Uroki/Črna Magija [Združena tema]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tehtnicaJM - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Lohk da je neki na tem,...sicer ne verjamem da lahko čarajo, ampak mogoče pa le...nisem prepričana in ne bom trdila, veliko je larifari, zato je tok težje verjet da to obstaja, ker če obstaja, tisti ki lahko čarajo, so tiho in tega glih ne razgabljajo vsej širni javnosti...
...če bi verjela v to, bi me bilo kr malo strah...halo..da te nekdo...ne,neene ne verjemem...he,he
...če bi verjela v to, bi me bilo kr malo strah...halo..da te nekdo...ne,neene ne verjemem...he,he
Ostanite zvesti sebi...
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
Grrrrrrrrrr, me je ena kuzla enkrat uročila (neka prekmurska kvaziciganka). Sem ji rekla, da naj se spoka, ker bom jaz njo konkretno uročila :box:
Mislim, da se me zdaj malo boji, ker ko me vidi se umakne
V uroke pa ne verjamem, ker če me ta ni ugnobil, me drugi tudi ne bodo
Mislim, da se me zdaj malo boji, ker ko me vidi se umakne
V uroke pa ne verjamem, ker če me ta ni ugnobil, me drugi tudi ne bodo
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ne, u uroke niti ne verjamem, mi je pa ful zanimivo brat kake te knjige - magije, itd...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
verjamem da delujejo
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
smehec - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2005
- Kraj: Maribor
jaz pa ne vem, če vrejamem ali ne..mi je pa taka tema nekak mistična.. ne vem...ko začnem o tem razmišljat, se ne morem opredelit, al verjamem al ne...samo vem, da ne bi rada da bi me kdo uročil...kaj pa vem... pa sem tud že par takih knjig prebrala, pa še vedno ne vem, ali verjamem ali ne...nekje vmes sem..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov