Slovensko hribovje, gore [ZT]

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Hodiš rad/a v hribe?

Ja najlepše je biti čim višje nad morjem...
22
31%
Tako bolj srednje odvisno koliko je težka pot
16
23%
Samo na najbližji hribček na sprehodek
11
15%
Ne nemaram hoditi sploh kam...samo naravnost...
6
8%
Sem raje na morju
16
23%

Skupaj glasov: 71

Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Slovensko hribovje, gore [ZT]

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

No zanima me, če kaj hribolazite?

Kje ste kaj bile?
Kakšna se vam je kej zdela tura?

Pa tako naprej....

Jaz sem bila zelo veliko po hribih...in bom v prihodnosti tudi malo napisala kako je bilo....
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
petelin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Odvisno od števila sončnih peg

Neprebrana objava Napisal/-a petelin »

men je kul, če je družba prava. pa težavnost ture ne igra kake posebne vloge.
Ich suche dich hinter dem Licht
Wo bist du
So allein will ich nicht sein
Wo bist du
Ich such dich unter jedem Stein
Wo bist du
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Moja dva sta ful rada hodila in k sm bla mlajša (do ene 12 leta) sm mogla vedno zravn :? In ne, ni mi blo zabavno. Tko da še zdej hribov ne maram. Smo šli pa na komno, sedmera jezera, triglav, ... ne vem, ne spomnms e vsega, uglavnm preveč, karkol je že blo. Sem raje na morju :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Slovensko hribovje, gore

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Tigi napisal/-a:No zanima me, če kaj hribolazite?

Kje ste kaj bile?
Kakšna se vam je kej zdela tura?

Ko sem bla mlajša, so me vsak vikend vlačil po hribih, tko da sem jih kr dost dala čez, poleg tega sem pa hodila še h tabornikom, tam smo pa tut skos nekam rinl. Ponavadi smo šli za 2 - 3 dni. Najbolj se spomnim ture: Komna - Krnska jezera - Komna - Sedmera jezera. :stupid: Mi je pa veliko lažje hodit 8 ur s prjatli, kot pa s starši. :) Zdej že kr lep čas nisem bla nikjer. Nazadnje ko sem šla s starši na Stari grad, sem jamrala celo pot. :lach:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

. ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:58, skupaj popravljeno 1 krat.
butterfly girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly girl »

Ja jst zelo rada hodim v hribe najmanj enkrat letno nad 2000m in še drugače pa saj trikrat na teden na našo "šmarno goro"... obožujem morje ampak gore imajo svoj čar hkrati pa tudi adrenalin na kakšnih težkih poteh... to poletje bomo z družbo šli v planšarsko kočo in od tam na razne pohode...

Važno je da si v stiku z naravo in uživaš v lepem razglefu :)
Mala.Neja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mala.Neja »

Če bi imela dobro družbo, ki bi šla, bi bilo fajn... nimam s kom it, razen tu pa tam gremo z domačimi. Ne neke ful visoke točke, lani poleti smo za moj rojstni dan šli na Vogel in je bilo tam dosti folka, pa smo šli po začrtanih sprehajalnih poteh. Je bilo luštno. :)
The fashion is my passion.
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

Jst sm pa tista čudakinja, ki NE mara ne hribov ne morja - resno, oboje me spravlja ob živce, hehe. :P City girl all the way. ;)
now I have you sleeping next to me ... and this is home
butterfly girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly girl »

Velouria napisal/-a:Jst sm pa tista čudakinja, ki NE mara ne hribov ne morja - resno, oboje me spravlja ob živce, hehe. :P City girl all the way. ;)

a res al kaj? Ne morm vrjet...in kaj rada počneš v prostem času al pa dopust pa to
petelin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Odvisno od števila sončnih peg

Neprebrana objava Napisal/-a petelin »

butterfly girl napisal/-a:
Velouria napisal/-a:Jst sm pa tista čudakinja, ki NE mara ne hribov ne morja - resno, oboje me spravlja ob živce, hehe. :P City girl all the way. ;)

a res al kaj? Ne morm vrjet...in kaj rada počneš v prostem času al pa dopust pa to

maratonski shopping :razz:

aynway, mene so tud starši okol vlačl pa se mi je že prav zagravžal, sam zdaj pa grem prav rad s pravo družbo. je čist drgač.
Ich suche dich hinter dem Licht
Wo bist du
So allein will ich nicht sein
Wo bist du
Ich such dich unter jedem Stein
Wo bist du
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

classy napisal/-a:Moja dva sta ful rada hodila in k sm bla mlajša (do ene 12 leta) sm mogla vedno zravn :? In ne, ni mi blo zabavno. Tko da še zdej hribov ne maram. Smo šli pa na komno, sedmera jezera, triglav, ... ne vem, ne spomnms e vsega, uglavnm preveč, karkol je že blo. Sem raje na morju :D

Čist enako pri meni ... Vsako nedeljo BREZ IZJEME smo vstajali sred noči, se obuli in šli hribolazit. Tko da zdej sovražim vse kar je s tem povezano.
Obožujem pa morje. :D
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Jaz pa obozujem hribe. Morje me spravlja ob zivce, ce sem dol vec kot en dan. Zadnja leta sicer ne hodim veliko v gore, smo pa s starsi, ko sem bila majhna, vsako poletje prezivljali v gorah. To takrat, ko se ni bilo moderno.

Svoj prvi dvotisocak sem osvojila pri rosnih 5-ih letih, na kar sem zelo ponosna. Sicer je bila samo Raduha, ampak vseeno ... za takega otroka ogromen dosezek.

Srcno upam, da bo kmalu spet prislo do tega, da bom lahko poletja prezivljala v nasih gorah. Najvecja zelja mi je trenutno Mala Mojstrovka. Za zacetek pa nameravam peljati kolega, ki ni bil NIKOLI visje kot na Mrzlici s solo, peljati na Okreselj in Kamnisko sedlo. Za prvic se mi zdi cisto dovolj.
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

petelin napisal/-a:
butterfly girl napisal/-a:a res al kaj? Ne morm vrjet...in kaj rada počneš v prostem času al pa dopust pa to

maratonski shopping :razz:

Sploh ne šoping, to res občasno, ker zaradi pomanjkanja prostega časa nimam časa. ;) Na morju nisem bla že 100 let (mogoče grem letos, ampak bolj zaradi dobrega hotela kot morja), enako velja tudi za lazenje po hribih - meni je to grozna muka, ne pa preživljanje prostega časa. :D Na splošni nisem neka fenica narave, me kr živčno dela. :?

Drugače pa nimam nič proti, če se folku da, uživajte še namest mene. :)
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objava Napisal/-a Marilyn 777 »

feeling, ko prideš na vrh kakega 2tisočaka je božanski :yau:

samo, ko se ful težko zorganiziram in dobim družbo za hribolazenje (moji frendi so bolj anti), tako da grem kvečjemu 1x na leto :roll:
...if it hurts, it's probably worth it...
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Mi smo šli tu pa tam včasih a familjo na kakšnen hrib. Najvišje smo bili na Stolu. no jaz sem bila celo dvakrat :) zdej me pa ne prime nč da bi lezla v gore. Lansko poletje sem bila "najvišje" pri prvem Martuljškem slapu.

Razgled je pa res fenomenalen ko prideš gor. waw.
Odgovori