Popolno doživetje

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kje si doživela najlepši trenutek do sedaj?

Na morju
16
59%
V gorah
4
15%
Doma
3
11%
V mestu in okolici
4
15%
Skupaj glasov : 27

SunRose
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2005
Kraj: UK

Neprebrana objavaNapisal/-a SunRose » 08. Avg. 2006 14:14

Želim vam čimveč takih in drugačnih pozitivnih doživetij!

LP :cool: :wink:
Zadnjič spremenil SunRose, dne 01. Dec. 2009 21:27, skupaj popravljeno 1 krat.
tinna19
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 7. 2005
Kraj: krško

Neprebrana objavaNapisal/-a tinna19 » 08. Avg. 2006 14:26

za začetek: ne vem zakaj si odprla kar 3X to temo!!! moderatorji te bodo skregali!!!

drugače pa...ja v gorah je lepo, čeprav sem bila do sedaj vedno (mislim do takrat) drugačnega mnenja....bili smo s prijatelji, doma me je čakal resni fant, vendar, ko so se me dotaknile ustnice mojega "prijatelja" sem pozabila na vse...poljubljala sva se kjerkoli, kadarkoli, skrita pred očmi drugih. bila sem čisto začarana....tudi njega je doma čakala punca in ko je ugotovil (po dveh dneh)...da pa mu jaz le ne bom v vsem ustregla (nisem hotela spati z njim), je spremenil taktiko in se obnašal kot da sploh ni nič bilo - ni več govoril z menoj!

tako sva uničila najboljše prijateljstvo, ki se ni nikdar več obnovilo - posledica pa je bila, da sem še eno leto sanjala o njem, pa čeprav tega ni nihče zvedel. ostala sem s svojim fantom, mu tudi priznala, ker s tem nisem mogla živeti, a sva po težkih mukah šla tudi preko tega! vendar da sem potem še vedno mislila nanj sem pa zamolčala!! :lol:
SunRose
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2005
Kraj: UK

Neprebrana objavaNapisal/-a SunRose » 08. Avg. 2006 14:45

Vsem se opravičujem, ker je to moja prva tema in moj namen ni bil jo 3x odpreti!
Zadnjič spremenil SunRose, dne 01. Dec. 2009 21:28, skupaj popravljeno 1 krat.
*etie*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *etie* » 23. Avg. 2006 10:59

najlepše trenutke js vedno preživljam na morju ob sončku in plavanju, na potovanjih k vidm ok novih stvari, včasih tudi doma ob prijateljih. :) <3
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 23. Avg. 2006 11:04

Vsekakor na morju... na kšnih skalcah... al pa v kšnem vikendu v hribih, ko si že zgodej pokonc pa sončni vzhod gledaš... mmmmmm
Always look on the bright side of life!
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 23. Avg. 2006 13:22

ma to je tezko povedat, vsakic so za kej posebni trenutki..en je bil recmo na Dunaju k smo se ob pol sestih zjutr vracal z zuranja in je bil glih soncni vzhod in je tko lepo sonce osvetlilo hise (Dunaj je men ze tko al tko ful vsec)...na morju pr kolegici mi je blo tko fajn k je blo vse na izi pa sm zjutr lepo kavo pila na terasi pa gledala morje...

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov