kraj: neznano!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
zdej k smo še mladi..pa k nam mrskej roji pod glavi..je men šinl (mislm da nism edina) da bi rada kupila karto za vlak in samo odpotovala nekam v neznano..si kera tud to želi..??kr tko ko v filmu..so šli pa klinc gleda vseskp
ne vem..mene tko gon da bi šla mal po svet..
mal povejte no..pa če je kera že kej takga ušpičla nej pa mal izkušn sm gor napiše..
ne vem..mene tko gon da bi šla mal po svet..
mal povejte no..pa če je kera že kej takga ušpičla nej pa mal izkušn sm gor napiše..
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Moj lubi je pred dvema al tremi leti doma seneki razpizdu in je šou neki u mesto, po lse je pa kr odloču pa šou na železniško na zug, pa u Beograd Sam je prišu po enem dnevu nazaj, so ga vsi lovil
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Sam včasih te res prime ko maš vsega vrh glave in ti grejo vsi na živce bi najrajši pokal od tu..
Mene je tud parkrat zamikalo da bi šla nekam,kjer bi se mela fajn,kjer bi uživala...ampak blem je bil denar,ker itak moraš računat da nkje spiš pa da neki ješ,ker drgače ne gre...
Mene je tud parkrat zamikalo da bi šla nekam,kjer bi se mela fajn,kjer bi uživala...ampak blem je bil denar,ker itak moraš računat da nkje spiš pa da neki ješ,ker drgače ne gre...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Ne bi mogla kar tako na pamet nekam rinit. Še, ko grem na morje, moram imeti vse dogovorjeno in zagarantirano, ker nočem nevšečnosti. Sem pač takšna, da mam rada vse splanirano in popredalčkano.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
allessya napisal/-a:Ne bi mogla kar tako na pamet nekam rinit. Še, ko grem na morje, moram imeti vse dogovorjeno in zagarantirano, ker nočem nevšečnosti. Sem pač takšna, da mam rada vse splanirano in popredalčkano.
ohja, se strinjam. mene je strah iti nekam, če ne vem kje bom spala, jedla,... pri meni tudi mora bit vse splanirano. škoda...
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
skinny napisal/-a:allessya napisal/-a:Ne bi mogla kar tako na pamet nekam rinit. Še, ko grem na morje, moram imeti vse dogovorjeno in zagarantirano, ker nočem nevšečnosti. Sem pač takšna, da mam rada vse splanirano in popredalčkano.
ohja, se strinjam. mene je strah iti nekam, če ne vem kje bom spala, jedla,... pri meni tudi mora bit vse splanirano. škoda...
Mene isto, ker bi pomoje živčenga fasala, če bi šlo kaj narobe.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Haha
Jah mene tud ''gon'' da bi km tko šla. Ful.
Recimo moja sošolca sta šla kkšne dva tedna nazaj v Prago, z avtom, sama. Čist brez planov, samo vedla sta da gresta v Prago.
Jst bom tud enkrat to nardila. Ker agencije in podobno ni men pisano na kožo, se mam velik boljš da grem kr tko.
Sicer čistčist brez planov res še nisem nikjer bila, sva pa s prjatlco hotle it na hajk, sam so naju vsi prepričval, da sva neumne, ker je oktobra premrz. In sva nekako obupale.
Enkrat pa zagotovo. Čimprej upam.
Jah mene tud ''gon'' da bi km tko šla. Ful.
Recimo moja sošolca sta šla kkšne dva tedna nazaj v Prago, z avtom, sama. Čist brez planov, samo vedla sta da gresta v Prago.
Jst bom tud enkrat to nardila. Ker agencije in podobno ni men pisano na kožo, se mam velik boljš da grem kr tko.
Sicer čistčist brez planov res še nisem nikjer bila, sva pa s prjatlco hotle it na hajk, sam so naju vsi prepričval, da sva neumne, ker je oktobra premrz. In sva nekako obupale.
Enkrat pa zagotovo. Čimprej upam.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- Jogurt 3,2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
roadtrip jaaaa
to je noro res
jest bom enkat šou
kr u tri pisane marjetice in vem da bo noro
če pa ne bo si bom pa naredu da bo noro
neki podobnga je blo ja
sam da smo šli z avtom ampak smo rekl kr jah k pejmo ne
to je noro res
jest bom enkat šou
kr u tri pisane marjetice in vem da bo noro
če pa ne bo si bom pa naredu da bo noro
neki podobnga je blo ja
sam da smo šli z avtom ampak smo rekl kr jah k pejmo ne
- Jogurt 3,2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
tinna19 napisal/-a:vse super in enostavno, če imaš dovolj denarja!!!! če pa ne, je pa bolje, da si doma!!!
sej lahko klošarš in životariš
rabutaš sadje pa je
al pa si nek dle cajta si zrihtaš en u izi šiht
al pa nevem prodajaš kej pa se že nabere za naprej za potvat
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Bageera napisal/-a:Ponavadi so še najbolj zanimive kakšne zakotne vasice in manjša mesta, kjer prideš in te domačini sploh ne pričakujejo... tam še najbolj okusiš tisto pristno kulturo..
Meni se pa ravno kakšne takšne zakotne vasice zdijo nevarne. Pol pa bereš v Novicah kako družina pride z avtom na počitnice (na takšen način - nič splanirano), se ustavijo, malo pretegnejo in jih vse postreli mladoletni pastir! In ko ga dobijo in prizna, da je storilec, svoje dejanje opraviči s tem, da se je pač malo hotel peljati z njihovim starim avtom!!! A zato treba vse postrelit?!!
No, saj se ne dogaja tako pogosto, odvisno tudi kam potuješ, je pa na tem svetu vse mogoče, zato mam jaz rada vse naprej dogovorjeno in nimam problemov. Je pa tudi res, da če bi človek vedno cvikal in se spraševal kaj vse se lahko zgodi, ne bi nikoli nikamor potoval. V končni fazi se ti lahko kaj zgodi tudi pred domačo hišo. Norcev je vepovsod veliko!
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
meni taka potovanja niso všeč...sem že drugače človek, ki ima vse splanirano in popredalčkano....tako, da so tudi počitnice v naprej splanirane...edino včasih, ko s fantom skočiva za 2-3 dni na slovensko obalo...potem iščeva doli prenočišče...ampak imava veliko poznanih tam...tako, da brez ziher ne bi ostala...
ste pa mi tisti, ki se spuščate v to res frajerji...in vas občudujem...zame pa to žal ni...
ste pa mi tisti, ki se spuščate v to res frajerji...in vas občudujem...zame pa to žal ni...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]