Feng shui
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
Najbrž že poznate kaj Feng shui je. Ali ga tudi prakticirate in kako?
Jaz sem si dala mizo v severnovzhodni del sobe, za znanje in prazno keramično vazico gor. (da se bo znanje shranjevalo)
Upam da se bo kaj prijelo?!
Jaz sem si dala mizo v severnovzhodni del sobe, za znanje in prazno keramično vazico gor. (da se bo znanje shranjevalo)

Upam da se bo kaj prijelo?!
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
citiram iz http://www.mirza.si/
Feng Shui je kitajska modrost, veščina, umetnost, filozofija. Zdrav razum aranžiranja bivalnega prostora, da živimo ubrano s seboj, z našim okoljem in z ljudmi s katerimi se srečujemo. Izgovorjava: fang šoj, fng šwe, fung schway…
Feng Shui dobesedno pomeni Veter Voda – Lahek kot veter in pretočen kot voda.
Feng Shui, tradicionalna kitajska veščina, oblika Geomantije, ki pomaga, da dosežemo ubranost našega bivalnega prostora. Vpliva na zdravje in dobro počutje. Napolni nas z močjo in voljo. Omogoči harmonizacijo na vseh osmih področjih življenja: služba, ljubezen, družina, denar, prijatelji, otroci, duhovnost, napredek. Je priložnost, da pridobimo radost, mir, polnost in smisel življen
Feng Shui je kitajska modrost, veščina, umetnost, filozofija. Zdrav razum aranžiranja bivalnega prostora, da živimo ubrano s seboj, z našim okoljem in z ljudmi s katerimi se srečujemo. Izgovorjava: fang šoj, fng šwe, fung schway…
Feng Shui dobesedno pomeni Veter Voda – Lahek kot veter in pretočen kot voda.
Feng Shui, tradicionalna kitajska veščina, oblika Geomantije, ki pomaga, da dosežemo ubranost našega bivalnega prostora. Vpliva na zdravje in dobro počutje. Napolni nas z močjo in voljo. Omogoči harmonizacijo na vseh osmih področjih življenja: služba, ljubezen, družina, denar, prijatelji, otroci, duhovnost, napredek. Je priložnost, da pridobimo radost, mir, polnost in smisel življen
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
js sm rekla, d ko si nabavim svoje stanovanje (kar še ful cajt ne bo) da ga bom prakticirala...pr nas doma pa samo gledamo, d ni postelja obrnjena proti severu...da ni stran od glave na severu...nevem zkej in če to kej pomeni, ma je rekla mama d to kao ni u redi
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^ma ja sej nevem...nism js urejala stanovanja, so ga moji starši, ma ti lhko rečm, d oni niso gledli na feng šui, ampak na zgodbe non in nonotov...
bom mogla prou eno knigo od feng šuija dobit in malo preučit
bom mogla prou eno knigo od feng šuija dobit in malo preučit

- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Kaj je feng shui si lahko preberete na tej strani: Feng shui. Kliknite tam zgoraj desno na "feng shui" in boste dobil zelo dobro razlago o čem se gre.
Drgač pa jst osebno tega ne prakticiram. To je zame navaden "hokus pokus"
Drgač pa jst osebno tega ne prakticiram. To je zame navaden "hokus pokus"

Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov