letalske karte
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Prebrskaj na www.odklop.com ali www.potovanje.si. Drugace pa google pa letalske+karte in isci.
Za dežjem pride blato...
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Zanima me nekaj glede let. kart: ali se lahko karte za enako lokacijo razlikujejo od agencij? npr. če grem k Sončku, Kompas H., STA, itd. je mogoče da mi bodo za isti termin našli različne cene kart?
hvala.
hvala.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
malacveka - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
shiva* napisal/-a:Zanima me nekaj glede let. kart: ali se lahko karte za enako lokacijo razlikujejo od agencij? npr. če grem k Sončku, Kompas H., STA, itd. je mogoče da mi bodo za isti termin našli različne cene kart?
hvala.
nism 100%, ampak mozno je da racunajo razlicne provizije in da bi se zato lahko razlikovale cene. Drugace pa je naceloma isto.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Hmmm... julija morm prit do Pariza in seveda bi že zdej kupla karto, ker bo zdej bolj poceni. Sm že preverla na netu in mam dve varianti. Z Adrio al pa z Rynairom... Me pa zanima, če kdo ve, če se v bližnji prihodnosti spet obeta kakšna akcija za kupt karto prek Spara?
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
^^ po moje se ti najbolj splača prek ryanaira iz benetk
Jaz drugače kupujem karte na odklopu, na expedia.com, nizkocenovne pa ryanair...
Jaz drugače kupujem karte na odklopu, na expedia.com, nizkocenovne pa ryanair...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Jst mam rada Ryanair. Sicer gre pač Benetke al pa Trst (se mi zdi), ampak kdr sm jst gledala za karte so se cene zelo razlikovale glede na to kateri dan greš. Pač pogledaš in za ene dneve daš 1cent+ taksa, kar ubistu nanese veliko manj kot drugje.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Enako. Ali pa aerlingus.com (tudi Irski nizkocenovni prevoznik - ceprav rahlo drazji).Sp3lca napisal/-a:Jst mam rada Ryanair. Sicer gre pač Benetke al pa Trst (se mi zdi) /.../
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov