Palma de Majorca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
jaa če mislš mallorco pol je odgovor ja! drgač pa...nevem.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
ja... sem bla še mejhna punčka. velik lunaparkov je blo pa dobr sladoled
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Na Mallorco sem večinoma hodila julija in avgusta in še danes vidim vedno kaj novega...ogromno je razstav (slikarskih, kiparskih..), vedno so kaki koncerti od klasike, jazza do rocka - vse sorte, veliko je lokalov (če si kofetarica obvezno obišči Cappuccino - teh lokalov je po celem otoku kar nekaj), je par klubov - npr Tito v Palmi - drugače pa nič pretresljivega, je bolj švoh, še najbolje se imaš lahko v kakem "starem" diskaču Če te zanima kak grad, samostan, cerkev, katedrala...tega je ogromno.... priporočam seveda katedralo v Palmi in pa obisk v Valldemossi. Lepe so tudi jame, teh je tudi kar nekaj... ne vem kaj te zanima točno,...
Cene znajo bit navite, sam če se mal znajdeš, je čist kul...mal morš raziskat preden kar začneš keš metat....
Ljudje so pa itak fuuuul v redu, prijazni, srčni, boli njih, zjutraj odprejo lokal ob 10h, mogoče ob 9h, prej ne jebejo nobenga
Kar se pa hrane tiče....mljask...ni važno če je poletje, ko naj bi izgubili kak kg....z Mallorce boš sigurn prinesla ene 2 al pa 3 sam nč bat, bojo šli že dol, se splača...
Če te zanima še kaj, pa kar vprašaj....pa pa in veliko užitkov!!
Cene znajo bit navite, sam če se mal znajdeš, je čist kul...mal morš raziskat preden kar začneš keš metat....
Ljudje so pa itak fuuuul v redu, prijazni, srčni, boli njih, zjutraj odprejo lokal ob 10h, mogoče ob 9h, prej ne jebejo nobenga
Kar se pa hrane tiče....mljask...ni važno če je poletje, ko naj bi izgubili kak kg....z Mallorce boš sigurn prinesla ene 2 al pa 3 sam nč bat, bojo šli že dol, se splača...
Če te zanima še kaj, pa kar vprašaj....pa pa in veliko užitkov!!
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
- Kitten
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2004
super in hvala za tale opis.
js planiram odhod dol februarja...ni glih neki super varjanta ampk bo slo.
men se gre pa itak bl za zurke in podobno, da je folk za zur da so prjazni in sploh fajn.
a mi lahk se poves po po kok se da dobit kaka prenocisca cist pocen? je kak hostel dol ap la kej podobnga?
js planiram odhod dol februarja...ni glih neki super varjanta ampk bo slo.
men se gre pa itak bl za zurke in podobno, da je folk za zur da so prjazni in sploh fajn.
a mi lahk se poves po po kok se da dobit kaka prenocisca cist pocen? je kak hostel dol ap la kej podobnga?
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Kar se pa tega tiče, pa ne bi vedla velik ker smo bli v privat hiši dol... hostli so sigurn, mal na netu poglej al pa v kakšni agenciji praši...več ti pa glede tega ne morm povedat
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
Ljubim Mallorco! Bila sem pred 2 letoma in je bilo noro.
Povem pa ti, da voda ni ravno čista (še posebej če se hočeš kopat na glavnih plažah, kot sem se jaz), ogromno ljudi je. Vendar pa te to ne bo motilo, če ga rada žuraš. Žura je tam ogromno.
Priporočam tudi vožnjo z rent a car po otoku, ker vidiš ful lepih reči, lepe osamljene plaže in skoraj rajske zalivčke, tko da res - to je skoraj MUST DO
Midva z lubijem sva se kopala v bližnjem Soleru, kjer je voda bolj čista kot v sami Palmi, tko da se najdejo placi tudi s kristalno čisto vodo.
Na Mallorci se skoraj ne splača hodit spat. Splača se, da ga žuraš do onemoglosti!
Jaz imam Mallorco v najlepšem spominu...
moj cilj pa je v kratkem tudi Ibiza. Mogoče že letos, če ne bova šla na Hvar
Povem pa ti, da voda ni ravno čista (še posebej če se hočeš kopat na glavnih plažah, kot sem se jaz), ogromno ljudi je. Vendar pa te to ne bo motilo, če ga rada žuraš. Žura je tam ogromno.
Priporočam tudi vožnjo z rent a car po otoku, ker vidiš ful lepih reči, lepe osamljene plaže in skoraj rajske zalivčke, tko da res - to je skoraj MUST DO
Midva z lubijem sva se kopala v bližnjem Soleru, kjer je voda bolj čista kot v sami Palmi, tko da se najdejo placi tudi s kristalno čisto vodo.
Na Mallorci se skoraj ne splača hodit spat. Splača se, da ga žuraš do onemoglosti!
Jaz imam Mallorco v najlepšem spominu...
moj cilj pa je v kratkem tudi Ibiza. Mogoče že letos, če ne bova šla na Hvar
*Diamonds are forever*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]