pokopališče školjk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
bom kar tukaj to vprašala... slišala sem da je nekje v ankaranu pokopališče školjk... s prijatelji gremo v torek na morje, pa bi jaz ful rada šla še pogledat ta kraj.. baje je toliko školk da lahko hodiš po njih...
ve kdo natančneje kje se to nahaja?
ve kdo natančneje kje se to nahaja?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Naravni parki Slovenske Istre (pod številko 2 je pokopališče školjk). Sama še nisem bla tam, mora pa bit zanimivo tole.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
http://www.slo-foto.net/galerija_slika-19039.html
http://www.geocities.com/sznslovenije/ankaran.html
nekako takole
drgač pa mene zanima če te školjke lahko pobiraš al jih ne smeš?ker grem jaz ob prvi priliki nabrat kakšno školjčico
http://www.geocities.com/sznslovenije/ankaran.html
nekako takole
drgač pa mene zanima če te školjke lahko pobiraš al jih ne smeš?ker grem jaz ob prvi priliki nabrat kakšno školjčico
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
waa.. hvala vsem za linke in pomoč... na morje gremo naslednji tedn, ekr je ta tedn deževalo...
pa ona slika s školjkami.. woow koliko jih je .. jaz bi kar danes šla tja dol
aja pa mislim da jih lahko pobiraš... navsezadnje jih je ogrooooomno
pa ona slika s školjkami.. woow koliko jih je .. jaz bi kar danes šla tja dol
aja pa mislim da jih lahko pobiraš... navsezadnje jih je ogrooooomno
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
*purple bitch* napisal/-a:če je zaščiteno je še tolk slajše za pobirat..
no sej če vzameš školjkico za spomin pomoje ni nič narobe..
kaj pa če bi kdo tebi WC skoljko vzel???
po moje tudi tu ne bi bilo nic narobe...
če je stvar zaščitena je zaščitena z nekim namenom!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
kako sem vedla da s eboš oglasu takoj ko sm vidla da si ti postnu
nisem mislna zase, da jst pobiram tist kar je zaščiteno..ampak govorim nasploh, ko ljudje slajše pobirajo vs etist kar je zaščiteno..jst mam vikend v bovcu, pa vidm kako sosedje skos nosijo planike in avriklje iz gora in si jih sadijo na vrt..potem pa rože uvenijo ker nimajo primernega okolja in hodijo vsako leto po nove...
sama tega ne odobravam..nikol nism utrgala nobene gorske rožce ki je bla zaščitena..
kar se tiče pa školjk, pa mislim d asem na tistem linku ki sem ga dodala, al pa nekje drugje prebrala, da školjke stalno naplavlja na obalo...in nikjer ne piše da bi bile zaščitene..lahko je zaščiten sam plac, da se tam en sme gradit in to, ampak da se školjk ne sme pobirat en piše nikjer...
sej se bom odpravla dol, pa povem če je kakšna tabla kje..
nisem mislna zase, da jst pobiram tist kar je zaščiteno..ampak govorim nasploh, ko ljudje slajše pobirajo vs etist kar je zaščiteno..jst mam vikend v bovcu, pa vidm kako sosedje skos nosijo planike in avriklje iz gora in si jih sadijo na vrt..potem pa rože uvenijo ker nimajo primernega okolja in hodijo vsako leto po nove...
sama tega ne odobravam..nikol nism utrgala nobene gorske rožce ki je bla zaščitena..
kar se tiče pa školjk, pa mislim d asem na tistem linku ki sem ga dodala, al pa nekje drugje prebrala, da školjke stalno naplavlja na obalo...in nikjer ne piše da bi bile zaščitene..lahko je zaščiten sam plac, da se tam en sme gradit in to, ampak da se školjk ne sme pobirat en piše nikjer...
sej se bom odpravla dol, pa povem če je kakšna tabla kje..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov