Smisel življenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Mene zanima kaj je za vas smisel življenja???
Zame so smisel živlenja dogodki, ki mi mi življenje polepšajo, smisel življenja je uživanje v čim večih stvareh in ne načrtovanje iz dneva v dan.
Zame so smisel živlenja dogodki, ki mi mi življenje polepšajo, smisel življenja je uživanje v čim večih stvareh in ne načrtovanje iz dneva v dan.
Zadnjič spremenil SIEENA, dne 02. Mar. 2006 14:17, skupaj popravljeno 1 krat.
This too shall pass.
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Smisel življenja je ležanje na plaži z možgani na off in čivavo na straži...
Ne vem, jaz bi rada predvsem čimveč trenutkov v življenju posvetila nekim užitkom. Full sovražim, da mi je dolgčas in s tem občutek da dneve mečem stran. Neki moram počet in v to se šteje tud kofetkanje. Sam da ni dolgčas!!
Ne vem, jaz bi rada predvsem čimveč trenutkov v življenju posvetila nekim užitkom. Full sovražim, da mi je dolgčas in s tem občutek da dneve mečem stran. Neki moram počet in v to se šteje tud kofetkanje. Sam da ni dolgčas!!
pa pa
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Dalila napisal/-a:Smisel življenja je ležanje na plaži z možgani na off in čivavo na straži...
Hehe to je bil prvi stavek, ki sem se ga spomnila ob branju zacetnega posta...
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Po mojem mnenju je vecini ljudem njihov smisel neznan. So pa izjeme, ko posamezniki naredijo veliko spremembo za cel svet, razni atentati, razni voditelji drzave, predstavljaj si zivljenje brez Hitlerja, Stalina, Rudolfa Maistra, Gavrila Principa, Albert Einstein itd...
Vecina ljudi je brez smisla in delajo dan za dnem, teden za tednom enake stvari, kot generacije pred njimi. Se rodis, se ucis, odsluzis svoj dolg, predas znanje naprej in umres. Nekje vmes pa vplivas na nekoga, da mu spremenis zivljenje za vedno, pri nekaterih je to en clovek, pri nekaterih pa milijoni ljudi.
Vecina ljudi je brez smisla in delajo dan za dnem, teden za tednom enake stvari, kot generacije pred njimi. Se rodis, se ucis, odsluzis svoj dolg, predas znanje naprej in umres. Nekje vmes pa vplivas na nekoga, da mu spremenis zivljenje za vedno, pri nekaterih je to en clovek, pri nekaterih pa milijoni ljudi.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Meni smisel življenja predstavljajo družina, moj lubi in prijatelji. Postavila sem si mnogo ciljev, ki jih želim doseči in hkrati z najbližjimi uživati v vsakem trenutku, ki mi je dan. Mislim, da so drobne radosti tiste, ki dajejo smisel mojemu življenju in zaradi katerih se zjutraj zbudim z nasmehom in polna pričakovanj, kaj mi bo prinesel nov dan...
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Smisel življenja je bit srečen.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
sweet_kitty napisal/-a:Smisel življenja je bit srečen.
Točno tako... Načini kako to doseči pa so različni. Ampak to je že druga zgodba...
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
smisel življenja je ležanje na travi.... (mal heca)
Ne vem če bi lahko sploh definirala smisel in bistvo življenja! Jaz ga ne iščem, če pa ga kdaj srečam ga pa na kavo povabim! joke
Ma življenje je polno vzponov in padcev, lepšajo ga pa tiste drobne malenkosti, ki nam narišejo nasmeh na obraz in v srce prinesejo veselje, srečo...
lp
Ne vem če bi lahko sploh definirala smisel in bistvo življenja! Jaz ga ne iščem, če pa ga kdaj srečam ga pa na kavo povabim! joke
Ma življenje je polno vzponov in padcev, lepšajo ga pa tiste drobne malenkosti, ki nam narišejo nasmeh na obraz in v srce prinesejo veselje, srečo...
lp
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
smisel zivljenja...je smrt! celo zivljenje nekaj delas se trudis, mas cilje jih uresnicujes,osrecujes ljudi...in na koncu? umres...vse kar je blo storjenega splahti v trenutku...ful mi je lepo zivet,mam volje na pretek...sam pol ko vem kaki je konec pol me pa na bed vrze nisem pesimist,ravno nasprotno..vecni optimist...sam ko zacnem razglablat in razmislat o zivljenju pa smrti se pa obrnem za 180 stopinj...
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
glede na commandykin post:
smisu zivlenja je pravzaprav zivljenje
vsi bomo enkrat umrli in tisti k se tega zvedamo zuriram zaj do konca in poskusamo cimbolj izkoristet lajf
tko d commandyka pozab na smrt in probi naredit cim vec norih stvari zaj k se nisi prklenjena na posodo za uriniranje
in ce smo ze optimisti....smrt je pravzaprav samo se ena prijetna pot po kateri moramo vsi
smisu zivlenja je pravzaprav zivljenje
vsi bomo enkrat umrli in tisti k se tega zvedamo zuriram zaj do konca in poskusamo cimbolj izkoristet lajf
tko d commandyka pozab na smrt in probi naredit cim vec norih stvari zaj k se nisi prklenjena na posodo za uriniranje
in ce smo ze optimisti....smrt je pravzaprav samo se ena prijetna pot po kateri moramo vsi
can you keep up
baby boy
baby boy
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov