Najlepše mesto na svetu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
v katerem emstu si želite živeti, ali pa vam je samo všeč?
mani je po ''zunanjosti'' zelo všeč bern, pariz, firence...vsa ta velika evropska mesta, v katerih bi živela malo po malo....aja, pa vikend bi mela v švici v luzernu (sem bla ravno prejšnji vikend v švici - bilo je PRIMA ) drugače imam pa že zelo dolgo željo živeti v kakši majhni ribiški vasici kje daleč stran....
mani je po ''zunanjosti'' zelo všeč bern, pariz, firence...vsa ta velika evropska mesta, v katerih bi živela malo po malo....aja, pa vikend bi mela v švici v luzernu (sem bla ravno prejšnji vikend v švici - bilo je PRIMA ) drugače imam pa že zelo dolgo željo živeti v kakši majhni ribiški vasici kje daleč stran....
Zadnjič spremenil smotkA, dne 01. Nov. 2004 22:47, skupaj popravljeno 1 krat.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
Zame je pa Sarajevo najlepše mesto na svetu.
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
meni je zelo pri srcu London...samo ne vem, če bi živela celo življenje tam...bi šla tako za kakšno leto! Ko bom odkrila kombinacijo Londona (tisti filing, ki ga samo tam dobiš) in mediterana, potem bom pa odkrila sanjsko mesto!
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Za zdaj definitivno London, vendar bi, tako kot alina, šla tja za kakšno leto... Ja, tistih 5 dni je bilo premalo, ampak mi je v trenutku postal všeč, zaradi mešanice kultur, vseh zanimivosti in znamenitosti, parkov...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov