Sanjsko potovanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
...moje je Kuba,Mehika,...
..za potovanje v romantičnem smislu pa kaki otoki,kjer je omejeno št. obiskovalcev...
..za potovanje v romantičnem smislu pa kaki otoki,kjer je omejeno št. obiskovalcev...
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Hm... Avstralija z Novo Zelandijo, Egipt, Kitajska (Peking), Vietnam in Kambodža, severnoevropske države (Švedska, Finska, Norveška), pa še enkrat bi šla v Rim in v London (+ še kateri drugi kraj v Angliji, pa če bom že tam bi še šla malo na Škotsko in Irsko...)...
Romantično potovanje... no, na vsaj ta potovanja, ki so napisana zgoraj, bi vzela svojega lubija, drugače pa bi z njim šla še uživat na kakšen otok, kjer bi bilo le nekaj ljudi, ki bi skrbeli za najino udobje... Okej, cheaper varjanta je pa samotni otok...
Romantično potovanje... no, na vsaj ta potovanja, ki so napisana zgoraj, bi vzela svojega lubija, drugače pa bi z njim šla še uživat na kakšen otok, kjer bi bilo le nekaj ljudi, ki bi skrbeli za najino udobje... Okej, cheaper varjanta je pa samotni otok...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
Mrs. Smiley - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2004
Kakšni Cookovi otoki, pa moj najdražji zraven seveda
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
na samotni otok pša ne grem!!! sem včeraj gledala survivor in ugotovila da samotni otok niso samo palme pa samotni romantični sončni zahodi ampak tudi veliko žuželk, pomanjkanje hrane in vode strupene kače...
ne ne ne hvala!!
jaz bi šla na karibe ali pa v london pa nekoč v pariz, ja pa grčijo, egipt, mehiko, rim, moskvo... v glavnem v vse kraje ki imajo bogato zgodovino in ve katerih se da tufi uživati...
ne ne ne hvala!!
jaz bi šla na karibe ali pa v london pa nekoč v pariz, ja pa grčijo, egipt, mehiko, rim, moskvo... v glavnem v vse kraje ki imajo bogato zgodovino in ve katerih se da tufi uživati...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
KUBA!!!!!
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Zame je vsako potovanje sanjsko sam da je moj lubi zraven.....drugač si pa želim obiskati, Španijo, Novo Zelandijo, Egipt, Turčijo, Grčijo,......ma sej če tko pogledam, bi si rada ogledala vse države sveta.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
joooooj....ne vem če lahko odgovorim......se mi zdi vprašanje full težko jst bi šla marsikam...mehika, kuba, kakšni otoki v indijskem oceanu ne bi bili slabi, london, turčija, španija, avstralija, italija......ma jst bi šla po celem svetu
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
ursyxy napisal/-a:Že skos si želim it v Avstralijo za kakšen mesec, polovico meseca za obiskovanje in lenarjenje na čudovitih plažah, polovico pa za obiskovanje in raziskovanje ostalih znamenitosti ......... to so moje sanje ............
Hmmmm...pa ti maš ja moje sanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov