Regresija, psihoterapevti itd.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
- The Fifth Element
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2008
Zanimajo me vaša priporočila za terapevte (regresija, psihoterapevti, psihologi, bioenergetiki, karmični astrologi ...), če se da po lastnih izkušnjah ...
... vem, da se to najde na internetu, samo bolj zaupam vašim izkušnjam kot pa samooglaševanju ...
... vem, da se to najde na internetu, samo bolj zaupam vašim izkušnjam kot pa samooglaševanju ...
-
romy23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
Stephen Russell Poplin
Več o Stephenu na spletni strani: www.transpersonal.us
Lahko ga pokličete na telefon v Nemčiji: 0049 (0)621 307 2548
GSM za Avstrijo: 0043 (0)676 716 3418
Email: stephen@transpersonal.us
LP R.
Več o Stephenu na spletni strani: www.transpersonal.us
Lahko ga pokličete na telefon v Nemčiji: 0049 (0)621 307 2548
GSM za Avstrijo: 0043 (0)676 716 3418
Email: stephen@transpersonal.us
LP R.
Take the dramatic step and change the way you dance.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
The Fifth Element napisal/-a:Zanimajo me vaša priporočila za terapevte (regresija, psihoterapevti, psihologi, bioenergetiki, karmični astrologi ...), če se da po lastnih izkušnjah ...
zakaj so v istem nastevanju psihoterapevti, ter golazen kot so karmicni astrologi?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Mahagonij, tudi psihoterapevti so neke vrste čarovniki, saj delajo na fiktivnih sferah človeka. Ego, id in super ego so izmišljene zadeve, ki pomagajo razložiti človeka in njegovo ravnanje, doživljanje,ipd.
Zakaj bi bili karmični astrologi golazen?
Karmična astrologija naj bi se ukvarjala s preučevanjem vzorcev, ki so znotraj nas. Pomagala naj bi nam pojasniti vzroke za nekatere posledice, ki jih doživljamo in so nam načeloma neprijetne (zato se nekateri tudi odločijo za obisk).
Kaj delajo? Za moje pojme podobno kot psihoterapevti, le da je njihova znanost, če jo lahko tako imenujem, zaenkrat še nepriznana.
Ali karma obstaja ali ne, ne moreva vedeti ne ti ne jaz in verjetno zagotovo tudi drugi ljudje ne. Če pa nekdo uporablja karmo na način, da bi nam pomagal, da bi preko karme razlagal našo dušo (podobno naj bi počeli psihoterapevti), mislim, da je zadeva prej spoštovanja vredna.
Zakaj bi bili karmični astrologi golazen?
Karmična astrologija naj bi se ukvarjala s preučevanjem vzorcev, ki so znotraj nas. Pomagala naj bi nam pojasniti vzroke za nekatere posledice, ki jih doživljamo in so nam načeloma neprijetne (zato se nekateri tudi odločijo za obisk).
Kaj delajo? Za moje pojme podobno kot psihoterapevti, le da je njihova znanost, če jo lahko tako imenujem, zaenkrat še nepriznana.
Ali karma obstaja ali ne, ne moreva vedeti ne ti ne jaz in verjetno zagotovo tudi drugi ljudje ne. Če pa nekdo uporablja karmo na način, da bi nam pomagal, da bi preko karme razlagal našo dušo (podobno naj bi počeli psihoterapevti), mislim, da je zadeva prej spoštovanja vredna.
- Sa_sa_K
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2012
Jaz bi priporočala psihoterapevte jazsemvredu.si
Nudijo tako individualne, kot tudi skupinske terapije, poleg tega pa imajo na voljo še SOS telefon v duševni stiski.
Nudijo tako individualne, kot tudi skupinske terapije, poleg tega pa imajo na voljo še SOS telefon v duševni stiski.
- Lorimar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 2. 2015
Če kdo potrebuje karmične readinge, medijstvo, svetovanje ob žalovanju: flyinwings.ar@gmail.com.
Izredno dobra punca in vredna zaupanja.
Izredno dobra punca in vredna zaupanja.
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov