Triglav
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
Kdo je ze bil na Triglavu, da lahko pove izkusnje? S kolegi se odpravljamo zdej ze neki let, letos resnicno upam, da nam uspe, ce ne grem sam Na Krederici se je treba najavit oz. rezervirat za prespat al kako je s tem? Ce ste sli, ste sli v svoji reziji al ste imel vodica? Hvala za vase odgovore.
Lp
Lp
Gone
- tinna19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 7. 2005
- Kraj: krško
mi, ko smo šli smo imeli vodiča - ker nas je bilo več!! vendar mi nismo spali na kredarici, ampak mislim, d se reče planika (koči), malo nižje!
res, da sem bila še v OŠ, ko smo to šli, ampak vem, da neb šla nikol več! ne vem zakaj, ampak vse skupaj mi je ostalo v slabem spominu - kar občudujem vodiče, da so si dovoljili peljati tako skupino otrok na triglav (najmlajši so imeli 7, 8 let).
čudno, da se ni nič zgodilo, glede na to, kako je vse skupaj zgledalo!
res, da sem bila še v OŠ, ko smo to šli, ampak vem, da neb šla nikol več! ne vem zakaj, ampak vse skupaj mi je ostalo v slabem spominu - kar občudujem vodiče, da so si dovoljili peljati tako skupino otrok na triglav (najmlajši so imeli 7, 8 let).
čudno, da se ni nič zgodilo, glede na to, kako je vse skupaj zgledalo!
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
Mi smo imeli vodiča...štartali smo iz Krn-a...potem pa 6 ur...samo klanec ...jst sm se umes zjokala, da grem nazaj dol...pa pozor...tri mesce prej smo hodili vsak vikend sobota in nedelja na Šmarno ali na Primoza...jst sm misnla, da bom umrla...umes so me grabili krči...no pol smo prespali na Kredarici...(sli smo avgusta)...zjutri ob 7 smo šli pa na Triglav....vse je blo mokro...klini so drseli ko sto hudičev...nas je pa bilo okoli 30...in po 5 skupaj privezani...ko račke...gor v Aljazevem stolpu te krstijo...jst sm jih kr ornkl fasala, zato, ker sem se skoz pritozevala in jamrala...dol smo šli mimo 7 jezer...pol smo pa prespali...pa ne vem točno kako se rece domu...uglavnm pri Slapu Savica smo prišli dol...dozivetje ogromno...nimaš kaj...ampak Tiglav mene ne vidi NIKOLI VEC!
Misli pozitivno....
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
Michael napisal/-a:ja boge boge puncke Vazno, da ste prezivele ane. Tisti, k se vam zdi to neumno in da vas Triglav nebo vidu, preskocte temo, prosil sem za izkunje tistih, ki so ze bili gor, hvala.
Evo, a ti nisem dovolj napisala...oje izkušnje so pač slabe...jebat ga...upam pa, da ti ne boš doživel kaj takega...
Pa srečno
Misli pozitivno....
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Michael napisal/-a:ja boge boge puncke Vazno, da ste prezivele ane. Tisti, k se vam zdi to neumno in da vas Triglav nebo vidu, preskocte temo, prosil sem za izkunje tistih, ki so ze bili gor, hvala.
Cjooooj, kok smo tečni
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
moj ati se pravkar vrača..in sicer je bil sedaj že 6-ič...pa tud nekaj kolegov je zraven...mama je bila 1krat...letos zaradi problemov z nogo ni šla...
za triglav moraš biti res maksimalno fizično pripravljen..pa tud psihično...
najbolje, da se pridružiš kakšni planinski sekciji...ker ponavadi imajo prej priprave in na podlagi tega kasneje tudi povejo kdo je pripravljen in kdo ne...in naj raje ostane v dolini..pa tud zavarovanje je potem garantirano...
je pa več poti..naši gredo vsako leto iz druge...ene so težje...druge pa spet lažje...ampak še vedno težke...
letos so šli na triglav iz vrat..ki je ena najtežjih poti..ker je veliko plezanja..."najlažja" če se tako sploh lahko reče je pot čez pokljuko...
jaz na triglavu še nisem bila..pa zaradi težav s hrbtenico tud najverjetneje nikoli ne bom...sta pa moja dva zagrižena planinaca, ki sta malodane prehodila že vso slovenijo( planine in gore)..in jih skozi spremljam...zato kar nekaj vem o tem..včasih pa sem tudi sama veliko planinarila...
za triglav moraš biti res maksimalno fizično pripravljen..pa tud psihično...
najbolje, da se pridružiš kakšni planinski sekciji...ker ponavadi imajo prej priprave in na podlagi tega kasneje tudi povejo kdo je pripravljen in kdo ne...in naj raje ostane v dolini..pa tud zavarovanje je potem garantirano...
je pa več poti..naši gredo vsako leto iz druge...ene so težje...druge pa spet lažje...ampak še vedno težke...
letos so šli na triglav iz vrat..ki je ena najtežjih poti..ker je veliko plezanja..."najlažja" če se tako sploh lahko reče je pot čez pokljuko...
jaz na triglavu še nisem bila..pa zaradi težav s hrbtenico tud najverjetneje nikoli ne bom...sta pa moja dva zagrižena planinaca, ki sta malodane prehodila že vso slovenijo( planine in gore)..in jih skozi spremljam...zato kar nekaj vem o tem..včasih pa sem tudi sama veliko planinarila...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
aja...pa tu na vreme je treba gledat...najbolj primerna vikenda za vzpon sta ta, ki sedaj mineva...in pa morda še naslednji..ker potem je že velika možnost za sneg...pa treba je spremljat vreme, ki se v gorah v trenutku obrne...včeraj je na primer zelo pihalo...v petek celo 120km/h...in so potem triglav zaprli in niso spuščali več naprej...zaradi varnosti...
...i still believe in your eyes...
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
mi smo šli lan; ob šestih zutri smo štartal iz vrat, šli smo čez lukno (kao najbl zahtevna od peš poti, sam je fajn k hitr pidobivaš na višini, ja pa mal smo se mogl vrvt, sam ni blema k so iatak zajle), vmes ns je mal napral, no ampak bli smo na vrhu mal pred enajsto (pet ur, s tem ni blo kšne ful priprave, aja razn en dan prej smo šli na en "sprehod" za ene šter ure, k je blo sam tolk d so me pol cel teden noge bolele), dol smo šli pa na kredarco, v dolin smo bli pa okol pol petih.
pa še neki; ne pozabte sončne kreme k jst sm mela noge čist opečene, se tud premikat nism mogla
pa še neki; ne pozabte sončne kreme k jst sm mela noge čist opečene, se tud premikat nism mogla
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Mi smo se 1x zmenl pa smo hotl it na Triglav...sam pol je vse skup v vodo padl (niti ne vem zakaj ) bi pa šla enkrt vsaj pogledat (čeprov dvomim, da bi pršla gor )
Mogoče se pa v prihodnosti le odločim za pohod na Triglav
Mogoče se pa v prihodnosti le odločim za pohod na Triglav
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Kdo je na strani