APARTMAJI - HR
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- birikina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 4. 2005
A ve mogoče kdo kšno tel. št. od apartmajev na Hr?
Npr. : Pag, Rab, Krk? če imate mi proooosim pošljite...! sicer iščem pa nikjer nič pametnega ne najdem
In če ste bli vi dol..če mi ga priporočate
Npr. : Pag, Rab, Krk? če imate mi proooosim pošljite...! sicer iščem pa nikjer nič pametnega ne najdem
In če ste bli vi dol..če mi ga priporočate
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
http://www.google.com/search?hl=sl&q=apartmaji+hrva%C5%A1ka&lr=
če malo pogoglaš se ti odpre miljon možnosti..
je pa stanje tako, da so apartmaji že v polni zasedenosti..jst sm se zdej 14 dni matrala okoli raba, krka, cresa in lošinja in sem komaj dobila en frej apartma v glavni sezoni...
morš bit vztrajna in borbena in vsakemu, ampak res VSAKEMU, ki oddaja apartma, ali pa turistični agenciji poslat mejl...jst sm jih poslala okoli 60, pa sem dobila tri nazaj ki so bili prosti...
in če boš še malo čakala, ne boš res nič dobila...žal, ampak tako je.. zato hitro na net in iskat...
če malo pogoglaš se ti odpre miljon možnosti..
je pa stanje tako, da so apartmaji že v polni zasedenosti..jst sm se zdej 14 dni matrala okoli raba, krka, cresa in lošinja in sem komaj dobila en frej apartma v glavni sezoni...
morš bit vztrajna in borbena in vsakemu, ampak res VSAKEMU, ki oddaja apartma, ali pa turistični agenciji poslat mejl...jst sm jih poslala okoli 60, pa sem dobila tri nazaj ki so bili prosti...
in če boš še malo čakala, ne boš res nič dobila...žal, ampak tako je.. zato hitro na net in iskat...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mi smo bli pa lani v povljani, pa je blo res ful dobro...luksuz apartma za male pare+klima, zeloo prijazni ljudje, zelo uvidevni, do plaže 100m, res zakon..to je čist odvisno nia kam se daš...
drgač pa so bli to apartmaji aurora i je prov cela kučica apartmajev....
in pralni stroj ma pa res redkoker apartma in še fora je v tem, da greš na dopust in ga res ne rabš..vse se da tud prat naroke, tko da na podlagi pralnega stroja res ne iščem apartmejv...
drgač pa so bli to apartmaji aurora i je prov cela kučica apartmajev....
in pralni stroj ma pa res redkoker apartma in še fora je v tem, da greš na dopust in ga res ne rabš..vse se da tud prat naroke, tko da na podlagi pralnega stroja res ne iščem apartmejv...
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
~NIA~ napisal/-a:birikina napisal/-a:nia
jaja ma ki ob cesti ful ni da ki bi me vleklo
ubistvu največ navijamo za pag.. kje si pa ti bla dol? apartma, hotel...??
na pagu smo bli u povljani v enmu aprtmaju.... obupno.. to je ena vas taka mjhna, rekl so da je do plaže 400m, ja valda.. mogl smo najprej čez eno škarpico skočt na travo, po neki travi in čez kamenje da smo pršl po najkrajši poti do plaže in pa še je blo 700m, in sosedje lubosumni druk na druzga so nam na pot dal trnje in pol smo mogl okol in blo 1200m do plaže..
pag je edini otok brez sence (razn umetna drevesa u novaliji).. in ja.. predstavli si: pesk, slana voda, sonce.. pa še nimaš pralnega stroja tm skor v nobeenm aprtmaju...
ma ja ful je bedn.. pag ti odsvetujem!
No, jst pa pag svetujem! Bla sm u metajni, u enem super apartmaju, klima, pa vse kar paše zraun, za 35000SIT za 1 tedn... Plaža je pod borovci, tko da greš lahko mal na sončka pa mal u senčko. Če ti ni do senčke sploh greš u zrče in maš tam plažo brez ene same sence pa miljon folka.
Pralni stroj na morju? Kej tazga pa še ne. A ne neseš dost cot s sabo?? js še nism u živleji vidla pralnga stroja na morju, tko da bi ga meli u apartmaju, pa tut nobene tolk zagrizene gospodinje k bi še na morju cote prala...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
jaz grem že ta eno deseto leto na pag v novaljo in ne bi šla nikamor drugam, ker mi je tam fajn, pa verjetno se človek tudi navadi. je pa tako, da že nekaj let hodimo k enim in istim in nam kar nekako vsako leto "šparajo" apartma, vse ostalo pa zelo hitro oddajo. vem, da smo mi v začetku maja mal gledali tut druge apartmaje in je bilo v špici sezone vse že zasedeno.
priporočam ti, da pogledaš tole stran: http://www.novalja.info/
ali pa npr. kontaktiraš kakšno njihovo agencijo (npr. http://www.navalija-kompas.hr/)
priporočam ti, da pogledaš tole stran: http://www.novalja.info/
ali pa npr. kontaktiraš kakšno njihovo agencijo (npr. http://www.navalija-kompas.hr/)
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
~NIA~ napisal/-a:alina: lepo, sam plaža brez sence?! no way =) na slikah pa res zgleda ql..
ja kakor komu paše a ne? zato pa tut ne grejo vsi na pag, ampak grejo v istro, al pa na kak drug otok v kvarnerju, pa mogoče kam v dalmacijo...al pa sploh ne na hrvaško, ampak nekam čisto drugam!
jst sm sam probala pomagat...
sicer si pa senco tut lahko narediš sam! sploh pa če greš v novaljo v camp (straško) imaš tam obilo sence!
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ej, jest sm bla tud pred 6 leti v Povljani na Pagu in to je blo kr neki, no...
Tud jaz sem na plaži najbolj pogrešala senčko, ker se res izogibam sonca in sva poll nabavla vsaj senčnik, ker drugače ni šlo.
So pa slike od takrat ful lepe, ker je ena sama mivkasta plaža in morje - sanjsko, sam ne zame. Pa živ dolgčas v mestu, nič se ni dogajalo..
Men je blo najboljš na Korčuli v Lumbardi, če bo kdo iskal dol apartmaje, naj gleda pod Žarko Jurjevič - ful prijazni lastniki, res, vse so naredil za nas.
Pa lepo mesto, malo stran od še lepše Korčule.
Bi šla takoj spet.
Sam daleč je.
Tud jaz sem na plaži najbolj pogrešala senčko, ker se res izogibam sonca in sva poll nabavla vsaj senčnik, ker drugače ni šlo.
So pa slike od takrat ful lepe, ker je ena sama mivkasta plaža in morje - sanjsko, sam ne zame. Pa živ dolgčas v mestu, nič se ni dogajalo..
Men je blo najboljš na Korčuli v Lumbardi, če bo kdo iskal dol apartmaje, naj gleda pod Žarko Jurjevič - ful prijazni lastniki, res, vse so naredil za nas.
Pa lepo mesto, malo stran od še lepše Korčule.
Bi šla takoj spet.
Sam daleč je.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov