starostna omejitev

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*Diar*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2006
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a *Diar* » 25. Sep. 2006 17:34

imam vprašanje pa še nisem zasledila nikjer te teme zato se opravičujem če se tema podvaja... :oops:
zanima me kakšne so starostne omejitve glede potovanja z letalom...ali moreš biti obvezno polnoleten ali je možno da mladoletna oseba (17 let) potuje sama?potovala ne bi z agencijo ampak kar sama saj bi šla k prijateljem v egipt in me zanima kako je s tem..hvala vsem za pomoč
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 25. Sep. 2006 17:51

*Diar* napisal/-a:imam vprašanje pa še nisem zasledila nikjer te teme zato se opravičujem če se tema podvaja... :oops:
zanima me kakšne so starostne omejitve glede potovanja z letalom...ali moreš biti obvezno polnoleten ali je možno da mladoletna oseba (17 let) potuje sama?potovala ne bi z agencijo ampak kar sama saj bi šla k prijateljem v egipt in me zanima kako je s tem..hvala vsem za pomoč

Moja kolegica je šla pri 16 z letalom v Tunizijo... sicer v spremstvu polnoletnega fanta.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

cejlon
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a cejlon » 25. Sep. 2006 19:34

Mislim, da ne rabiš spremstva ... Da boš 100%, pa najbolje da se pozanimaš pri Adrii Airways ...
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 25. Sep. 2006 21:36

tudi otrok lahko leti sam, ampak če si star mislim da pod 15 let moraš imeti spremstvo (v tem primeru na letalu stevardese, po letališču pa letališko osebje), drugač pa pri tvojih letih komot sama letiš :wink:
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 25. Sep. 2006 21:53

Moja sošolka je na začetku osnovne šole letela sam k sorodnikom u kanado, tko da ni problema glede tega. Je pa res, da je doplačala za tisto posebno spremstvo, kr je mogla prestopat avione. Najbol, da pokličeš na adrio, oz. na letališče pa ti bojo povedal kko pa kaj. Letiš zihr loh sam, sam morš vedt, če rabš kšne papirje...
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 25. Sep. 2006 22:39

*Diar* napisal/-a:imam vprašanje pa še nisem zasledila nikjer te teme zato se opravičujem če se tema podvaja... :oops:

Lahko greš sama.
Uporabniški avatar
ursska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ursska » 26. Sep. 2006 16:59

Punca, ko boš zagledala malo morje arabcev v Egiptu ti ne bo fino bit tam sama (še meni ni bilo fajn pa nisem bla sama-si le evropejka in malo drugačna od njih) zato je bolje, če imaš spremstvo, če ne drugega zato, da se bolj varno počutiš pa še vizo rabiš doli imet.
Uporabniški avatar
*Diar*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2006
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a *Diar* » 27. Sep. 2006 16:49

saj nebi bla sama tam.. :razz: glede vize pa je tak da jo lahko dobiš tut na letališču..al pa v budimpešti na ambasadi.. :razz:

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov