hostli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Vem da je blo že dost govora o hostlih, ampak to bolj o specifičnih (npr. kter hostel je vredu v Barceloni itd.), mene pa zanima predvsem na splošno, a si morš to prej rezervirat, pa kak si sploh rezerviraš? Ker sm gledla neki na netu in morš prej neki plačat s karticami, viso al pa mastercardom, js pa tega nimam. Rada bi šla kam in bi spala v hostlu, sam nimam še čist nč izkušenj s tem in niti ne vem kak to vse skup zgleda, tk da bi ble kakršnekoli informacije zlo dobrodošle.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
snoopcatt - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
me gremo letos prvič. Na www.hostelworld.com (al nekaj takega) poiščeš hostel, rezerviraš - me smo si mastercard sposodle & tistemu dale denar, od kogar je bla. (od kolegice mama) Plačaš 10% celotnega zneska, ostalo pa ko prideš tja... (ostalo pa lahko zveš ko pridemo nazaj!! zdaj ravno pakiram )
Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ubistvu odvisno kak hostel najdeš. Pri nekaterih je treba prej plačat (tko, kot ti je že snoopcatt opisala), pri nekaterih lah rezerviraš, brez da bi mogu zraven še kej plačat. Drgač pa če reskiraš, lah tut šele, ko nekam prideš, greš pogledat/iskat hostel. Sej ponavad se najde kej, sam če prej rezerviraš, maš več podatkov o tem kaj sploh majo noter na voljo, pa kok stanejo pa tko. Če reskiraš, so lah pa tut sam še uni dragi frej al pa kej, verjetno.
Drgač v Pragi se je dal kr na železniški postaji rezervirat hostel - en tip je pokazu ponudbo hostlov, kaj majo na voljo, pa kok daleč je kej, kaj majo notr (npr. free internet, zajtrk icluded, itd.).
Pa ti hostli na hostelworld.com - povezavo maš v postu od snoopcatt - nej bi bili dost preverjeni.
Drgač pa v redu so tut campi, ki so neki podobnga hostlom .. je bila prjatlca letos v 2h, pa je rekla, da je fajn. Lahk si pač prikolco rezerviraš al si pa v skupnem šotoru. Pa mau cenej je ponavad, kot so pa hostli.
Drgač je pa tko k v hotelu, sam mal bolj na izi. Pač prideš, se prijaviš, ti razložijo vse, pa tko.
Drgač v Pragi se je dal kr na železniški postaji rezervirat hostel - en tip je pokazu ponudbo hostlov, kaj majo na voljo, pa kok daleč je kej, kaj majo notr (npr. free internet, zajtrk icluded, itd.).
Pa ti hostli na hostelworld.com - povezavo maš v postu od snoopcatt - nej bi bili dost preverjeni.
Drgač pa v redu so tut campi, ki so neki podobnga hostlom .. je bila prjatlca letos v 2h, pa je rekla, da je fajn. Lahk si pač prikolco rezerviraš al si pa v skupnem šotoru. Pa mau cenej je ponavad, kot so pa hostli.
Drgač je pa tko k v hotelu, sam mal bolj na izi. Pač prideš, se prijaviš, ti razložijo vse, pa tko.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Več al manj, naj bi bili, ja. Sam ni nujno, da se da check in-at 24h na dan .. Ampak se pomojem pri večini da? Če ne pa kej piše od kdaj do kdaj verjetno.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Hostli so super zadeva!
Jaz si hostle že prej vse pogledam na netu in ga zberem, da pol točno vem, kam moram. Rezervirat je fajn, ker če greš kar na srečo, se lohk zgodi, da ni placa, da niso postelje skupaj (če vas je več) . . .
Sploh v sezoni je fajn rezervirat. Pa ni treba tega narest cel mesec prej, ampak je dovolj dan, dva prej.
Dosti hostlov ni odprtih 24h/dan, zato je treba to preverit.
Na netu je vse lepo opisano- kakšne so sobe, cene, kaj nudijo zraven . . .
Jaz si hostle že prej vse pogledam na netu in ga zberem, da pol točno vem, kam moram. Rezervirat je fajn, ker če greš kar na srečo, se lohk zgodi, da ni placa, da niso postelje skupaj (če vas je več) . . .
Sploh v sezoni je fajn rezervirat. Pa ni treba tega narest cel mesec prej, ampak je dovolj dan, dva prej.
Dosti hostlov ni odprtih 24h/dan, zato je treba to preverit.
Na netu je vse lepo opisano- kakšne so sobe, cene, kaj nudijo zraven . . .
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
Včasih so popusti, če hostel rezerviraš po netu!
Drgač sm bla pa že v kr eneparih hostlih. V Londonu je blo tko 2x mal dnarja mal muske ampak ok itak sm sam spala tm, zdej v Berlinu sm bla pa ful zadovoljna tako s hostlom kot z osebjem.
Fajn je da prej preveriš če ustreza hostel tvojim zahtevam (npr. 24 ur odprta recepcija, zajtrk,... al pa če rabiš npr. pralni stroj), pa v katerem predelu leži, da nisi pol nekje bogu za ritjo, pa mogoče kje kake ocene hostla najdt da vidš kaj menijo tvoji predhodnjiki tam...
Jaz sem hostel rezervirala na www.hostelworld.com, to stran je omenila že ena pred mano
Drgač sm bla pa že v kr eneparih hostlih. V Londonu je blo tko 2x mal dnarja mal muske ampak ok itak sm sam spala tm, zdej v Berlinu sm bla pa ful zadovoljna tako s hostlom kot z osebjem.
Fajn je da prej preveriš če ustreza hostel tvojim zahtevam (npr. 24 ur odprta recepcija, zajtrk,... al pa če rabiš npr. pralni stroj), pa v katerem predelu leži, da nisi pol nekje bogu za ritjo, pa mogoče kje kake ocene hostla najdt da vidš kaj menijo tvoji predhodnjiki tam...
Jaz sem hostel rezervirala na www.hostelworld.com, to stran je omenila že ena pred mano
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
-
snoopcatt - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
Naš je bil čist OK, oz. še več kot OK. Pucal so ga vsak dan, prenovljen je bil lani, not in ven si šel kdaj ti je pasal (vrat so bla na kodo, ta pa je bla napisana v hostlu - mislim, da je tak zdaj že skor povsod), kuhinja; vse kaj rabiš, še pomivalni stroj... V bistvu vse razen tv. Tega pa itq ni noben pogrešal.. Pa full domače je blo.
Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
mi nismo stanovla v hostlu ampak v Etap hotelu, k je bil super, zraven je bil metro, pa kokr se spomnem ni blo tok drago
http://www.etaphotel.com
Zadnjič spremenil u_k_i, dne 06. Okt. 2006 8:47, skupaj popravljeno 1 krat.
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
u_k_i napisal/-a:mi nismo stanovla v hostlu ampak v Etap hotelu, k je bil super, zraven je bil metro, pa kokr se spomnem ni blo tok drago
[url]
http://www.etaphotel.com/gb/home/index.shtml[/url]
to govoriš za pariz?
My dreams are my reality...
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
mhm popravljeno upsi... evo še enx:
sanjaj svoje življenje,