Ghost Whisperer
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
A kdo gleda to nanizanko? Kakšna se vam zdi? Mene osebno je to privleklo h gledanju, ker mam rada take "spooky" zgodbe. Sicer ni tok napeto kot kšn Prison break ali pa Lost, zato tud ne priporočam downloadanje z neta, ampak je pa za pogledat, tko 1x na teden.
Pa kakšna se vam zdi Jennifer Love Hewitt? Nekaterim se zdi ful antipatična in jih to tud odvrne od gledanja nanizanke... ampak men se ne zdi napačna. Se mi zdi, da zna ful dobr igrat tako 'prestrašeno' žensko.
Pa kakšna se vam zdi Jennifer Love Hewitt? Nekaterim se zdi ful antipatična in jih to tud odvrne od gledanja nanizanke... ampak men se ne zdi napačna. Se mi zdi, da zna ful dobr igrat tako 'prestrašeno' žensko.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Heh, jz sem glih samo enkrat gledala, pa sem mislila, da je bil film.
Kar sem pa vidla, je blo pa všečno.
In tud ona mi je dost luštna punca. Ma prov za take vloge, kot si opisala, "prestašene" ženske.
Kar sem pa vidla, je blo pa všečno.
In tud ona mi je dost luštna punca. Ma prov za take vloge, kot si opisala, "prestašene" ženske.
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Jst sem že pr prvih delih začela gledat in sem takoj notr padla, ker so zgodbe po večini ful lepe. Mi pa ni všeč, kaj zdej delajo iz te nadaljevanke, ker na začetku je bila v ospredju zgodba duha in čustva in to, zdej je pa kao vse neki grozno začelo delovati, na tip grozljivke al pa kej takega in mi ni to tok všeč več.
Drugač mi je pa JLH ful všeč in simpatična in mi je prov dobra za to vlogo. Edin kar mi je mal moteče je to, da ves čas nosi umetne trepalnice in da vedno ko jo zvečer al pa ponoči kaže v postelji je tok namazana, da je prov očitno da ni lih kar vstala...
Drugač mi je pa JLH ful všeč in simpatična in mi je prov dobra za to vlogo. Edin kar mi je mal moteče je to, da ves čas nosi umetne trepalnice in da vedno ko jo zvečer al pa ponoči kaže v postelji je tok namazana, da je prov očitno da ni lih kar vstala...
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Jst jo vedno gledam, ampak predvsem zato, ker mi je JLH über simpatična
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Na katerem programu to sploh gledate?
Ker to jst prvič vidm
Ker to jst prvič vidm
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Dons na TV3
21:00 Šepetalka duhov (Ghost Whisperer), 1.sezona, 17. del ameriške nanizanke
21:55 Šepetalka duhov (Ghost Whisperer), 1.sezona, 18. del ameriške nanizanke
21:00 Šepetalka duhov (Ghost Whisperer), 1.sezona, 17. del ameriške nanizanke
21:55 Šepetalka duhov (Ghost Whisperer), 1.sezona, 18. del ameriške nanizanke
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
mooo meni mi je zakon...1x sm vidla ponovitew u nedeljo, ma sploh nism vedla kej je to...sm misnla d je sam en film...ma pole k sm vidla reklamo o tem, sm se lotla gledt in mi je ful doro!sam mi je žow k lih ne utegnem gledt usako soboto in nedeljo, k mam tekme...vi pa kr piše kej se dogaja tm not, d bom fajn obveščena
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov