Moski-riba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Baje je to zelo dobra kombinacija. Je pa tudi odvisno kaj sta v podznaku.
Se opa strinjam z predhodnico- če sta si všeč, pust horoskop pri miru.
Se opa strinjam z predhodnico- če sta si všeč, pust horoskop pri miru.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Moj je ribak pa je....
*trmast
*perfekcionist
*sanjač
*občutljiv (v emocionalnem smislu, včasih si kako neumnost, k jo kr tko bleknem kr mal preveč k srcu vzame in mu morm pol posebi razložit, kak sm to mislila, če ne je kr užaljen...)
*je pa po drugi strani tud dost samokritičen
*sam bognedaj da se more kdaj o čem odločit...mission impossible
*kar mi je pa najbolj všeč pr njemu je pa to, da je na splošno fer človek in da je po kritičnem premisleku celo sposoben priznat, da nima prov (no, pri določenih stvareh ga pa tud za milimeter ne prestaviš... )
*trmast
*perfekcionist
*sanjač
*občutljiv (v emocionalnem smislu, včasih si kako neumnost, k jo kr tko bleknem kr mal preveč k srcu vzame in mu morm pol posebi razložit, kak sm to mislila, če ne je kr užaljen...)
*je pa po drugi strani tud dost samokritičen
*sam bognedaj da se more kdaj o čem odločit...mission impossible
*kar mi je pa najbolj všeč pr njemu je pa to, da je na splošno fer človek in da je po kritičnem premisleku celo sposoben priznat, da nima prov (no, pri določenih stvareh ga pa tud za milimeter ne prestaviš... )
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
-
Lady_T_Bee - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
moški riba je zame osebno moja najbolša kombinacija je predan, ustrežljiv, skorajda copata (mal za hec rečen), dober ljubimec, vse se da zmeniti z njimi in nikakor ni sramežljive sorte...saj potrjeno je ( od mene:P ) da si upa zelo kmalu naredit prvi korak. čeprou imajo pa ribe slabo lastnost, da ko bo kaj narobe naredil, se bo raje odmaknil stran in te pustil v nevednosti kakor da bi ti povedal kaj je narobe in zakaj.čeprou se bo neprestano vračal nazaj, da bi se izpovedal pa vseeno nikoli ne izveš vsega sicer trenutno nimam nobenega ribaka v svoji bližini, sem ga pa imela in dokler je trajalo je blo mmmMmmmmM ribice soo zakon
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
sanja1 napisal/-a:Kaksni so moski tega znamenja?
baje so učasih zlo zaprti v sebe.rabijo čas da se nekaj odločijo in dobro premislijo preden se v kaj spustijo. tako bolj sramežljiva bitja so baje. in dokler osebe ne spoznajo dobro so znjo bol hladni..
težko sklepajo nova prijateljstva saj niso nekaj zelo družabni.
rabijo ljubezen..da jim nekdo da občutek da so varni in da jih imaš rada.radi imajo pozornost vendar ne preveč..in pa niso nekakšni dobri romantiki.heh.
no to je pač HOROSKOP..in moj bivši je biu riba.totalno isti kot je opisoval horoskop ampak dobro.naključje ? ne vem.
-
maissi - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2009
Moja ribica je super; sanjav, občutljiv, vedno zna uporabit prave besede, prilagodljiv...
Večji romantik od mene je, ampak to me ne moti. Jooooj ga mam rada.
Midva sva ribi in tehtnica. Nič ne vem o tej kombinaciji, ampak zgleda da kar deluje
Večji romantik od mene je, ampak to me ne moti. Jooooj ga mam rada.
Midva sva ribi in tehtnica. Nič ne vem o tej kombinaciji, ampak zgleda da kar deluje
- Tanisha 24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2007
- Kraj: Kranj
Moj bivši je bil tut riba. On ni bil čist nč romantičen, totalno neodločen, skos je sam neki jamrov (totaln pesimist), copataaa??? - ni šans (on je glava družine, ženska je služkinja)...drugač pa zelo družaben (mel je cel kup prjatlov, s katerimi se je ful štekov). Bil je zlo navezan na svojo družino, ati pa mami sta bla pri njem na 1. mestu. Se prav čist nesamostojen (ne verjemem da bo šu kdaj od doma), čist nč nežen, zaprt vase, trmast, pa vedno je morala obveljat njegova (on se ne prilagaja). To je to Ne vem če bo še kakšn tak ) hehe
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
totalno neodločen in trmast...čudna kombinacija
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Tanisha 24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2007
- Kraj: Kranj
Pri določenih stvareh neodločen (kupu bom avto, ne bom kupu avta, šu bi na svoje, ne bi šu na svoje...) po drugi strani trmast ja (tko bo k bom jest reku pa nč drugač). Ne znam drugač opisat no.
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov