Medeni tedni...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Ker sem sele od danes pridruzena clanica foruma, res ne vem, ce tema ni bla ze 100-krat obdelana... S fantom nacrtujeva poroko, po njej pa medene tedne, a se nama niti ne sanja ne kam... Zeliva iti v tople kraje, na kaksen otocek... Ima kdo kaksno idejo?! Thx
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
sama si zelim obiskati dominikansko republiko, ker je baje zeloooooooooo lepo, tako, da vama to priporocam... sicer pa je veliko lepih, toplih krajev... malce pokukajta v razlicne turisticne agencije...
veliko srece pri izbiranju kraja, pa pisi kak bo...
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
laram napisal/-a:sama si zelim obiskati dominikansko republiko, ker je baje zeloooooooooo lepo, tako, da vama to priporocam... sicer pa je veliko lepih, toplih krajev... malce pokukajta v razlicne turisticne agencije...
Letos sva bla ze na Tajskem... Sla bi na ksno potovanje, ampak za medene tedne hocva crklanje...
Zadnjič spremenil @, dne 12. Nov. 2004 15:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
@ napisal/-a:laram napisal/-a:sama si zelim obiskati dominikansko republiko, ker je baje zeloooooooooo lepo, tako, da vama to priporocam... sicer pa je veliko lepih, toplih krajev... malce pokukajta v razlicne turisticne agencije...
No, v Dominikanski republiki sva bila lani (res suuuper), letos ze na Tajskem... Na splosno sva dva avanturista, ki sta prepotovala ze skoraj ves svet... Zato hoceva medene tedne res "medene" - razvajanje itd.
se zares opravicujem
malce po netu prebrskajta, pa agencije,....
zelim vama veselo razvajanje!
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Najboljše, da gresta v različne agencije in nabereta propagandni material, potem pa se doma udobno namestita in kakšen popoldan namenita samo izbiranju kraja za medene tedne... In seveda upoštevala želje obeh, v kar ne dvomim. Potem pa lahko le še komaj čakata na dan odhoda... Mmmmmmm... jaz bi tudi šla...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
bali... there's no place like that
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
meni je pa čisto vseeno
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
white_sharky - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
@ napisal/-a:Ker sem sele od danes pridruzena clanica foruma, res ne vem, ce tema ni bla ze 100-krat obdelana... S fantom nacrtujeva poroko, po njej pa medene tedne, a se nama niti ne sanja ne kam... Zeliva iti v tople kraje, na kaksen otocek... Ima kdo kaksno idejo?! Thx
enostavno
Bora Bora
lp
w_s
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov