jo zloadam na torrentih.
tuki je link:
http://www.mininova.org/search/?search=ugly+betty
drgač je pa tut na e-mule, sam men osebno so torrenti najbol pa še najhitrejši.
tuki je link:
http://www.mininova.org/search/?search=ugly+betty
drgač je pa tut na e-mule, sam men osebno so torrenti najbol pa še najhitrejši.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
Jst sm za to nanizanko prvič slišala na Conan O'Brian šovu, kjer je glavna igralka iz te nanizanke enkrat nastopala. Baje je nanizanka v ameriki ful popularna.
Kar se pa tiče vsebine pa se mi zdi, da je zelo podobna nemški nanizanki Verliebt in Berlin, ki je po sami zgodbi skoraj da identična.
Kar se pa tiče vsebine pa se mi zdi, da je zelo podobna nemški nanizanki Verliebt in Berlin, ki je po sami zgodbi skoraj da identična.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
sončk napisal/-a:Ja to je predelava telenovele Betty la fea (če se jo kdo spomne )
ja, sej res!! Jest se te nanizanke ful spomnem in mi je bla že takrat super!! Sem pa zasledila, da se predvaja na orf...sam bom kar lepo počakala da pride popa ali pa jo bom zdownloadala!
-
kočoŁada!! - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Sm slišala tut ene par pohval za to nanizanko tko, da komi čakam da pride v slovenijo...
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
sem ze slisala za Ugly betty. Ameriska je in je tam ful popularna. Na zadnje ko sem gledala Globuse so jih kar nekaj pobrali. Tudi za glavno igralko.
skoda, ker jo ni pri nas. po moje bi se ful prijela, ker gre za podoben humor, kot ga imamo mi.
skoda, ker jo ni pri nas. po moje bi se ful prijela, ker gre za podoben humor, kot ga imamo mi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov