München, Nemčija / Oktoberfest [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Čez en teden grem s fantom v Nemčijo za pet dni. 3. avgusta greva tudi na koncert Robbie Williamsa . Rada bi dva dni ostala v Münchnu, pa me zanima, če katera ve, kaj se da zanimivega videt tam.
Greva pa tudi v Bamberg, kjer se je fant rodil. Pozna katera od vas ti dve mesti?
Hvala za kakršnokoli informacijo!
Greva pa tudi v Bamberg, kjer se je fant rodil. Pozna katera od vas ti dve mesti?
Hvala za kakršnokoli informacijo!
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Nedaleč stran je Dachau, potem bi lahko bil zanimiv tudi olimpijski park, kjer je un visok stolp, če imaš jajca za gor it, tehnični muzej, Marienplatz, na katerem stoji mestna hiša s po moje največ rožami na svetu in enimi figurcami, ki neki skačejo, restavracija Ljubljana ...
Vsakič, ko smo bili v Münchenu, smo šli tja bolj z namenom šopinga in obiska sorodnikov, kot pa ogledovanja znamenitosti, tako da česa več od tega pa nisem vidla.
Na poti domov lahko naredita en ovinek in se zapeljeta še na Orlovo gnezdo - gorska rezidenca Hitlerja - ful zanimivo za pogledat, na poti pa je tudi rudnik soli, kot je že ena prej omenila, kjer dobiš obleko in ostalo opremo in se potem dričaš po eni slanih kanjonih.
Vsakič, ko smo bili v Münchenu, smo šli tja bolj z namenom šopinga in obiska sorodnikov, kot pa ogledovanja znamenitosti, tako da česa več od tega pa nisem vidla.
Na poti domov lahko naredita en ovinek in se zapeljeta še na Orlovo gnezdo - gorska rezidenca Hitlerja - ful zanimivo za pogledat, na poti pa je tudi rudnik soli, kot je že ena prej omenila, kjer dobiš obleko in ostalo opremo in se potem dričaš po eni slanih kanjonih.
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
~NIA~ napisal/-a:živalski vrt, največji v evropi!!! to je tud hudo.. pa stadion ja.. tovarna BMW...
Ja ja, to sem pa pozabla, to se pa res splača vidit, ker tam majo toooook živali, da si morš kar veliko časa vzet za obisk. Sploh zanimivo je, ker ptiči niso v kletkah, ampak je tak velik mrežast šotor in ptiči prosto letajo not. Pa pri nekaterih kletkah imajo avtomate za hrano, da lahko futraš živalce - koze znajo bi ornk nasilne, ko vidjo koga, ki gre proti temu avtomatu
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Bina napisal/-a:Ja, hvala za info. Moj si seveda želi videt Allianz areno (novi stadion), pa šla bova v tehnični muzej pa na Marienplatz na šoping valda
Najbolj pa se veselim koncert Robbie-a!
na allianz areno prides tako, da se drzis smeri Nürnberg - Stuttgart in potem smer Stuttgart, stadion je čisto ob avtocesti.
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Združena tema
helo!
No, moj bratec in njegovi biši sošolci so si izmislili, da bi šli na nek izlet da bi obudili spomine na maturanca! Kar za njih pomeni - doosti pijače!
Imeni so namen iti v Prago vendar bi jih samo pot ta prišla preveč dosti.
In jaz sem včeraj dobila idejo, da se pozanimam malo o Oktoberfestu ter njim z tem prikažem nekakšen super izlet.
Torej kar me zanima je to, da bi rada vedela če je kjer kakša poceni varjanta za 20.000 (torej pot in kakših 3dni prenočitve)? Na internetu sem iskala, vendar je vse samo za 1 dan. Letalske karte na Adrii Airways in Easy Jetu pa niso poceni ..
Hvala že vnaprej
:bussi:
helo!
No, moj bratec in njegovi biši sošolci so si izmislili, da bi šli na nek izlet da bi obudili spomine na maturanca! Kar za njih pomeni - doosti pijače!
Imeni so namen iti v Prago vendar bi jih samo pot ta prišla preveč dosti.
In jaz sem včeraj dobila idejo, da se pozanimam malo o Oktoberfestu ter njim z tem prikažem nekakšen super izlet.
Torej kar me zanima je to, da bi rada vedela če je kjer kakša poceni varjanta za 20.000 (torej pot in kakših 3dni prenočitve)? Na internetu sem iskala, vendar je vse samo za 1 dan. Letalske karte na Adrii Airways in Easy Jetu pa niso poceni ..
Hvala že vnaprej
:bussi:
- fatima
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
- Kraj: Novo mesto
Če prek agencije ne najdeš kaj, bo težko, ker večinoma je vse zelo hitro zasedeno, pa tudi letalski prevozniki dvignejo cene kadar je kakšen velik dogodek. Ti predlagam da malo pogledaš še po netu, pa povprašaj še na popotniških forumih.
Lp
Lp
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
mi smo si najeli kombi pa smo tk šli. pač enga rabite ko ne pije in vozi.
skupaj das za bencin. ce vas je recimo 7. pride cis poceni. vsak placa eno rundo. maksimalno dve, piva so itak ona vlka literska tk da vec ko pit ne mores. gres na kako svabsko klobaso pa klobucek si kupis, ko pise gor oktoberfes 2006 taki kekčev je in pač uzivas. ni pa drago
skupaj das za bencin. ce vas je recimo 7. pride cis poceni. vsak placa eno rundo. maksimalno dve, piva so itak ona vlka literska tk da vec ko pit ne mores. gres na kako svabsko klobaso pa klobucek si kupis, ko pise gor oktoberfes 2006 taki kekčev je in pač uzivas. ni pa drago
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jst sm bla tud gor že. Mah tko, pijanica pač... Jest se sploh ful ne spomnem, vem, da smo šli z busom. Blo je pa kr fajn. Drugač je pač to stvar, na katero greš enkrat pa maš dost za cel lajf.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]