Jaz sem bila lani na belvederu in je bilo zelo vredu. Kamp je urejen, čist, na plažo vozi mini avtobus.
Cena pa je bila približno 1500 na osebo za en dan.
Hm, mi smo bli v Belvederju, k sm bla mejhna .. In je res dost kul .. Pa še eno plažo smo našl, k je blo tko dost mal folka tm (sicer je blo res treba hodit ene 15min do tja) in je blo super.
Pol maš še Lucijo, sam tam je tko dost navala mladih .. Maš pa blizu Portoroško plažo. Čeprav je tut v kempu ena mini plažica, sam ponavad je dost ljudi na tej plažici pa bolj malo miru.
jaaa, mene tud zanima kje je najbolš?? kje je ok folk, ni predrago, pa je hkrati urejeno.. Kaj menite o Fiesi?? mi nameravamo namreč tud prvič na slo. obalo kampirat...
Ja tk je, če hočeš da je v kampu fuul žurka, ti jst priporočam Lucijo Men je čist d best, s tole Renny se skoz ful nažuramo tam .... sicer se gre pa pol zvečer ponavad v Portorož.
Sam cena je pa kar visoka, mislim da je 2700 na dan/noč za osebo, šotor se pa ne plačuje.
V glavnem, mi gremo tud letos tja za vikend
Smile because it's the second best thing, you can do with your lips
V Luciji je pred sezono (to je do 30.6) cena nočitve 1700sit, od 1.7 pa je 2200sit, pa taksa pa parkirnina pa te bedarije...je kr drago ja..sam je pa tam zmeri žurka, dost mladih..noro je
V Luciji je pred sezono (to je do 30.6) cena nočitve 1700sit, od 1.7 pa je 2200sit, pa taksa pa parkirnina pa te bedarije...je kr drago ja..sam je pa tam zmeri žurka, dost mladih..noro je
no mi nismo nič parkirnine plačval. smo avto kar zunej pustil... najprej smo ši z avtom notr da smo zložil ven stvari, poj smo pa avto nazaj ven prpelal le zakaj bi še to plačval, če pa avta ne rabmo seprav je za plačat samo še taksa in zato je poj cena tko ene 2700 na dan. pa nobene druge bedarije ni več treba plačvat
Življenju bi morali reči: "da", a večina jih reče: "da, toda..."