فروشگاه اینترنتی محصولات کاشی و سرامیک البرز
کاشی از جمله معروفترین محصولات سفالی به شمار میرود که محصول خاک رس و سفال است. بیشترین کاربرد آن در آشپزخانه، حمام و دستشویی خانه بوده و یکی از فرآوردههای سرامیک است که معمولا در دمای بالای ۱۰۰۰ درجه پخته میشود و دانههای
ظریف و متخلخلی پیدا میکند، و پس از پخته شدن به صورتهای لعابدار و بدون لعاب مورد استفاده قرار میگیرد که نوع لعابدار آن ممکن است با طرحهای مختلفی از جمله مات، براق، گلدار، شیشهگون و… به بازار عرضه شود.
سرامیک پالرمو
کاشی از جمله معروفترین محصولات سفالی به شمار میرود که محصول خاک رس و سفال است. بیشترین کاربرد آن در آشپزخانه، حمام و دستشویی خانه بوده و یکی از فرآوردههای سرامیک است که معمولا در دمای بالای ۱۰۰۰ درجه پخته میشود و دانههای
ظریف و متخلخلی پیدا میکند، و پس از پخته شدن به صورتهای لعابدار و بدون لعاب مورد استفاده قرار میگیرد که نوع لعابدار آن ممکن است با طرحهای مختلفی از جمله مات، براق، گلدار، شیشهگون و… به بازار عرضه شود.
فروشگاه اینترنتی محصولات کاشی مرجان
کاشی از جمله معروفترین محصولات سفالی به شمار میرود که محصول خاک رس و سفال است. بیشترین کاربرد آن در آشپزخانه، حمام و دستشویی خانه بوده و یکی از فرآوردههای سرامیک است که معمولا در دمای بالای ۱۰۰۰ درجه پخته میشود و دانههای
ظریف و متخلخلی پیدا میکند، و پس از پخته شدن به صورتهای لعابدار و بدون لعاب مورد استفاده قرار میگیرد که نوع لعابدار آن ممکن است با طرحهای مختلفی از جمله مات، براق، گلدار، شیشهگون و… به بازار عرضه شود.
کاشی طرح سنگ
کاشی از جمله معروفترین محصولات سفالی به شمار میرود که محصول خاک رس و سفال است. بیشترین کاربرد آن در آشپزخانه، حمام و دستشویی خانه بوده و یکی از فرآوردههای سرامیک است که معمولا در دمای بالای ۱۰۰۰ درجه پخته میشود و دانههای
ظریف و متخلخلی پیدا میکند، و پس از پخته شدن به صورتهای لعابدار و بدون لعاب مورد استفاده قرار میگیرد که نوع لعابدار آن ممکن است با طرحهای مختلفی از جمله مات، براق، گلدار، شیشهگون و… به بازار عرضه شود.
تعیین مساحت کاشی و سرامیک مورد نیاز
کاشی از جمله معروفترین محصولات سفالی به شمار میرود که محصول خاک رس و سفال است. بیشترین کاربرد آن در آشپزخانه، حمام و دستشویی خانه بوده و یکی از فرآوردههای سرامیک است که معمولا در دمای بالای ۱۰۰۰ درجه پخته میشود و دانههای
ظریف و متخلخلی پیدا میکند، و پس از پخته شدن به صورتهای لعابدار و بدون لعاب مورد استفاده قرار میگیرد که نوع لعابدار آن ممکن است با طرحهای مختلفی از جمله مات، براق، گلدار، شیشهگون و… به بازار عرضه شود.